Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zimka jedynym hejtującym mnie frajerem jesteś ty, więc nie mów tu w liczbie mnogiej jebany torfiarzu, bo jesteś zwyczajnym pantoflarzem z wielkim ego psi synku.

Ile masz kont na MPC, bo raz piszesz z Rufuza, teraz z tego...

Teraz jeszcze dokładasz sobie tylko to, że jesteś hipokrytą, bo jakim prawem stwierdzasz, że ja mam wielkie ego, skoro kurwa ciągle widzę tylko Ciebie jak obrażasz innych, bo nie mają tego co Ty?! Śmieszny jesteś i dla mnie na tym serwerze jesteś ZEREM, ale po co miałbyś się moim zdaniem przejmować, ochłoń, weź telefon do ręki i zrób to co jedynie na tym serwie potrafisz. Pół Chunjo z Ciebie wali "kolego" i to nie przez zazdrość tylko przez to jakim jesteś palantem i jak potrafisz uprzykrzać grę tym, co chcą cokolwiek osiągnąc dzięki swoim umiejętnościom a nie portfelowi. Rób tak dalej, zobaczysz, będziesz sam tu grał.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Serw fajny ale postawiony na is na kd itp nie polecam

beznazwywm.png
Opublikowano

W sumie nowe zbroją są, ale nie dodają nic ciekawego, także tak może być. Podoba mi się tak.

A co ze stronką ?

Na chwilę obecną nie mamy zamiaru wprowadzać żadnych nowych itemków. Skupie się na podziemiach pająków, nowymi DT, innymi dungeonami i nowymi wyzwaniami typu arena gladiatorów.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Dobra, a misje ? Brak ich jest teraz.

Do tego błagam was.. Nie będę robił buffa 100 lvl aby przejść na mapkę nową..

Opublikowano

@Zimka, weź mule pierw zorientuj się kto jest kto, a nie jedziesz mnei ze ja to ' rufuz ' bo jesteś chyba slepy palancie.

Opublikowano

Chciales filmik ? wrzucilem filmik na forum Turisas "Dyskusje"

Wiecej nie mam nic do powiedzenia w tym temacie zegnam i

Pozdrawiam

Opublikowano

Chciales filmik ? wrzucilem filmik na forum Turisas "Dyskusje"

Wiecej nie mam nic do powiedzenia w tym temacie zegnam i

Pozdrawiam

Ale na arenie jest zabronone uzywac konia czyli wierzchowcow tez za to powinienes dostac bana bo masz 2 pieczecie na sobie ktore daja 60 na potwory. I to nie jest czasem wykorzystanie buga????

Opublikowano

Administarcjo nie przestrzegacie sami zasad ktore utworzyliscie dotyczy to areny, gdzie mozna wygrac smocze monety za najlepszy czas. Oczywiscie wedlug was jest wszystko wporzadku bo wygrywa osoba ktora wklada w is kilkaset zlotych. To wedlug was jest uczciwe? A tu dla wszystkich uzytkownikow Mpc

Zasady areny:

wqwewe.jpg

Uploaded with ImageShack.us

oraz Pan Imba jak przechodzi arene

Nie widzicie tu nic dziwnego?? JUz tlumacze. Pan Imba leci sobie na marmurkach korzystajac przy tym z wierzchowcow z is, gdzie jedna pieczec daje 30 na potwory czyli w sumie ma 60.(koszt 1 pieczeci 30 zl a zauwazmy ze imba ma ich 3 czyli 100zl ale niech robi z kasa co chce tylko zeby kazdy mial rowne szanse) Powiecie ale kon to nie wieszchowiec. To juz wam mowie to co Imba ma zlozone po prawej stronie to Kon mocy a w regulaminie jest zakazane uzywania konia mocy!!! Tak wiec jego czas powinien zostac skasowany Koniec kropka Prosze o wyowiedz administracji.

Opublikowano

Czemu tylko skasowany czas ? Jasno w regulaminie, za tego typu zagranie perm powinien być, znał regulamin przecież.

Ale no tak, co wy mu zrobicie ? Siedzi 24/7 z wami na tsie, wydaje kilkaset zł na is to jak można takiego sponsora pozbawić gry..

Opublikowano

Czemu tylko skasowany czas ? Jasno w regulaminie, za tego typu zagranie perm powinien być, znał regulamin przecież.

Ale no tak, co wy mu zrobicie ? Siedzi 24/7 z wami na tsie, wydaje kilkaset zł na is to jak można takiego sponsora pozbawić gry..

Aministracja serwa nawet sie nie wypowiedziala na forum. Widac ze na serwie jest bardzo faworyzowany gracz Imba. Wszystko mu wolno, wykorzystuje bugi, choc dziwi mnie to ze nage odkryl sposob bugowania pieczeci, moze ktorys z gm mu podpowiedzial....

Opublikowano

nie, nie musiał mu podpowiedzieć żaden GM, grałem z nim na wielu serwerach - jest on moim ulubionym pajacem, i na każdym serwerze bugował pięczecie. zarówno jak na potwory jak i na wartość ataku itd, on ma po prostu łeb do tej gry... i boli was to ze Wy na to nie wpadliście... i szukacie dziury w całym..

Opublikowano

nie, nie musiał mu podpowiedzieć żaden GM, grałem z nim na wielu serwerach - jest on moim ulubionym pajacem, i na każdym serwerze bugował pięczecie. zarówno jak na potwory jak i na wartość ataku itd, on ma po prostu łeb do tej gry... i boli was to ze Wy na to nie wpadliście... i szukacie dziury w całym..

Nie nie wpadlismy bo bugowanie pieczeci to juz od dawna jest mi znane. Pomyslales moze ze nie chcemy wydawac 100zł aby zbugowac pieczec i uwazac sie za najlepszego koksa na serwie

Opublikowano

MAXDMG - Zrobiłem Ząbki na +9 to też jestem IS'em .

Wy chyba macie nasrane ?

Czy ja jestem Mayo ten który nie poszedł na Lodowy Wymiar.

My już mieliśmy przyjemność wybrać się 5 razy około .

Żal wam dalej dupę ściska to spoko POVER

Sam masz nasrane człowieku.

Nie wiem czy chwalisz sie, czy żalisz ze jesteś MAXDMG? Strach się bać. " Jestem MAXDMG I mam ząbki +9 " haahahahhahahah. Wyjdz na dwór.

To ze Mayo wydał coś tam na IS, to tylko i wyłącznie jego sprawa, w waszej gildi tez wydaja sporo kasy, i nie czepiamy się. Wiec Prosze ja Ciebie zamilcz.

Szczerze chuj nas to obchodzi, ile byliście na tym lodowym wymiarze.

Nie obrabiaj nikomu dupy, jak sam lepszy nie jesteś.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Lagi mogą wynikać tylko i wyłącznie z waszego komputera [ procek etc. ] . Maszyna serwera jest jak najbardziej "pro" . Zapraszam do gry, ; )

Opublikowano

Pograłem chwile wbiłem 50+ i stwierdzam że serwer ma to coś. Misje bardzo barwne wreszcie coś nowego, exp leci przyjemnie, słabo tylko kamyki duchowe lecą ale idzie to przeboleć;p naprawdę polecam. Jeśli znudziły Ci się serwery gdzie w przeciągu 2-4h masz lvl 100+ i b.dobre eq to wbij tutaj.

Opublikowano

No to fajnie, że zostanie usunięty ten błąd, a co z Imbą ? Ban czy po prostu pouczenie ? Pamiętaj, traktuj wszystkich tak samo, inny na pewno bana by wyrwał.

Imba nie zostanie zbanowany, dlatego że to "ON" zgłosił ten bug.

Gracz otrzymał pouczenie, nikt nie został zbanowany za wykorzystywanie tego błędu na arenie.

Błąd areny zostanie usunięty i ranking areny gladiatorów zostanie zresetowany.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Kiedy cos nowego ruszy na tym serwerze?? obiecaliscie takie nowosci, a technik tylko dodaje typu jakies gowna i serwer stoi w miejscu... a na +100lv to takie nudy ze szok.. mapa 100lv nie dopracowana moby mocno bija duzo hp maja i nie mozna ubic przy ful 90 mistyki 53sr oraz kapeluszem z isa bije sie po 14k a one bite maja po 90k hp :s predziej smierc dedne niz tego moba ;s

Opublikowano

Kiedy cos nowego ruszy na tym serwerze?? obiecaliscie takie nowosci, a technik tylko dodaje typu jakies gowna i serwer stoi w miejscu... a na +100lv to takie nudy ze szok.. mapa 100lv nie dopracowana moby mocno bija duzo hp maja i nie mozna ubic przy ful 90 mistyki 53sr oraz kapeluszem z isa bije sie po 14k a one bite maja po 90k hp :s predziej smierc dedne niz tego moba ;s

Ja tam bogdanem bije po 18koła na dinozaurze bez hełmu z ISa, żal 47średnie 10 mistyki, reszta 20%mistyki/15%blok/15% unik strzał/15% na strzały/nno. Ale bogdanem tam chwilę muszę pomachać żeby ubić, a co mają powiedzieć inne klasy jak szaman czy archer. Chyba tylko poli zostaje, ale NNO na poli jest zbugowane a magowie omdlewają więc pozdro 500. Męczarnią jest ta mapa i nawet ja dosyć szybko kasując te mobki jak idę tam pofarmić to nie z uśmiechem na twarzy, raczej z grymasem, bo ta mapa jest jak dla mnie popierdolona i niedopracowana.I

IMHO ktoś chyba ruszał tam drop-rate. Kiedyś tam w godzinkę ładnie pereł szło nadrobić, 100kk+ miało się luzem a teraz? Może jedna z łaski wyleci...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...