Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że jak włączysz aure to do minotaura Ci się wyłączy + do tego jak się na marmurku aury używa to jak aura padnie to 2x mniej bijesz. Także, w sumie na to samo wychodzi.

Tylko ze jak polepsza eq i beda bic ze aura starczy na cala areneto beda bodziakami po 80 sek a innami klasami po 120 sek to wtedy bedzie fair?

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ze jak polepsza eq i beda bic ze aura starczy na cala areneto beda bodziakami po 80 sek a innami klasami po 120 sek to wtedy bedzie fair?

to graj bodziakiem i przestać żalić się tutaj, nadrabia na arenie traci w pvp etc, wiec w czym Ty widzisz problem? i tak nigdy nie dorównasz tym co klepią arene po 90sec +/- ..
Opublikowano

Jedna z niewielu administracji serwerów prywatnych która daje jakiekolwiek info:P

Opublikowano

to graj bodziakiem i przestać żalić się tutaj, nadrabia na arenie traci w pvp etc, wiec w czym Ty widzisz problem? i tak nigdy nie dorównasz tym co klepią arene po 90sec +/- ..

Tylko jeleniu arena powinna byc rozrywka i konkursem dla wszystkich klas a nie tylko dla jednej profesji...

Opublikowano

Serwer zaatakowany ^^

Weźcie wgrajcie zabezpieczenia..

Haha rozjebał mnie twój post... Weź bo jebne "wgrajce zabezpieczenia" ahhaha

Opublikowano

Tylko ze dodatkowo taki sura bm musialby jescze na siebie zalozyc 2 bronie zeby dorownac dmg wojowi bo aura jak sie nie myle daje+600 wartosci

to jak już ktoś powiedział - graj takowym bodziakiem.

lub staraj się żeby Twoja postać była coraz lepsza, jeżeli tak Cie to gryzie to po co grasz postacią która aż tak cierpi wg Ciebie. (szmanem, ninja czy sura)

i248724_rukia.jpg

Oh Ty Paskudo!

Opublikowano

A co przyniesie konserwacja o 24:00 ? Dużo ludzi jest przeciwko nowym itemom, jak wy to rozważycie ?

Nie lepiej nowe misje ? Zauważyć można że nikt nie wbił broni na +9 epickiej na 110, nie licze tutaj full isowców; np. Imba.

Opublikowano

A co przyniesie konserwacja o 24:00 ? Dużo ludzi jest przeciwko nowym itemom, jak wy to rozważycie ?

Nie lepiej nowe misje ? Zauważyć można że nikt nie wbił broni na +9 epickiej na 110, nie licze tutaj full isowców; np. Imba.

Kilka poprawek związanymi z areną gladiatorów i kilka mniejszych błędów.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Imba to chyba cieżki ma żywot, nie wiem czy ma swoją firmę czy coś, ale z moich obserwacji to ja bym mógł się założyć o flaszkę, że lvl też kupił od administracji. Jak było : nie wiem, pewny nie jestem. Ale jak można wyłożyć tak grubą kasę w IS i każdego wyzywać od śmieci i pachołków, bo przyszedł "wojownik item-shopu -> ten co najwięcej ugrał" ? Imba...kurwa...ogarnij się, bo tylko napinasz się na ludzi w grze, a i tak wszyscy Cie w dupie mają i nikt Cie nie szanuje.

Co do broni na +9 to Dlv ma śmiercionośne +9. Obiło mi się o uszy, że ulepszacz na +9 dropi tylko po prostu na mapie od 110lvla, więc dlatego większośc ma +8.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Imba to chyba cieżki ma żywot, nie wiem czy ma swoją firmę czy coś, ale z moich obserwacji to ja bym mógł się założyć o flaszkę, że lvl też kupił od administracji. Jak było : nie wiem, pewny nie jestem. Ale jak można wyłożyć tak grubą kasę w IS i każdego wyzywać od śmieci i pachołków, bo przyszedł "wojownik item-shopu -> ten co najwięcej ugrał" ? Imba...kurwa...ogarnij się, bo tylko napinasz się na ludzi w grze, a i tak wszyscy Cie w dupie mają i nikt Cie nie szanuje.

Co do broni na +9 to Dlv ma śmiercionośne +9. Obiło mi się o uszy, że ulepszacz na +9 dropi tylko po prostu na mapie od 110lvla, więc dlatego większośc ma +8.

Dokladnie mozna zasponsorowac serwa, ale ten imba to chyba ma wszystko z is, nue widzialem nigdy zeby jakiegos bossa ubil...

Opublikowano

ten Rufuz ktory kupował na divine eq z navi od roznych graczy, bo w rzeczywistośći sam do niczego nie potrafisz dążyć i jestem dzieckiem kabla i kieszeni rodziców..

Opublikowano

MAXDMG - Zrobiłem Ząbki na +9 to też jestem IS'em .

Wy chyba macie nasrane ?

Czy ja jestem Mayo ten który nie poszedł na Lodowy Wymiar.

My już mieliśmy przyjemność wybrać się 5 razy około .

Żal wam dalej dupę ściska to spoko POVER

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie przestańcie się kłócić bo to do niczego nie prowadzi, jedynie do kłótni.

Gdy serwer jest ataktowany itp. wszystko jest ogarniane do kilku minut, więc niczym się nie przejmujcie.

Kto wydaje na is ten wydaje i jest jego osobista sprawa a nie wasza...

Offline Erontron

Administrator

Liczba postów: 25

Reputacja: 2

RE: [Aktualizacje] Gra

Dzisiaj w nocy zostało przeprowadzonych kilka poprawek.

- Odblokowano ulepszanie niebiańskich zbroi u Seon-Pyeong.

- Dodano drop z Czerwonego Smoka ulepszacz "Smocze Serce".

- Arena Gladiatorów działa tylko na CH1.

- Zaktualizowano kategorie WYPOSAŻENIE w naszym ItemShop.

- Lodowy Wymiar w pełni odbugowany

- Zmieniono limit levelowy kasowania postaci z max. 70 lvl na max. 100 lvl.

Opublikowano

Nie oplaca sie wchodzic na ta arene innymi profesjami jak body, bo juz jest wynik 1,28 czyli na cala arene starcza aura miecza, to jest tak jakby mial na sobie bron z wartoscia ataku 1000. To ja podziekuje za taka arene, gdzie tu ma byc sprawiedliwosc dla innych profesji,jak arena jest stworzona tylko pod woja body.

Opublikowano

Ludzie przestańcie się kłócić bo to do niczego nie prowadzi, jedynie do kłótni.

Gdy serwer jest ataktowany itp. wszystko jest ogarniane do kilku minut, więc niczym się nie przejmujcie.

Kto wydaje na is ten wydaje i jest jego osobista sprawa a nie wasza...

Dokładnie, jeżeli "ktoś" nie ma co robić z kasą i wydaje ją na smocze monety to już jego sprawa.

Na wielu serwerach nie wydałem ani złotówki, mimo to byłem tym jednym z lepszych.

Maszyna tania nie jest, poza tym nikt za darmo wam serwera nie postawi, tym bardziej serwera na takim poziomie jak ten, więc zrozumcie, że IS musi funkcjonować.

sygnaturac.png
Opublikowano

Nie oplaca sie wchodzic na ta arene innymi profesjami jak body, bo juz jest wynik 1,28 czyli na cala arene starcza aura miecza, to jest tak jakby mial na sobie bron z wartoscia ataku 1000. To ja podziekuje za taka arene, gdzie tu ma byc sprawiedliwosc dla innych profesji,jak arena jest stworzona tylko pod woja body.

wejdz do nich na forum i zaproponuj, zeby zrobili tak \, ze na arenie skille gasna i tyle

Opublikowano

wejdz do nich na forum i zaproponuj, zeby zrobili tak \, ze na arenie skille gasna i tyle

Pewnie i tak tego nie zrobia bo imba ma rekorda a przeciez on ladna kase pakuje w is. Mogli by dodac jescze bossy,ale pewnie tego nie zrobia

Opublikowano

czlowieku mam nakrecic filmik jak robie arene? nie mam tam ani wlaczonej aury ani berka czysty marmurek ;] wiec nie osmieszaj sie gdybys wiedzial aura i berek gasna na arenie tak samo jak buffy u szamana lub ostrze u sury

Pozdrawiam Imba

Opublikowano

czlowieku mam nakrecic filmik jak robie arene? nie mam tam ani wlaczonej aury ani berka czysty marmurek ;] wiec nie osmieszaj sie gdybys wiedzial aura i berek gasna na arenie tak samo jak buffy u szamana lub ostrze u sury

Pozdrawiam Imba

Z checia zobacze ten filmik, bo wiem ze jedziecie na aurze i nie rob z ludzi idiotow....

I na pewno nie nagrasz bo mam racje

Opublikowano

Zimka jedynym hejtującym mnie frajerem jesteś ty, więc nie mów tu w liczbie mnogiej jebany torfiarzu, bo jesteś zwyczajnym pantoflarzem z wielkim ego psi synku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...