Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam został zablokowany mi dostęp na stronke www.neverius.pl pisałem na forum lecz nikt mi nie odpisał Pro100ST mógłbys mnie odblokować ???

xD ale ale

Opublikowano

Administrator pomimo że jest dostępny nie napisał powodu wyłączenia serwera. To samo z sm. Obiecywał z hexagonu , skrypt miał być 5 dni temu, no ale on już taki jest. Pozdrawiam cię serdecznie.

@edit: Chyba początek upadku , identycznie jak na Hexagonie.

Opublikowano

Lopescio, wyślij mi lub jakikolwiek admin demko, że mam wallhacka ;] bo jest to 1 taki serw gdzie bana dostałem i mam z SZANOWNEJ ADMINISTRACJI wielką pompę i z Cb z resztą też ;]

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Witajcie

Administracja serwera Neverius po raz 1 ogłasza konkurs na GamePlay serwera Neverius,

Nagrody:

I miejsce - 1000 sm

II miejsce - 750 sm

III miejsce - 300 sm

Termin zgłaszana prac 11.05.2012

Opublikowano

tak liczyć na pomoc. Miałem i mam dalej problem z sm , napisałem i czekam już 5 dzień. Serwer godny uwagi ale z adminów polecam tylko gm Tevan. Jedyny coś robi widocznie

Opublikowano

Serwer naprawdę polecam, przyjemnie się gra , oby tak dalej, przydało by się więcej graczy ale jest dobrze, nie ma co narzekać;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

wczoraj gm sprawdzał komendą i grało 457 graczy ok godziny 18. A pro100 wam sm nie zwróci bo tłumaczy się że nie ma kopii bazy a robi się automatycznie co parę godzin. obiecował skrypt tydzień temu i dalej go nie ma . Tylko tevan coś robi choć już za nim nie przepadam ale serwer polecam jak najbardziej , miła atmosfera , łatwo zarobić na małym i dużym lvl .

Opublikowano

Polecam server, dopracowany, miła atmosfera 1 słowem ! Napierdalac !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...