Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaznaczone mimo to nadal nie działa, albo działa ale nie tak jak powinno. Gdy bot leje jedną grupę to ściąga do siebie najbliższą kolejną, a mi chodzi o zbieranie całych spotów, moblock odpada bo głupio działa i wygląda (jak się patrzy z drugiej postaci)

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wkrótce będzie aktualizacja i bedzie działać jak wczoraj bo dziś nowy hs i szlak strzela ;d @UP nie zdziw się ze bana dostaniesz, bo logi sa wysyłane przez hs a

Opublikowano

mam pytanko jak na kamer modzie wbijam to nie mam metin2client.bin nie czyta mi wgl jak mam zrobić żeby na modzie działał ?? Help

4949814ebb99d1a28b7c277bbb89c2c2.png
Opublikowano

P o o s t a t n i e j a k t u a i z a c j i t r z e b a c z e k a ć n a a k t u a l i z a c j e z e s t r o n y S a n d M a n n _ a i S l a i t a : - ) W i ę c n i e s p a m i ć t y l k o c z e k a ć !

Opublikowano

Slait napisał tłumaczone - "Mówiło się bardzo często, że zmiana nastąpi, jeśli pojawi się nowy HackShield metin2.DE Może w przyszłym wtorekAle jak długo potrwa ominąć go nikt nie wie, ale nie sądzę tak długo ..."

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Nowicjusz
Opublikowano

NO NIESTETY PRZY ZABLOKOWANYM HS'IE DZIAŁA ALE KICKA CO CHWILE I ODRAZU ZAPISUJE ERRORLOGA, KICKNELO MNIE 113 RAZY W CIĄGU GODZINY WIĘC PO CHUJU TAKA GRA ;/;/

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Nowicjusz
Opublikowano

Prosilbym o działające obejscie HS po nowej aktualizacji. pozdrawiam

Nowicjusz
Opublikowano

Narazie się nie zapowiada z tego co czytałem na forum m2bob, żeby jakaś nowa wersja wyszła :/ Chyba koniec bocenia ehhhhh.

Opublikowano

Narazie się nie zapowiada z tego co czytałem na forum m2bob, żeby jakaś nowa wersja wyszła :/ Chyba koniec bocenia ehhhhh.

To czyli pozostaje easymetin2 ? Ale lipa...
Nowicjusz
Opublikowano

Jak to pozostaje? nic nie pozostaje mi/wam bo ja nie zamierzam wydawać pieniędzy na boty tylko na nich zarabiać, nie wiem jak Wy.

Sorry jednak cofam słowa z poprzedniego postu, jednak udało mi się natknąć na taki post

http://forum.m2bob.me/index.php?page=Thread&threadID=1272

wychodzi na to że u szwabów aktualizacja HS'a dopiero dziś wchodzi, więc pozostaje nam modlić się o nową wersje bota i obejścia HS.

Opublikowano

Jak to pozostaje? nic nie pozostaje mi/wam bo ja nie zamierzam wydawać pieniędzy na boty tylko na nich zarabiać, nie wiem jak Wy.

Sorry jednak cofam słowa z poprzedniego postu, jednak udało mi się natknąć na taki post

http://forum.m2bob.m...d&threadID=1272

wychodzi na to że u szwabów aktualizacja HS'a dopiero dziś wchodzi, więc pozostaje nam modlić się o nową wersje bota i obejścia HS.

Ja proponuję żeby zrobili m2bob i HS downolad żeby nie było problemu z obejściem

Opublikowano

Właśnie coś jest skopane i wybija podczas próby pobrania, dlatego proszę o up'ka na inny hosting, bo ten jest skopany.

Po co up na inny hosting jak on i tak narazie nie działa ? Poczekaj aż wejdzie do niego aktualizacja.
Opublikowano

Witam, mam pytanko. Po odpaleniu botka nadal pokazuje się HS w prawym dolnym rogu (mam zrobione obejście do metka sposobem z metin2.bat - większości osób znany:p), nie szkodzi to? Czy trzeba coś zrobić, aby zablokować nowy HS czy m2bob sam go blokuje ?

Nowicjusz
Opublikowano

Tłumacząc komunikat od autorów bota nie możemy narazie nic zrobić, jest to wersja testowa dopuki nie pojawi się nowe obejście HackShielda PRO(A obecnie nie ma takowego,wgrywając inne niszczymy sobie gre i wtedy dopiero wystawiamy się na bana), pisze tam że będzie kickać jakoś co 5 minut i narazie nic nie można na to poradzić, oby nie wysyłał logów tylko bo ich zamorduje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...