Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak Wam ale mi działa pięknie.

Dodali opcje możliwości wyboru jakie itemy ma zbierać i jak podnosić ( pick up normal/range).

Można już śmiało powiedzieć, że M2Bob > Easymetin2

CX7Rrj.png

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Dostałem bana na wszystkie konta na 1 mailu mimo blokady hs'a i usuwania errorlogu ! Straciłem znowu ponad 1kkk i itemy... FUCK KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

Gram na tym bocie 4 dni. Jaki efekt? 3 bany :]

Jednym słowem nie opłacania się na nim grać, lecz może wie ktoś jak sprawić żeby bana nie dostać

Opublikowano

Mi wszystko pięknie ładnie śmiga z botem, ale jak w pickup chcę ustawić żeby mi tego item nie zbierał klikam 2x czy coś to mnie przekierowuję na stronę. Help

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

No i zaczęła się chujnia.

Zrobili nową wersję 1.3.1 i możliwość ustawienia co ma podnosić jest tylko dla kont premium...

Ja pierdole..

CX7Rrj.png

Opublikowano

nie narzekaj wzne ze dziala teraz;p przeciez nic chlopaki za darmo sie nei beda meczyc:) mi tam pasi zawsze cos sie zarobi;)

a itemki i tak ci przeciez do handlary sprzedaje no jedynie strzaly moga denerwowac ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie odpali się tego bota n privie, chyba że przeprogramujesz w bocie by pasował pod binę z ich klienta.

A wież jak to zrobić czy nie ???
Opublikowano

Jest możliwość żebyś napisał instrukcję krok po kroku 'Jak wykupić u nich premium' ? Bo ja się wgl. nie łapię w tej ich stronce :X

CX7Rrj.png

Opublikowano

A da się tak ustawić, że jak nie mam potków idzie mi do handlarki kupuje i wraca tam gdzie expił? bo kupuje mi potki, ale nie wraca na miejsce gdzie expiłem.

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Włączam wszystko ładnie pięknie , metin sie załaduje , ale okno z ExpBotem mi sie nie otwiera.. help ! ;(

mam dokladnie ten sam błąd.. odpalam metka przez bota wbija na postac i nie pokazuje sie okno z mapką i opcjami

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...