Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dziwny problem wszystko tak jakby działa ale gdy chcę uruchomić metina przez M2Bob wyskakuje mi error i pisze : " You dont have the right metin2-version for the bot or you play a Pserver, it will be tried to update your metin " o co chodzi ? co mam zrobić ? co zrobiłem źle ?

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pobieram takie cos mi wylatuje:

kjvg.jpg

przecież ta wersja bota dawno nie działa ...

58338821.jpg

@Invinoos

Działało tylko na Serwery GF , dzisiaj lub jutro wyjdzie aktualizacja.

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

Dodaj na jakiś normalny hosting, a nie takie gówno...

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Hmm... Działa wam teraz ten bot ? Grałem na nim cały dzień, a teraz nie działa.

Trzeba jakieś blokady hs ? Bo słyszałem, że po aktualizacji nie działa obejście hs ?

Opublikowano

Dołączam się do pytania kolegi powyżej. Loguje mnie na postać a gdy mi się minimalizuje metek żeby włączyło się ten cały panel haka to mi się wyłącza postać i ładuje się wszystko od nowa i tak do upadłego.

Opublikowano

A ile bedzie te premium za free ?

A tak wgl dziala wam wallhack bo mi dziala tylko w niektorych miejscach w miescie nie dziala wgl .

Opublikowano

Jeszcze 2 wersje temu fajnie bylo teraz nawet nie da sie tego zostawic full afk bo tej waithack bije odrazu jak sie wstanie..... lipa

Opublikowano

nie wiem czy to moja wina , czy wina bota lecz od wczoraj 3 postacie zostały zbanowane ... Nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

nie wiem czy to moja wina , czy wina bota lecz od wczoraj 3 postacie zostały zbanowane ... Nie wiem co o tym myśleć.

To nie graj na czitach to nie będą Ci banowac proste
Opublikowano

5x up@

Przeciazana baza danych tak myśle, to chwilowe, bot mi nie działa juz, postac ani jedna nie zbanowana, mogli cie kolego zbanowac bo widzieli jak expisz ! bo opcja stop fishing/boting nie działa lepiej dac zmiane chanelu .;] a tak to bot nie dziala n pl od 5 h ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...