Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wszystko działa ale powiedzcie mi teraz jak to ustawic zeby byl full afk jak nie ma fast atack tylko waithack????

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Czy idzie coś zrobić, żeby można było walić z konia i żeby moby nie były odrzucane ?? Odpowiedzialne za to są 2 pliki root.eix i root.epk. Jak mamy aktualnego metina. Wrzucamy do niego m2bob i później kamer moda. To postać średnio wywala co 1 min i loguje ją na nowo. Jak damy te 2 pliki z m2bob do pack w naszym metinie. To już mniej wywala, ale mamy znowu odrzut z konia. Czy doszedł już ktoś do tego jak zrobić żeby nie odrzucało moobow z konia i żeby nie wywalało z m2bob'a co 1 min. Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś do tego doszedł. Czekam na info

Opublikowano

czy was też wywala cały czas?

Niestety na PL'u już tak jest będzie ciągle wywalać do puki autorzy M2 nie naprawią tego.

Opublikowano

bot przestał działać chyba im cos padlo

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Zależy czy Gmowi chce się biegać i szukać botów. Bo logów ten bot nie wysyła.

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ja nie wiem co zle robie wypelniam te pola metin2client.bin wpisuje pasy ze strony glownej klikam login-in server i wylacza sie okno moze to byc spowodowane brakiem net framework ?

Opublikowano

na tym sie nie da grac caly czas ida bany !! i nie pierdolcie ze to blokuje logi bo jak sprawdzalem to logi sa wysylane . pic na wode. 5 kont poszlo sie jebac

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...