Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pytanko dlaczego bocik nie dziala na modzie? Bez moda ladnie smiga a na modzie nie:)

@Dla tych co maja problem z botem.

1.Patchujemy Metin2.

2.Wklejamy M2bob 3.1.1 do głównego folderu z grą.

3.Sciagamy moda.

4.Instalujemy moda byle gdzie tylko nie w folderze z gra.

5. z Zainstalowanego moda kopjujemy folder HS.

6.Wklejamy go do glownego folderu z gra.

7. Wlaczamy bota i cieszymy sie gra:) (Przy okazji mamy HS).

Pomoglem? Daj +, to nie boli;p

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Witam, mi także nie pokazuje się okienko bota (to z funkcjami). Robiłem wszystko co rozwa pisał i dalej nie działa. A do tego wyskakuje mi błąd po niemiecku, jak wpiszę passy w ustawieniach postaci (mimo to passy się zapisują, ale błąd niepokoi). W statusie pisze cały czas 'Logging in', postać normalnie się loguje, okienko wyskakuje na sekundę i zaraz znika. A sam metek wyłącza się po 3 minutach. Win XP, SP3, .NET Framework 4.0. Metek spatchowany, HS zablokowany bypassem 1.6 (ale próbowałem też bez skutku na czystym i blokowanym bypassem 1.5). Proszę o pomoc, przed formatem i na starszej wersji bot śmigał. Pozdr

Opublikowano

jak zalozyc konto;x?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Witam, mi także nie pokazuje się okienko bota (to z funkcjami). Robiłem wszystko co rozwa pisał i dalej nie działa. A do tego wyskakuje mi błąd po niemiecku, jak wpiszę passy w ustawieniach postaci (mimo to passy się zapisują, ale błąd niepokoi). W statusie pisze cały czas 'Logging in', postać normalnie się loguje, okienko wyskakuje na sekundę i zaraz znika. A sam metek wyłącza się po 3 minutach. Win XP, SP3, .NET Framework 4.0. Metek spatchowany, HS zablokowany bypassem 1.6 (ale próbowałem też bez skutku na czystym i blokowanym bypassem 1.5). Proszę o pomoc, przed formatem i na starszej wersji bot śmigał. Pozdr

rifresz

Opublikowano

Mi nie działa hosting i nie mam jak pobrać może ktoś wrzucić na inny hosting z góry dziękuje ( + )

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Ja mam taki problem ściągnełem metka spatchowałem wgrałem moda, zablokowalem HS i mam problem wpisuje dane konta to wszystko i wlacza mi sie metek i błąd wyskakuje

http://scr.hu/34n/41qq8

I wlącza mi sie cały czas metek i wylącza i błąd ??????????
Opublikowano

@up

z tego spisu itemow moga korzystać osoby które wykupiły konto premium i wtedy można sobie wubrać co ma podnosic postać

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@up

Tryb ducha działa, pamiętam jak miałem to zaznaczone to mi gość pisał że dostane bana, bo po spocie tylko nick biega

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Dlaczego nie dziala mi M2bob na zablokowanym HS, lub co mam zrobić żeby działał ???

Opublikowano

@Kosikq

m2bob zadziała jak nie zastosujesz blokady HS'a :]

@rozwa

Wystarczy zrobić relog bota i opcja się wyłącza, a to jest tak że my widzimy postać a ktoś inny jej nie widzi dopiero gdy ten ktos da sobie opcje że zawsze widzi nazwę to tylko zobaczy nasz nick ale będzie wiedzieć jaką postacią gramy

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@up

Gram z kumplami na m2bob, doszedłem do wniosku, że jak będziesz expić to możesz bana dostać jedynie jak ktoś zgłosi, a jak zaczniesz używać fisha to około 4 dni i ban za logi

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

czekam czekam..

Opublikowano

CO MAM ZROBIC? NIE DZIALA MI BOT OD WCZORAJ RANA, WYSKAKUJE BLAD:

Fehler beim Verbinden mit der Datenbank!
Error connecting to the database!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...