Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem bo mam zaktualizowanego metka a w bocie pisze że nie, i nie włącza go !????

1. Możliwe, że masz złą wersje bota, jesteś pewien, że jest to najnowsza wersja?
    http://www.m2bob.eu

2. Czy na pewno twoja wersja Metina jest najnowsza?
  3. Możliwe, że będziesz musiał zainstalować od nowa Metina.

Sam miałem takie problemy i najczęściej pomagała aktualizacja lub reinstalacja Metina.

Sygna.png
Opublikowano

Gdy naciskam PLAY juz się ma włączać i nagle wyskakuje error : ''nieprawidłowa wersja pliku 'pack/index' . proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher''

POMOCY

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

WItajcie. Mam problem z M2bobem, otóż sprzedaje mi itemki z bonami nawet gdy mam zaznaczoną opcję "Nigdy nie sprzedawaj przedmiotów z dobrymi bonami". Wiecie może co jest grane i czy tylko ja tak mam czy wy też ?

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Gdy daję play wyskakuje :

Nie poprawna wersja pliku pack/Index....

A mam tam tak :

PACK

*

bob

*

patch1

*

patch2

*

patch6

*

season3_eu

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

skad pobrac te 2 pliki jak ma ktos to prosze o nowy link bo platny...

Pobierz najnowszą wersje bota (1.4.6).

@volilov Nie dodawaj w pliku index "bob" i powinno działać.

Opublikowano

Wszystko działa jak należy, ale po około 5 minutach bocenia wyskakuje taki błąd. Czasami nawet po 10-20 sekundach.

beztytuuwrp.jpg

Opublikowano

WItajcie. Mam problem z M2bobem, otóż sprzedaje mi itemki z bonami nawet gdy mam zaznaczoną opcję "Nigdy nie sprzedawaj przedmiotów z dobrymi bonami". Wiecie może co jest grane i czy tylko ja tak mam czy wy też ?

Bo sprzedaje tylko te z chujowymi bonami np nie sprzeda Ci 20% diabły

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Elo, nie wiem czy mam tylko ja taki błąd: pobieram najnowszą wersję 1,5,2 zm2bob.eu mam spatchowanego metka wklejam zawartość paki klikam na ten inj daje polska wybieram ten metin2cilen.bin wpisuje passy ze stronki m2bob.... daje login Bot-serwer czeka chwilke i wyłącza się cały bot, zawsze pisało succesful i klikałem Weiter/next a teraz wyskakuje szybko komunikat ze succesful i wyłancza się te okienko. Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pytam dla pewnosci . Czy wszystkim dziala bot ?

Gdy ja go wlaczam . skonfiguruje juz wszystko to wlacza sie metin i ja sam musze sie logowac . Gdy go wylacze to znow sie wlacza z tym ze jest blad . nie wrzucalem tam tych plikow epk i epx poniewaz linki juz wygasly .

Jeszcze jedno pytanie . Czy jesli ustawie serwer na monastyr to w numerze serwera musze wpisac 0 ? Czy jezeli postac jest ostatnia jesli klikne 3 razy strzalke w lewo to mam wpisac numer postaci 4 czy jak to dziala ?

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Pytam dla pewnosci . Czy wszystkim dziala bot ?

Gdy ja go wlaczam . skonfiguruje juz wszystko to wlacza sie metin i ja sam musze sie logowac . Gdy go wylacze to znow sie wlacza z tym ze jest blad . nie wrzucalem tam tych plikow epk i epx poniewaz linki juz wygasly .

Jeszcze jedno pytanie . Czy jesli ustawie serwer na monastyr to w numerze serwera musze wpisac 0 ? Czy jezeli postac jest ostatnia jesli klikne 3 razy strzalke w lewo to mam wpisac numer postaci 4 czy jak to dziala ?

http://m2bob-forum.eu/Update/bob.eix

http://m2bob-forum.eu/Update/bob.epk

tu masz linki do pack , a co do serwera to sprawdz czy bedzie działać jak wpiszesz 1 , ja wpisuje 26 i mi normalnie loguje sie na solarze. jak postać jest pierwsza wpisujesz 0 jak jest po prawej wpisujesz 1 jak z tylu do 2 a jak z lewej to 3.

Opublikowano

Czy ktokolwiek wie, czy i jak uruchomić Boba na privie/modzie?

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

jaka lipa,ze tylko na pl`u dziala.

choc jest tu kilka osob,ktore twierdza,ze na privie tez da go odpalic,jak sie wie jak go skonfigurowac.

ps. znacie jakeigo expbota na privy gdzie moge zaznaczyc wybrany obszar gdzie ma expic, a nie zeby latal gdzie chce?

Opublikowano

Ej ludzie ma ktoś może mobberhacka do tego ? Bo w tym bocie jest strasznie marny np. ten jest dobry http://www.mpcforum....ck#entry5133089 jest ktoś wstanie zrobić tak że po uruchomieniu metina przez tego bota uruchamiał się również jakiś inny mobberhack ? Albo niech ktoś wgra do tego bota lepszego mobbera... Bo ten co jest przyciąga może 2 grupki a ja chce przyciągać całe spoty ! Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...