Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Jak Ci to bardzo przeszkadza, to możesz sobie pobrać hacka który zwiększa odległość na jaką podnosisz itemy, lub kup premium - tam już to jest.

2. Z nim jest tak, że co jakiś czas właśnie jakieś błędy się pojawiają, czasem pogra kilka minut, czasem raz uderzy potwora i się wyłączy etc. ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy i raczej nic z tym nie zrobisz.

fs_overall.png

Opublikowano

U mnie również błędy co 3-4 minuty.(domyślam się że chodzi o wykupienie premki, ale chciałbym żeby napisała tu jakaś osoba która ją ma i czy u niej również wywala błędy i wyłącza bota). A co do błędu zauważyłem że w m1 bot działa normlanie przynajmniej u mnie sprawdziłem to na moim dropku, latałem z 2 godziny za metinami i nic poszedłem na chwile do m2 na besty i 1 zdążyłem ubić i wywaliło błąd.

Więc czekam na wasz opis sytuacji i czy premka tu coś daje i błąd jest wprowadzony specjlanie w celu wykupienia premium czy to jest tylko błąd wersji 1.4.5, dodam że poprzednie od 1.4.2 działały u mnie super, (no 1.4.4 była za krótko by to stwierdzić)

Opublikowano

Nowa wersja jest do PIPY ! ! ! SAME BŁĘDY CO 15 SEKUND WYŁĄCZA CAŁEGO METINA ;/ WTOPA !

Nowa wersja jest do du** ! ! ! SAME BŁĘDY CO 15 SEKUND WYŁĄCZA CAŁEGO METINA ;/ WTOPA !

Opublikowano

Aby M2Bob działał z Kamermodem, wykonaj poniższe kroki:

• zmień nazwę pliku Metin2.exe na Metin2bck.exe (w razie błędów, lub chęci powrotu do grania bez Kamermoda),
  • zmień nazwę pliku Metin2Mod_PL.exe na Metin2.exe.

Myślę, że skoro u mnie działa, to dlaczego u was miałoby nie działać. Oczywiście przed tymi krokami instalujesz czystą wersję Metina, a później Kamermoda.

Aktualną wersję Kamermoda możesz znaleźć pod tym linkiem:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Co do wersji 1.4.6, MobPuller (znany jako pelerynki, F9) został wyłączony, pewnie do następnej aktualizacji bota, więc spokojnie i nie jest to żaden błąd, autorzy sami wyłączyli tą opcję, z pewnością ze względu dla naszego bezpieczeństwa.

Sygna.png
Opublikowano

Ja mam następujący problem i proszę o pomoc, bo nie wiem jak sobie poradzić.

Gdy bot uruchamia mi meta i pisze mi "Logowanie..." i naglę pokazuje się błąd

W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DR3

wcibnb.png

Opublikowano

Ja mam następujący problem i proszę o pomoc, bo nie wiem jak sobie poradzić.

Gdy bot uruchamia mi meta i pisze mi "Logowanie..." i naglę pokazuje się błąd

W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DR3

Pomoc Microsoftu na temat błędu:

http://support.microsoft.com/kb/330137/pl

Jeśli to nie podziała może podziała program ComboFix?

http://www.programosy.pl/program,combofix.html

Do tego możesz jeszcze przeczyścić katalog "%Userprofile%\Ustawienia lokalne\Temp".

Sygna.png
Opublikowano

Kurde ... Jest ładnie wszystko wytłumaczone ale nie mogę tego rozkminić. Wchodzę w mój komputer i nie ma tam nigdzie opcji zarządzaj.

wcibnb.png

Opublikowano

Kurde ... Jest ładnie wszystko wytłumaczone ale nie mogę tego rozkminić. Wchodzę w mój komputer i nie ma tam nigdzie opcji zarządzaj.

U mnie na Windows XP jest.

http://img6.imagebanana.com/img/xjh2ur0r/beztytuu.PNG

Sygna.png
Opublikowano

A wie ktoś może kiedy będzie następna wersja bota?

Z pewnością na dniach. W sumie aktualizacje bota wychodzą "nagle", co kilka dni - przynajmniej ostatnio tak bywa. (Przez około ostatnich 2-3 tygodni wyszło około 6 wersji.)

Sygna.png
Opublikowano

Idzie juz to uruchomic np na elitemt2 czy nadal na priwa nic nie działa prócz kamera?

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

siema mam problem z pobraniem plikow do pack klikam i wyskakuje to

MCOZLÂşÔľňÔ[ˇ?Ń`WwXGš6|ˇ°<ÜćeĎŁ}ÂĘCÜiUWi0ń;Y( ˛!?&×a$9ذśě$ÚľĹ1xVÍ!ýđSŐ0y`Í<rŁsĎD)Ň7Ţ~4NdłćV&@Âůű<Ųä­zX`]Ůäé;űsů<żSŻO[ߪĚ:żž=Đ ä9'G<ďl@MŠ,¸UšbUŰ5ýËńOZ0o´x^~S#R;\Ú%HâG{e5Ab

ŁŹS óńQósA{ßŢb­śă\VąYĐśĂ?ŁÎě˝W%r$($Î9PŘúźŕQčW7_&FZ[ZŰZâĄĘŃ=mXËof

}ÇaUŽ4F;ŻíóyŚśŞĘ˝+ʧ'RŮ×fĺ,6ĆĚŹĎ­ ÄMęäřÄÓff˙řq¨xTΨtťFĐ-ÁWŤĽ˛ůŽóYnI&sg×6úřRŞZMč~ŃeOÓ´ůs'ĆN}ĚŮďŹU&ó}ŻŢ.?˛k+5ěňhÔÂDvŹa­¤$˝Ä2˘ÝbJâ(C ĺŔI=ŐVXČ{EËśxHŠ!ý Žiôš,ńFcąnlŮőíć*4Ę>6I'GH)ć7q!'Z,%éäe§ÉŮóü$dY8("ą&ŇËkĺżGI'űúó3éŢĐ´ô;0ĐŹőHC#­űAźň(%­P{äű×OîöďÓÄ*OůTŚ­×!MŞ

îĂČŹYç¨d-ąG=z|zß[äßdč!=rýę[ÝOYąĹ&čńLru´â?ng"

ę,S_A żžůÂY;:ł'Ą,|PxhŐ(ë*ąż˘#fß

ÄPDđĐ×Ř+{ąbőR÷7ęöŤż4GS×W/ĺ2ďţyůZ/!˘9¸ÎôĚá)[qi`ž˘ńÉʤŚ%űdĄ

Íěź°ÍŢŢ =mSPgŐjô'tÁŮ ĂRńWm]K\VŃÁ>tâuĆĎpüˇBş,ÚgáIÓMÇRÎĎ}UŞR¨tYŚűFđ!˘ČśőâÖYR){EoÉ%Zë$~ÁŚż1L>=~\Řu˛´Őćľ9őG\vNߣM}VGşĺúÓ˝ĄpÍćĚŹţ6a(

˘éŁĹŐ˙Ě)qNmSřŠ?ĐŢ).a*âJwjÇ>cuÚAçzoć2CŻ

dTHAlhüLŔ\:Ą.ÝÖWâ|š´U+{qhlW˘Ć)˘Kĺž)kÚłź&ßÚś˛č0DHą ä¨MłĄDTĽM+Ż>ÇěŃzŇł głiKJý,j4;ŞF=ÔXŹz~ŔŽá˙ţ$,łďąÎ (>o~Ä%şÉ{nxg+kÔ*ŮÓPV

zAUä,|a&ŁŞ Ó#jA§úŇR0ÉËÓiݞ8´ˇÚ{śđHŃsśźmăřvvSGŹHB2ď¸íÉpv QP´á×OĹqĎ3)Ď´

őjsŮďÎÍíĆ 0ĚÁްĹó9׼ył&Đö~÷äąI& Ü_}u˘ŽmĂžépk?lş+ş9RŘëůěôĽ!WZsóÂ(iż¤ä

Fë59˛ŞŃňćâWWžÝŞôeńul~EŘŔýc)ţ9jzQłĂę/¸p§żČułČMÔ@÷ҲčÖźjű4 Ď107pŰ´ąĆ;W4é|ůe6Ť'űĘÄô

FÂ|§˛¤­§ĺßŢ%7h4Ź=}/óHjWFCÁě=së!UoGÔ|fikĄ$äÂY6ö,EĎßR[^%äçó]& $äÂYÝPŢŤ5fW<ę\ĹáČŤFá'r¤űé¨/ŔÂd3i<á]@Ý@şnŤęÄ)Ź÷r¤űé¨/ŔÂx:q0şÎÉIŐK÷íA;î´mZE¤^ůh6qćJA9ëW"xěY{MeUţˇIkí˘q RPÂ<gÔTéę|c6GÜ6ÓOű()ëßřĚĂź

çÎ@!ŇPJ sŢţ[Tŕž."j"3wĽÖ,ŁTä\ç=ÖŽčçBÇd°h"tý"äňe9äţ{TÝ`ţáwĐ@.Ü`C/F

W˙Z~őńv¸<Ż3"X#eŃ[ÂóB}É9­ĄUËÎ\ŮeęĘŤëŠiűńhŠu\NKžF*:B

ŔşÝ÷>_Â-d"Zä÷1=ĘźžÇQ¸Ö_4eÁRH]bVB<ÖpD&ĂľýkřKŔ2-ds˛ VÍŘনÚţyN0h~÷ťćľnl.Ŕđ@¨űŤš|ŤĎĽ=٨ßń=RýęŞBn§ŤÝĹŤnČ28:W;?JĐ2Ç}ŔTŞ4oš*ŠbńUĺ

isiÝKc'ÜçÚu{8 mç(Đ=xúĂI0ŰźěRXwM¤ÉÚŐĺ'ĄąďݽâłŘ}i×FgäBÄď¤Te!ŮĆýśĚLoÁůđŔĽÎĐ

[>Źěq!6Č´nŔu05ĹĽ(ÄR

mozecie jakos mi jakos pomoc?

Opublikowano

Witam poszukuje gotowego pliku index ponieważ mam z nim problem, oprócz tego powinno mi wszystko działać, mam windows 7 i kamermoda

Z góry dzięki

http://www35.zippyshare.com/v/27133451/file.html

Proszę.

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...