Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

A tak trudno poczytac ze mniej wiecej do 22 bedzie off ? Pisze jak huj

STRONA ON

Jak mi ktoś da download do tego bo i w tym tucie i na m2bob stronce nie dziala poprs. wygaslo ;x daje limit za 1.4.2 m2bob na pw ze skanem ofc ^^

Opublikowano

A tak trudno poczytac ze mniej wiecej do 22 bedzie off ? Pisze jak huj

STRONA ON

Jak mi ktoś da download do tego bo i w tym tucie i na m2bob stronce nie dziala poprs. wygaslo ;x daje limit za 1.4.2 m2bob na pw ze skanem ofc ^^

Na stronce jest już download do 1.4.3

http://m2bob.eu/index.php?site=download

skan jak by ktoś chciał

https://www.virustotal.com/file/0d01f51986b194bcd7d7fb4510e30768bcb74ac1657e19a8680d1f1c79ed3a51/analysis/1343198425/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Cheat jest bezpieczny ?

Ile botów mogę na nim postawić ?

Działa dalej ? (jeśli tak to jaka wersja)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1.Cheat jest bezpieczny ale czeba uzywać go z rozsądkiem .

2.na darmowym nie (premium) 2 boty.

3.Działa dalej wersja 1.4.3 tylko jest aktualizacja i w pl dopiero jutro będzie działał

Opublikowano

A jak uruchomic fishbota? Co trzeba wpisywac w poszczegolnych rubrykach? Bo ja napisalam tam gdzie fish delay i bot delay (do kazdego sa 2 rubryku, czemu? w tucie jest tylko jedna liczba tu i tu) 2 razy po 2750 i 4500 bo mam wedke +3 i tam poustawialam ryby ktore ma dedac. Daje play i nic sie nie dzieje

Opublikowano

Witam.Mam problem bo jak włączam bota i się loguje jest wszystko okej, ale jak włącza się metin2 to wyskakuje mi bład z idexem że nie prawidłowa wersja pliku index.Pomocy!!

Opublikowano

kurcze a w wersji 1.4.2 zrobił ktoś jakiś plik do pack że można było uruchomić więcej niż 2 boty oraz działał range pick up czy może ktoś zrobić takie coś na wersje 1.4.3 myśle że dużo ludzi byłoby tym zachwyconych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wytłumaczy mi ktoś dlaczego mnie ciągle kicka? kolega boci normalnie w v1 a mnie ciągle wywala na tych samych ustawieniach sh itd więc w czym problem?

Opublikowano

Witam, mam problem. Robię jak napisałeś, wklejam pliki do packa, zmieniam wpis w indexie a następnie uruchamiam boba. Kiedy włączam metina, natychmiast się zamyka i wyskakuje okienko mówiące że mam zły plik index i że mam go zaktualizować. Rozumiem że to wina obejścia. Użyłem obejścia kamera z tego tematu("obejście dla tych którym nie działa" - bo mi nie działało:p). Na jakim obejściu Wam to działa? Mogę prosić o instrukcję albo link?

Opublikowano

Mam taki problem że po włączeniu M2 BOB'a włącza się automatyczne logowanie a

potem niedługo wyskakuje ''Error'' i jakieś tam du hast nich ... coś po niemiecku (HELP) ! D

dam +

1359796545-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...