Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, mam problem. Jak uruchamiam bota i klikam start wszystko się pięknie ładnie loguje lecz nie wyskakuje mi okienko z głownym botem. Wiecie jak to naprawić ?

simply.4557.gif

Opublikowano

jest mozliwosc uruchomic dwa razy program m2bob ??? zarejestrowalem sie po przez zmiane ip ale program nie chce drugiraz sie otworzyc :/

Opublikowano

Nie działa mi ;/ Wszystko się włącza loguje mnie do gry, ale gdy klikam insert/home by wyświetlić bota, to grać mogę, okienko które wyskoczyło się zacina i po chwili bot mnie wywala i loguje na nowo o co chodzi ??

!!!!

Właściwie po zalogowaniu powinno mi się pokazać okienko z opcjami bota, w ogóle ono mi się nie pokazuje ;/ A gdy chcę wywołać ręcznie (insert) to pojawia się, ale nic nie mogę zrobić właściwie jest brak odpowiedzi zacina się okienko, ale gra nadal działa :/ Co może być tego przyczyną ? Win xp sp3

Próbowałem sposobem z hs'em z moda to mi się włącza gra, nie pokazuje okienko i ponad to wyskakuje co chwile błąd "Abnormal program temination" Ok ... i się wyłącza

Opublikowano

Znacie sposób na odpalenie więcej niż 3 botów?

EDIT:

Sorry nie przeczytałem u góry.

Ale tak dla Info To można z Turkiem tak zrobili zapraszam na epvp.

Opublikowano

Czy bot jest czysty, bo virustotal coś wykrywa :/ I czytałem, że bot blokuje MPCforum czy nadal tak jest ? Czy już wszystko działa jak należy ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Bot czysty ;P

Nie wiem co zrobiłem, ale mi działa ;P Wczoraj nie działało dzisiaj działa, reset pc'ta może pomóc ;P

Opublikowano

Już wiem w czym tkwi problem. By okno bota się pojawiło nie może być zablokowany hs. Jeżeli nie zablokujecie hs bot bedzie dzialal normalnie.

simply.4557.gif

Opublikowano

A z czystym kamerem bez hs'a będzie działał??

Jeżeli zadziała z kamerem a z blokiem nie... może to oznaczać, że sam go blokuje.

Pomogłem???

.

Jeśli tak to daj +++

Opublikowano

Czy bot jest czysty ? Widziałem wątki na forum, że bot posiada wirusa który blokuje MPCforum. Na fb admin mpc pisał, że jak się zainstaluje bota to wydawca może kontrolować konta bankowe, wszelakie loginy itp. Czy nadal to jest ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak włącze opcje shop to jak mam full eq/brak pot leci w lewy-górny róg mapy ?

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi mobberhack ? Tzn. działa jak klikam ręcznie F10 lub na napis w bocie, a gdy stawiam bota na expa i kliknę, to przyciągnie raz, a później wcale ;/ A MobLock jest daremny warto go używać ?

Coś pokręciłem ;D Na czym polega opcja MobPuller ? (Mobberhack działa)

Opublikowano

@up W opcjach atak masz pelerynki musisz zaznaczyć.

Ja mam taki problem żę mi range pickup w m2bobie nie działa. Działał przez 1 dzień a drugiego już wyskoczyło że jest dla userów premium i trzeba złożyć dotację - da się to ominąć?

Lubię placki. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...