Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

m2bob jest chyba juz tylko platny jak easy bo ja tez po dzisiejszej aktualizacji okno bota przy wlaczeniu metina sie nie wlacza

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koledzy mam taki problem, iż gdy włączę bota ten dobrze się zaloguje na serwer, lecz okienko z opcjami bota pojawia się na dosłownie sekundę i znika. Kilka minut automytycznie mt2 zaczyna się restartować i sytaucja powtarza się w kółko. Proszę o pomoc ;] nie gardzę 'lajkami'

Opublikowano

mam dziwny problem mam wersje 1.3.1 i jak odpalam bota loguje sie na postać i zmienia ciągle królestwa a jak dochodzi do mojego nie ma tam postaci. Jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

A ja mam takie pytanie.

czy da sie tak ustawic szamanke w party swoja aby buffowala mnie ciagle automatycznie za pomoca m2boba?

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

ale mie wkuriwa ten m2bob, zaznaczam opcje aby potowal red i blue potki a ten chuj zuzywa polowe potek w pizdu, pelny pasek zycia/many a on dalej potuje

Opublikowano

odpowie mi ktoś na moje pytanie? czemu jak włączam w bocie gre to szuka postaci miedzy krolestwami i nic nie ma

Opublikowano

@sysx

poczytaj wczensiejsze strony to sie dowiesz

@pastek

no ale przy stanie konta 50k to zyly wychodzą

@top

wszystko ładnie tylko wie ktoś jak rozwiązać problem z zużywaniem się potek bezcelowo

U mnie to wyglada tak ze standardowo na 30% ma zacząć potować kiedy już pasek many się napełni to zaczyna dalej potować mimo że pasek many ma 98% a pownien ponownie ladować na 30% i potrafi ten chuj zmarnowac 30 potek niebiekisch

Opublikowano

Nie wiem jak wam to działa ale ja mam Windows XP SP3 + Net framework wszystkie wersje 2.0, 3.0, 3.5, 4.0 i mi sie nie pokazuję to okienko z botem wchodzi do gry mrugnie tylko to okienko i dalej nic. Co mam robić jakieś rady?

c(;

Opublikowano

Tak wchodzi mi całkiem do gry moge biegać bić itp, ale nie ma tego drugiego okna -,-. Drugie okno pojawia się tylko na sekunde i znika

c(;

Opublikowano

Bartus , Probuj dopoki nie wejdzie wlacz i jak nie wejdzie klikaj krzyzyk i pozniej strzalka. mi za 3 razem weszlo a pozniej juz za 1.

A masz kamera? ja nie mam..

A jak nie masz to sprobuj zaisntalwoac; 0

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Jak zalozyc konto? BO link podany nie dziala:)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

aktualizacja jakas byla czy co? bo po 2 tygodniowej przerwie znowu chce zaczac ;p

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

Nie wyskakuje mi okno " nawigowania botem ", ciągle mam okno logowania. Rozwiązał ktoś ten problem ? ( HackShield Bypass 1.6 )

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

Witam, czy może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku co zrobić gdy włączam Metina przez M2BOB i wyskakuję mi błąd 'LOG'?

Klikam OK, i się wyłącza i tak w kółko, potrzebuję pomocy! :/

P.S - mam XP'ka.

Opublikowano

Gram na s1, wpisuję -1.

Wcześniejszy problem wyjaśniony, ale nie wiem co dalej.

Załączyłem bota, wybiera mi postać, wchodzę do gry i nic się nie dzieje.

Wchodzę w bota, nie pokazuję okna postaci, tylko ciągle 'Logging in...'

Czekam, czekam, czekam i nic. Co mam zrobić?

Opublikowano

Rozwa a masz jeszcze jakiś pomysł jak rozwiązać to nie pokazujące się drugie okienko?. Powtórzę jeśli chodzi mój sprzęt Windows XP SP3 + net framework 4.0, metek czysty po patchowaniu.

Dobra rozwiązałem chyba ten problem, okienko wyświetla się dopiero gdy w grze wyskoczy komunikat ,, Still nicht gefunden " ale gdy wejde w pick up to wyskakują mi błędy. A i jeśli mam blokade hs by bypass to wgl sie okienko nie pojawia.

c(;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...