Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko mam pytanko --------> Działa to na np: PandoraMT2 , XenoXMT2 itd. itp. ??? CZY TYLKO NA PL'U ???

Opublikowano

up na Xenoxie raczej nie bo tam sa zabezpieczenia.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@ reserve

mówiłeś że czytałeś, a nie wiesz czy HS'a blokować :] , HS nie blokujemy , to ma być czysty spatchowany metin

@ alexno

przypuszczam, że grasz na solar, wieć zamiast 26 powinienieś mieć 25 wpisane

@ gural6

robiłeś konto na stronie m2bob.me? jak klikniesz Login bot server - to czy wyskakuje okienko i dopiero potem klikasz weiter next? Mozesz zrobic reinstall visual c++

Opublikowano

Ten szit odpali na każdym metinie,wystarczy go trochę modyfikować i poleci... Tak trudno użyć rozumu? Nie dziwie się,połowa MPC dzisiejszego to nawet nie gimbusy.

Opublikowano

Ten szit odpali na każdym metinie,wystarczy go trochę modyfikować i poleci... Tak trudno użyć rozumu? Nie dziwie się,połowa MPC dzisiejszego to nawet nie gimbusy.

Jak jesteś tai kozak to odpal mi go na VirtualMT2 i udowodnij, że działa.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak jesteś tai kozak to odpal mi go na VirtualMT2 i udowodnij, że działa.

Nie odpali się tego bota n privie, chyba że przeprogramujesz w bocie by pasował pod binę z ich klienta.

di-HLXD.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

M2BOB 1.3. już jest! Właśnie ściągam i testuje, ale mam okropną skaze jeśli chodzi o bezpieczenstwo Anty Banowe do tego bota!! Zablokowali mi już na PL'u 4 konta w tym Woja 62 lvl który dropił tyle zajebistych itemów że z yangów na allegro mialem po 90 zł w tygodniu(Sprzedaż 2 paczek 1kkk po 45zł-100kk=5zł), uważam że niebiezpieczny jest Wallhack np. gdy zostawiamy bota na noc on biega na strasznym przypale mimo opcji "Stop Fishing/Level Conspicuous if player near" za to gdy wyłączymy wallhacka postać często się blokuje i stoi w miejscu , nic nie robi.nie potrafi wyznaczyć sobie normalnego szlaku, Podobnie z fishbotem, zostawiając Szamanke 32 lvl na kilka nocy jakieś france musiały nagrać demo i wysłać, też ban. Prosiłbym speców od bezpieki o podanie wszelkich możliwych sposobów na zabezpieczenie się przed banem i utratą postaci z cennymi itemami, wiem mozna przekladac na inne konta,kombinowac, ale to ciągle przerabiam, po prostu prosze o wiecej patentów bo szkoda nerwów!Zawsze znajdą się zazdrosne kurwy które doniosą!!!!Jebać Ich!

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

Witam! mam problem z najnowsza wersja... mianowicie bob nie przyciaga mobow podczas levelowania a gdy go wylaczam postac jakby sie zawiesza i idzie prezed siebie, pomaga tylko logout. Ma ktos pomysl o co chodzi?

Opublikowano

Nie odpali się tego bota n privie, chyba że przeprogramujesz w bocie by pasował pod binę z ich klienta.

A wiesz jak to zrobić?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pomoże mi ktoś ? mam wersje 1.3 Windows XP Najnowszy metin zaktualizowany ..

powie mi ktoś teraz co dalej ? wiem że trzeba się zalogować ale co dalej ? klikam klucz hasło passy serwer gram na 26 to wpisuje 25 ch 1 postać 1

I na tym sie kończy ... bo jak przyciskam Start metin2 bla bla bla to mi włącza metina ale mi się nie loguje i nie wybiera to się sam zalogowałem i mi potem ???? wyskoczyły i się metek zamknął

Prosze help dam 5 i LAJKK

ravento.jpg
Opublikowano

tak ma włączać się sam jak grasz na s26 to wpisz normalnie s25 O_O tylko w wyborze postaci jak masz jako 1 to 0 jak 2 1 jak 3 2 jak 4 3

mi narazie wgl nie działa ta nowa wersja stara dzialala....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...