Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server prezentuje się ciekawie lecz niestety po tym co zrobiłeś na po przednim serwerze szanse że zrobisz takze na tym są bardzo duże a jak wiemy nikt z nas nie chce grac na serwerze ktory pada dosyc szybko ze wzgledu na to ze jest tylko iwylacznie nastawiony na zysk.! Twoje zapewnienia że serwer bedzie dlugo stal i ze nie padnie z byle jakiego powodu są smieszne mianowicie chociazby z tego powodu ze musisz jakos serwer bronic zeby gracze do niego kompletnie sie nie zniechecili i kazdy pisze tak o swoim serwerze aby przyciagnac duzo graczy. Osobiscie mam mieszane uczucia co do tego servera chociazby z tego powodu ze slabe bony wchodza i drop z bosow , metkow faworyzuje niestedy bodego i ninje dagger taki szaman lub surka bm bedzie mial ciezko z zebraniem ulepszaczy na dobrą zbroje lub bron.Zastanawiam się nad grą na nim lecz troche pozno startuje i zalozyciel jest bardzo nie pewny i nie jestem pewien czy bede mial motywacje by grac surko bm na tym serwie i czy is nie bedzie dyskriminowal normalnych graczy. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server prezentuje się ciekawie lecz niestety po tym co zrobiłeś na po przednim serwerze szanse że zrobisz takze na tym są bardzo duże a jak wiemy nikt z nas nie chce grac na serwerze ktory pada dosyc szybko ze wzgledu na to ze jest tylko iwylacznie nastawiony na zysk.! Twoje zapewnienia że serwer bedzie dlugo stal i ze nie padnie z byle jakiego powodu są smieszne mianowicie chociazby z tego powodu ze musisz jakos serwer bronic zeby gracze do niego kompletnie sie nie zniechecili i kazdy pisze tak o swoim serwerze aby przyciagnac duzo graczy. Osobiscie mam mieszane uczucia co do tego servera chociazby z tego powodu ze slabe bony wchodza i drop z bosow , metkow faworyzuje niestedy bodego i ninje dagger taki szaman lub surka bm bedzie mial ciezko z zebraniem ulepszaczy na dobrą zbroje lub bron.Zastanawiam się nad grą na nim lecz troche pozno startuje i zalozyciel jest bardzo nie pewny i nie jestem pewien czy bede mial motywacje by grac surko bm na tym serwie i czy is nie bedzie dyskriminowal normalnych graczy. Pozdrawiam

Nie musisz grać od razu ani wgl zobaczysz jak dlugo postoi;d

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Nie musisz grać od razu ani wgl zobaczysz jak dlugo postoi;d

Ty mi nie mow co musze a co nie musze , ja wyrazam swoja opinie i jej sie trzymam obys sie nie przliczyl z pewnoscia siebie bo bedziesz posmiewiskiem jezeli znow server nie wypali

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ele-ice-icon.png - Legendarny kruszec zdobyty z spadających meteorytów meteoryt.png !

służy jako ulepszacz Epickich broni, Drogi Przedmiot ! ! Szansa na drop jednego "Legendarny Kruszec" Wynosi 15%

Gdy już Posiadamy 15 legendarnych kruszców

ele-ice-icon.png

idziemy do "Świętego Kowala" do którego można dostać się Zabijając Beran-Setou

renderberansetou.pngdopiero wtedy pojawi nam się święty kowal .

Oddajemy 15 legendarnych kruszców

ele-ice-icon.png"Świętemu Kowalowi" Który za to w zamian daje nam

1 "Legendarny Zwój Broni Epickich"

Tourist-guidebook-icon.png

A więc, Mając NP :

Miecz na 65 Poziom i chcąc go ulepszyć na broń "80-90" lvl potrzebne są nam ulepszacze które widnieją jak chcemy ulepszyć oraz 1 Legendarny zwój Broni Epickich a jak chcemy tą broń zrobić na poziom 90-100 potrzebujemy dane ulepszacze jakie widnieją nam oraz 2 Legendarnych zwojów Broni Epickich .

Czyli wychodzi że jak chcemy zrobić daną broń to trzeba się trochę napracować a Dany nasz wysiłek na to przyniesie prawdziwe Efekty.

Co ty na to Pro100ST ? ? ? : ]

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

ele-ice-icon.png - Legendarny kruszec zdobyty z spadających meteorytów meteoryt.png !

służy jako ulepszacz Epickich broni, Drogi Przedmiot ! ! Szansa na drop jednego "Legendarny Kruszec" Wynosi 15%

Gdy już Posiadamy 15 legendarnych kruszców

ele-ice-icon.png

idziemy do "Świętego Kowala" do którego można dostać się Zabijając Beran-Setou

renderberansetou.pngdopiero wtedy pojawi nam się święty kowal .

Oddajemy 15 legendarnych kruszców

ele-ice-icon.png"Świętemu Kowalowi" Który za to w zamian daje nam

1 "Legendarny Zwój Broni Epickich"

Tourist-guidebook-icon.png

A więc, Mając NP :

Miecz na 65 Poziom i chcąc go ulepszyć na broń "80-90" lvl potrzebne są nam ulepszacze które widnieją jak chcemy ulepszyć oraz 1 Legendarny zwój Broni Epickich a jak chcemy tą broń zrobić na poziom 90-100 potrzebujemy dane ulepszacze jakie widnieją nam oraz 2 Legendarnych zwojów Broni Epickich .

Czyli wychodzi że jak chcemy zrobić daną broń to trzeba się trochę napracować a Dany nasz wysiłek na to przyniesie prawdziwe Efekty.

Co ty na to Pro100ST ? ? ? : ]

15 takiego czegos dropic porazka 15 % :?

2 lata bd trzeba to robic.

Opublikowano

Szczerze to żadnych "Nowych zbrój " nie macie.. To co pokazaliście to zwykłe pisanki ( kolorowe staleczki). Żadnej nowej mapy, żadnych nowych mobów. Nowe mounty? -> phy... Na każdym sa takie. Stare bronie, ten cały wymiar władców to też już ktoś wcześniej wymyślił także 0 zachęty jak dla mnie.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

A szkoda, że Pro100ST zajebał pomysł z Netherii :f

Netherii pierwszy raz o takim serwerze słyszę
Szczerze to żadnych "Nowych zbrój " nie macie.. To co pokazaliście to zwykłe pisanki ( kolorowe staleczki). Żadnej nowej mapy, żadnych nowych mobów. Nowe mounty? -> phy... Na każdym sa takie. Stare bronie, ten cały wymiar władców to też już ktoś wcześniej wymyślił także 0 zachęty jak dla mnie.
To nie ma być 4fun nowe mapy gnolle itd to ma być klasyczny serwer.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

To może byś dodał klasycznie trudny serwer ulepszeń żeby nie było też za łątwo ?

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Na plu nie ma problemu ze zrobieniem broni na 80. Bodzie i broszki. to jest 40kk max więc nie widzę sensu, Ze zrobieniem zbroi , owszem jest już dodatkowy problem.

Ts3 może ?

I kiedy dokładna data startu?

Opublikowano

To ja już chyba zgłupiałem, gdyż wydawało mi się, że piszecie wszędzie czcionką 24+ iż to wszystko jest NOWE. ( a mnie skręca)

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Z takim pośpiechem nad pracami serwera to wystartujecie przed wakacjami albo wgl jak ludzie donaszą połowa pomysłów nie jest wasza wszytsko robi wam ktoś chcieliście wystartować w weekend a nawet forum nie ma ( co dopiero stronka ) a ts3 to chyba można zapomnieć zero kontaktu z ludzmi tylko na forach promujacych wasz serwer... Zastanówcie sie co robicie bo ludzi chętnych do gry macie coraz mniej i zrobicie tradycyjnego harda który bedzie stał miesiąc i nie będzie chetnych do gry ...

Opublikowano

Grałem na Hexagonie serwer wyjebany w kosmos, gdyby nie to, że w godzniach szczytu było jakieś 200 osob online. Reklamujcie nie tylko na samym npc, ale też na innych forach, youtube czy nawet facebooku. Pro100ST wierze w Ciebie, nie spierdol tego.

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...