Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób lepszy to pogadamy.Jak tak dalej będzie szło w zapowiedzi to zrezygnuje z tego projektu.

No i wypie*dalaj , myślisz , że znowu damy Ci zarobić , a Ty spie*dolisz z całą kasą nie dając potem żadnego znaku życia? I przestań wymyślać bajeczki , że Ci brakło 100 zł na opłacenie hexagonu , bo pewnie wolałeś zatrzymać kasę dla siebie , niż opłacić serwer , a masz jeszcze 2 więc miałeś wyyebane. Dla mnie jesteś 0.

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
No i wypie*dalaj , myślisz , że znowu damy Ci zarobić , a Ty spie*dolisz z całą kasą nie dając potem żadnego znaku życia? I przestań wymyślać bajeczki , że Ci brakło 100 zł na opłacenie hexagonu , bo pewnie wolałeś zatrzymać kasę dla siebie , niż opłacić serwer , a masz jeszcze 2 więc miałeś wyyebane. Dla mnie jesteś 0.

Weż to na logike czy jak bym miał hajs z hexagona to po co miał bym go zamykać oczywiste że trzymał bym go dłużej aby zarobić więcej zastanów się czasem zanim coś napiszesz.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

serwer wydaje sie byc fajny. irytuja mnie bony (mianowicie zw wchodza takie smieciowe wartosci...) a i komentarze nie zachecaja do gry, same medium hardy wychodza to sie juz robi nudne... w dodatku Pro100ST masz zamiar olewac graczy tak jak na divine? musze przemyslec ;p jak sie zastanowie dam edita ;d

PS sory ze bez PL znakow klawiatura cos nawala ;x

Opublikowano

mnie tam is nie boli lecz dla mnie jesteś skreślony. Zamykasz serwa 0 informacji chodz widziałem cię na forum. Sam wydałem kasę na is więc nie mam zamiaru grać z myślą że jak nic nie kupią w is to moja gra się zakończy. Hexagonu nie zapomnę gdyż był to super serwer . Jakbyś miał honor to byś napisał że zamykasz interes a nie jak ostatni lamer. A jeżeli nie masz licencji z dotpay to cię obgolą. I kasę musiałeś trzepać z is Bo widziałem ile osób ma fryzy i mounty. Ze mnie głupca nie zrobisz gdyż jakieś pojęcie mam. Odradzam stanowczo. Widzę Że teraz im lepszy serwer tym gorsza administracja i bardziej pod is. Teraz liczy się kasa a nie pasja. Szkoda słów...

Opublikowano

mnie tam is nie boli lecz dla mnie jesteś skreślony. Zamykasz serwa 0 informacji chodz widziałem cię na forum. Sam wydałem kasę na is więc nie mam zamiaru grać z myślą że jak nic nie kupią w is to moja gra się zakończy. Hexagonu nie zapomnę gdyż był to super serwer . Jakbyś miał honor to byś napisał że zamykasz interes a nie jak ostatni lamer. A jeżeli nie masz licencji z dotpay to cię obgolą. I kasę musiałeś trzepać z is Bo widziałem ile osób ma fryzy i mounty. Ze mnie głupca nie zrobisz gdyż jakieś pojęcie mam. Odradzam stanowczo. Widzę Że teraz im lepszy serwer tym gorsza administracja i bardziej pod is. Teraz liczy się kasa a nie pasja. Szkoda słów...

Chodź mieliśmy spiny. Popieram pana w 1oo%! Polać mu proszę !

gnypek1.png

"Dwulicowość, to jedna z najpopularniejszych chorób"

Opublikowano

hmmm. Skoro masz 2 4funy to nie chce mi się wierzyć że brakowało ci kasy . Gladior widzę cieszy się duża popularnością więc musi być dobra kasa. Na zdrowy rozsądek wystarczy to przechylić . Ja również się odwdzięczę twoją postawą na hexagonie i zrąbie ci opinie na innych forach. I nie bierz tu ludzi na litość tekstami " jak tak dalej pójdzie to zrezygnuje z projektu " to się będzie za tobą ciągnąć . Ząb za ząb.

Opublikowano

zamykasz interes a nie jak ostatni lamer.

Zawiesili mi dedyka jak miałem wam napisać w game?

Na mpc zamknęli publikacje Każdy robi błędy nie zwróciłem uwagi na date w dedyku

Dla kolegi UP:

Microlab wiedział GG znikło w spamie

MrLee gg 7088520

Psychol GG 7100024

Pisało jeszcze sporo osób ale nie mam do nich gg bo nie nawiązałem z nimi kontaktu większego.

Zobaczę z kiedy mam kopie bazy z hexagonu jak będzie w miarę aktualna to zwrócę wszystkim którzy zamawiali SM Punkty w IS

Opublikowano

Zawiesili mi dedyka jak miałem wam napisać w game?

Na mpc zamknęli publikacje Każdy robi błędy nie zwróciłem uwagi na date w dedyku

Dla kolegi UP:

Microlab wiedział GG znikło w spamie

MrLee gg 7088520

Psychol GG 7100024

Pisało jeszcze sporo osób ale nie mam do nich gg bo nie nawiązałem z nimi kontaktu większego.

Zobaczę z kiedy mam kopie bazy z hexagonu jak będzie w miarę aktualna to zwrócę wszystkim którzy zamawiali SM Punkty w IS

A TS?/forum?

gnypek1.png

Opublikowano

Kurwa "Gnypciu" mozesz kurwa mac nie grac i skończ pierdolic i nabijac postyy bo mnie to juz zaczyna wkurwiac kurwa daj sobie spokój skoro nie chcesz grac a ty pro100 wierze ze ci sie tym razem uda utrzymac dedyka i jedna prośba usun te new zbrojki

Opublikowano

Dowiecie się w swoim czasie na razie muszę zakodować layout i trochę popracować nad stroną

Super znowu wydam 30 zł ty zamkniesz serwer i na nowo wystartujesz zarabiając kolejną kasę.

Jak pisałeś wyżej mam nadzieje że oddasz nam smocze monety.

Będzie to ciekawe każdy będzie spamował ile wydał a połowa pewnie nawet nic nie wysłała.

Rozumiem każdy może zrobić błąd ale zapomnieć opłacić dedyka ?

Opublikowano

Gnypciu: 15-sto latek któremu sie nudzi i nakurwia w każdej zapowiedzi/prezce jakies jebane posty z których nic nie wynika wiec proszę cię NIE STAWIAJ TEGO "swojego dedyka" bo cos mi sie wydaje ze bedzie na twoim poziomie wiec niestety bedzie tak chujowy ze japierdole

a na Hexagonie jaki miales nick moze sie z noobka posmieje bo jestem pewny ze lepszy bylem od cb

Opublikowano

Gnypciu: 15-sto latek któremu sie nudzi i nakurwia w każdej zapowiedzi/prezce jakies jebane posty z których nic nie wynika wiec proszę cię NIE STAWIAJ TEGO "swojego dedyka" bo cos mi sie wydaje ze bedzie na twoim poziomie wiec niestety bedzie tak chujowy ze japierdole

a na Hexagonie jaki miales nick moze sie z noobka posmieje bo jestem pewny ze lepszy bylem od cb

Sorki, że się wtrącam. Ale 15 latek może mieć więcej rozumu od np. 20 latka... Sam mam 16 lat, a jestem kumaty itp. Więc od wieku człowieka, nie powinno się wyzywać ani dyskutować.

skpUo.png

Opublikowano

Gnypciu uspokój nerwy ... Może Pro100 zmienił się , i akurat wyciągasz pochopne wnioski .

IS jest nie obowiązkowy , i gracze nie musze z niego korzystać , lecz to właśnie IS utrzymuje serwer .. Dla tego lepsze rzeczy w IS są droższe , i jak nie chcesz grać to skul dupe .

Pro100 życze Ci powodzenia w prowadzeniu serwerka , i życze Ci aby nie atakowali go tak jak Tiliana..

Opublikowano

Na hexagonie wydalem ponad 120 zl.. pogralem niecale 2 tygodnie i serwer off.

Jezeli Pro100ST zworicisz mi SMy czy tam jak Ty to nazywasz to moge zagrac tutaj..

Opublikowano

Gnypek - Mental Warrior =).

15 Letni? I co z tego? Zazdrościsz.

Każdą zapowiedź? Śmieszny jesteś. =)..

Jestem tylko sobą, jak się coś nie podoba to wypierdalaj. =)

Co do przyszłego Memorial ...

Wybacz, ale się z Tobą nie zgodzę. Tworzę serwer dla ludzi, nie dla korupcyjnej zagłady (Balmora, Elite etc.)

Serwer z myślą o graczach, a nie o pieniędzy z IS. To żaden wstyd powiedzieć, że brak kasy na opłacenie dedyka czy coś. Ludzie przynajmniej wiedzą, że nie udajemy wielkich koksów, i że coś wprowadzamy jak nasz zajebisty wódz Pro100

Jeżeli sam nie potrafisz dedyka postawić to się nie wypowiadaj. Nygga please... ;(

Twoje wypowiedzi niestety nic po za niczym nie wnoszą. :<

gnypek1.png

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE POLECAM, DLACZEGO ? Jak potraktowałeś graczy HEXAGONU i co z tym serwerem zrobiłeś ? Nic nie powiedziałeś, że go wyłączasz, a jak już to zrobiłeś to nawet się nigdzie nie wypowiedziałeś, nie przeprosiłeś graczy - JEDNO WIELKIE NIE !

Opublikowano

Dokładnie. Serwer jest kontynuacją Hexagona, który upadł z dnia na dzień. Bez żadnej informacji...

Ale zagram, bo na chwilę obecną nie widzę nic lepszego . Zobaczymy jak to będzie!

64867005969670457970.jpg
Opublikowano

Filmik z Wymiaru
Gnypek czy jak ci tam.Zobaczysz jeszcze się zdziwisz jak długo ten serwer będzie stał.A plików nie odsprzedam ani nie udostępnię włożyłem w nie coś koło 800h pracy i dużo serca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...