Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ? a te bezczelne propozycje przelewu i negocjacja cen na TS ?

What the Fuck? Jak ja na ts wchodze raz na ruski rok i z graczami gadałem kilka razy . Chyba mnie z kimś pomyliłeś.Pisz na PW wbijemy na TS pogadamy i zobaczysz czy to ja kiedykolwiek coś gadałem.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak będzie 300/500+, to bedzie sukces !

Chcecie aby fajnie się grało z duża ilością graczy dawajcie sobie sygnaturki z przekierowaniem do zapowiedzi sygna u każdej osoby bardzo dużo pomaga.

Opublikowano

czy ten serwer jeszcze raz ma wejść ja na pewno nie zagram będą cyrki jak wcześniej zawiodłem się na tobie pro100ST myślałem że coś zrobisz ale zrąbałeś z 1 priwem teraz z 2 porażka nie polecam grać

DR5ChPt.png

Opublikowano

I znów płacz ludzi typu '' Jezu nie zagram noobski server itp" nie chcecie nie grajcie wasz wybór chodzi 90% osób co tak pisze i tak będzie grac wiec po chuj tak spamicie?! chcecie żeby prosto napisał proszę grajcie? czy co bo nie rozumie bez sensownego spamu ..

Ps Mam wyjebane w to czy mnie z hejtujecie czy nie i tak nie będę się kłócił

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

chetnie bym zagral i zwerbowal kilku kolegow na serwer ale jesli domyslna data byla 08.04.2012 a alternatywna data nie zostala podana to sam juz nie wiem czy czekac na wielki start czy to bedzie kolejny fail

w Zapowiedzi masz podaną datę startu została przesunięta bo nasz koder z powodu świąt nie ma czasu na dokończenie strony gdyż jest to osoba starsza.Data Została przesunięta na 15 Niedzielę wtedy będą beta testy.I to nie będzie fail za dużo pracy czasu i kasy włożyłem w ten serwer aby on wystartował i był jak najlepszy.

Opublikowano

Serwer jest po prostu FAKE.

Pro100ST, cudem zainstniałeś w tej branży. Teraz jest z ciebie kozak i wszystko kopiujesz z innych serwerów. Jak miałeś drobne błędy przy serwerze to do kogo zawsze leciałeś ??

Uważasz się za grafika ? Radze Ci poćwiczyć w Paincie, bo te bazgroły nawet nie nadają się na pokaz.

Poćwicz jeszcze na alkatrze, może The użyczy Ci plików. Jak dla mnie jesteś takim mini gorylem, którego matka nie wychowała.

Opublikowano

Ateista wyraża checi na ten server : )

Tylko musicie mu powiedziec o której i kiedy starcik :>

poza tym link do stronki by się zdał i jakies konkretne info od admina bo nie widze tu jakichś wymyslnych wypowiedzi ; )

Ateista pozdrawia swoich wiernych fanów >: ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...