Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer zalożony przez spółkę Pro100ST.

Nie polecam gry na serwerze bo po okolo miesiaca pieknego letniego dnia bd pisac blad podczas logowania.

I serwer zostanie wylaczony. bo Pro100ST to frajer orzypominam co bylo z Hexagonem

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer zalożony przez spółkę Pro100ST.

Nie polecam gry na serwerze bo po okolo miesiaca pieknego letniego dnia bd pisac blad podczas logowania.

I serwer zostanie wylaczony. bo Pro100ST to frajer orzypominam co bylo z Hexagonem

Przeczytaj posty moje i innych userów od 1 strony do 7 a potem napisz.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Co do zbroi to proponowałbym tyle samo co broni.

Stalka - > coś takiego

http://www.youtube.com/watch?v=beHczZ8AY4A

-> zwykły niebain z jakimś fajnym bonem i na +9 wymagany max lv. A z czasem rozwoju servera jakąś nową zbroje.

beztytuuacf.png

Opublikowano

JA tak samo bym zagrał ale tak powiem szczeże Najebaliście tych zbroi a wystarczyło by nawet te 2 jak na PL szkoda że nie daliście ejszcze Hwangów Ech..

Te 2 pary zbroi sam zrobiłem i powiem szczerze ze qmpel sam je ocenił na brzydkie ale dzisiaj jak bym u mnie pokazałem mu je w grze z efektami to powiedział że są "zajebiaszcze"i wyróżniają się bo sam je robiłem więc nie znajdziecie na innym privku ich.

Opublikowano

Co za żałosna prezentacja, połowa grafiki została skradziona z innych prezentacji.

Pokaż mi prezentacje która ma taką samą grafike.Nad Zapowiedzią siedziałem z 6h więc mi nie "pie*dol"że grafika jest skradziona.

Opublikowano

zbroje i bronie są własnie fajne jak by byla 1 zbroja 1 bron by sie znudziło a takto jest okey , najlepiej mi się podoba serwer gdzie jest dużo mapek do expa jak i do dropienia ulepszaczy , np różne smoki , niebieskie smierci , minotaury , wiedzmy rozne bossy i wypady w 4 osoby na jakies rozne wyprawy takie serwery są godne uwagi

Opublikowano

Coś ci się gnoju nie podoba?

Osobiście nie toleruje złodziejstwa tego rodzaju i w ramach możliwości będę to zwalczać.

Zamknij ryj i stąd wyjdź bo sie dusisz jak możesz.

ProSt może się skontaktował z twórcami tego a tego serwera i mu moze pozwolili ?

Złodziejem nazywasz kogoś co grafikę skopiował a w dzieciństwie podpierdalałeś jabłka jakiemuś sąsiadowi z ogródka.

Opublikowano

ehh

szkoda ze bony 2/4/6 % np. przy abs

to zniechęci wielu graczy

do tego renifer troche przesadzony z bonami ;/

może zajrze, ale gran a dłużej odpada

Opublikowano

NIE POLECAM SERWER POD IS TAK JAK HEXAGON PADNIE PO TYGODNIU BO NIE BEDZIE MIAL PRO100 ZAROBKU

Przeczytaj posty od 1 strony to nie będziesz pisał takich głupot.

Opublikowano

Mozliwe ze tutaj zawitam, aha i jakei beda wartosci bonow w tych stalkach 95/110? mam nadzieje ze nie jakies przesadnie ogromne jak to gdzie niegdzie bywa, a co do bonow to proponuje zrobic 5/10/15 bo te bony ponizej 6% to naprawde slabo oplacalne, I moglbys dodac itemy do slubu, bo ich nie widzę.

Back to BF3...

Opublikowano

Mozliwe ze tutaj zawitam, aha i jakei beda wartosci bonow w tych stalkach 95/110? mam nadzieje ze nie jakies przesadnie ogromne jak to gdzie niegdzie bywa, a co do bonow to proponuje zrobic 5/10/15 bo te bony ponizej 6% to naprawde slabo oplacalne, I moglbys dodac itemy do slubu, bo ich nie widzę.

U handlarki jest pierścionek reszta u domokrążcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...