Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa sygnaturka!!

neverius5.png

Wystarczy że wkleisz poniższy kod do swojej sygnatury

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img=http://img141.imageshack.us/img141/8783/neverius5.png][/url]

Opublikowano

Z takim pośpiechem nad pracami serwera to wystartujecie przed wakacjami albo wgl jak ludzie donaszą połowa pomysłów nie jest wasza wszytsko robi wam ktoś chcieliście wystartować w weekend a nawet forum nie ma ( co dopiero stronka ) a ts3 to chyba można zapomnieć zero kontaktu z ludzmi tylko na forach promujacych wasz serwer... Zastanówcie sie co robicie bo ludzi chętnych do gry macie coraz mniej i zrobicie tradycyjnego harda który bedzie stał miesiąc i nie będzie chetnych do gry ...

Hahahahahahah dobiles mnie.Zrobienie forum to jest chwila roboty, forum moze jest ale poco link narazie nie potrzeba.Ts3 dzien roboty max a jezeli maja co za problem ip podac.AA ludzi jest coraz wiecej :*

Opublikowano

DAJCIE START JUTRO MAXIMUM SOBOTA BO W NIEDZIELE OK. GODZINY 16 TAK SADZE NIKT NIE ZAGRA!!! TO NAJGORSZY DZIEN JAKI MOGILISCIE WYBRAC

Opublikowano

Ja wpisuje neverius.pl w adres strony i na stronę gladora mnie przekierowuje. A jak wejść na stronę neverius?

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Opublikowano

Globus no wybacz od 3 tygodni coś robić i nie mieć nic ?? smieszne troche ale to juz wasza sprawa mówi że miał już kilka serwerów wiec gdzie ts gdzie forum dla człowika ktory sie na tym zna to kilka godzin roboty a oni maja wystartowac w niedziele a nic nie maja wiec ?? na pierwsza ankiete glosowało 400 graczy teraz glosowało moze z 60 wiecej ludzi prosze cię ..........

Opublikowano

Zadajecie te same pytania codzien.. Wystarczy looknac kilka postow wczesniej. Tam jest wszystko. Co do startu to pisze przewidywany start. Wiec o nie jest pewne.. Spokojnie ludzie.. A ty kolego up podziekowac2 sam zrob cokolwiek to zobaczysz jak to jest.. Zrob takiego serwa identyko to zagram i wydam tysiaka na is. Pozdrawiam.

77857dbf.jpg

*kliknięcie w sygnature automatycznie przenosi na zapowiedż Neveriusa.

Opublikowano

Globus no wybacz od 3 tygodni coś robić i nie mieć nic ?? smieszne troche ale to juz wasza sprawa mówi że miał już kilka serwerów wiec gdzie ts gdzie forum dla człowika ktory sie na tym zna to kilka godzin roboty a oni maja wystartowac w niedziele a nic nie maja wiec ?? na pierwsza ankiete glosowało 400 graczy teraz glosowało moze z 60 wiecej ludzi prosze cię ..........

Serwer nie wystartuje w tą niedziele mamy opóźnienia przez święta z stroną.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Skoro zapłaciłem za stronę layout (maja tam być rankingi do wymiaru itd)to nie mam zamiaru dawać jakiegoś gotowca syfu bo osobiście na kodowaniu stron się nie znam.

Opublikowano

Globus no wybacz od 3 tygodni coś robić i nie mieć nic ?? smieszne troche ale to juz wasza sprawa mówi że miał już kilka serwerów wiec gdzie ts gdzie forum dla człowika ktory sie na tym zna to kilka godzin roboty

To nie ma być ala shit tylko ma być profesjonalne wykończenie.

Opublikowano

Ja Zagram. Na Hexagonie grałem i na tym też zagram ;]

Powodzenia z Serwerem ;]

[P]

Bd. 6/7 ?

//Zakaz reflinków

Opublikowano

Ja Zagram. Na Hexagonie grałem i na tym też zagram ;]

Powodzenia z Serwerem ;]

[P]

Bd. 6/7 ?

nie bedzie 6 i 7

77857dbf.jpg

*kliknięcie w sygnature automatycznie przenosi na zapowiedż Neveriusa.

Opublikowano

To nie ma być ala shit tylko ma być profesjonalne wykończenie.

Profesjonale wykończenie ? Twoje serwery to tandeta więc o czym Ty mówisz.

Hexagon = Off Padł

Divine s1 = Off Padł

Divine s2 - pada nikt tam już nie gra, eq z navi

glador - syf i malaria, wstyd tam grać - cofki offy meeeeega lagi, eq z navi

Grałem na każdym tym serwerze i powiem ci że gorszego syfu nie widziałem

sygnatura3k.png

Opublikowano

Profesjonale wykończenie ? Twoje serwery to tandeta więc o czym Ty mówisz.

Hexagon = Off Padł

Divine s1 = Off Padł

Divine s2 - pada nikt tam już nie gra, eq z navi

glador - syf i malaria, wstyd tam grać - cofki offy meeeeega lagi, eq z navi

Grałem na każdym tym serwerze i powiem ci że gorszego syfu nie widziałem

EQ navi to ci powiem żę doje*ałeś równo do pieca.Hexagon czytaj od 1 strony do końca to się dowiesz.Na Divine grało po 80online i został zamknięty przez mojego sponsora wtedy jeszcze.

Opublikowano

Jak możesz coś polecać co jeszcze nie istnieje, no chyba że na przykładzie 2 innych serwerów szanownego ga, który nawet wypowiedzieć się nie umie, a jedynie przyjmować kasę za nawicaty.

Po 1 navicaty Po 2 Jak możesz tak beszczelnie kłamać że sprzedałem komuś eq z navi skoro nie masz dowodów ani tego nie widziałeś i widzieć nie mogłeś bo tak nie było! nigdy! Nawet na moim 1 serwerze hamachi gdzie grało 10 osób i ludzie chcieli kupić eq to nie sprzedałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...