Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd wiesz że jest to oficialny client? nie lepiej poczekać na dobre info od admina? a do tych zbroi ognistych. Jakie będą miały wbudowane bonusy?

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurrwa 11 kwietnia a server nie wystartowal po co pisza kiedy bedzie start jak itak nie dotrzymuja slowa...

właśnie dlatego tępaku nie był napisany start tylko to będzie beta 15.04.2012 r więc wrzuć na luz

kurrwa 11 kwietnia a server nie wystartowal po co pisza kiedy bedzie start jak itak nie dotrzymuja slowa...

właśnie dlatego nie warto patrzeć na takie posty + nie był napisany start bo to będzie beta 15.04. 2012r

Opublikowano

To kiedy w końcu będzie official ;/ ?

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Widzę że serwer dobrze się zapowiada, dużo nowości więc zagram .

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

chetnie zagram, ale czemu jak wchodze na strone i chce sie zarejestrowac wyskakuje mi glador no kurwica trafi mnie zaraz, gdzie pobrac clietna i kedy strart?

Opublikowano

uświadom sobie że nie ma jeszcze clienta ani strony. Czy tak trudno przeczytać posty admina? wkońcu mógłby się wypowiedzieć.

Opublikowano

Ktoś tam wspomniał o The i Alkatrze.Odp.Na Alkatrze to ja byłem graczem top2/1 nie miałem kontaktu z The a skoro on jest taki dobry i miał by mnie uczyć plików to ciekawe czemu miał serwery pobugowane 2 rzecz plików uczyć mnie nie trzeba bo ogarniam wszystko jedyne trudności sprawia mi pisanie questów diffów dlatego nie robie tego sam.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

teraz jest idealny dzien na wystartowanie serwera do przejecia jest nawet 2000 graczy no ale oczywiscie wszystkich sie nie zadowoli wiec mowimy tutaj o 1500 graczach a to duzo prawda? Dlaczego?

1.Mystiqe upadl - 300 graczy

2. Hexalia pada co 5 minut -500 graczy i jest wszechogarniajace niezadowolenie z serwera

3. Vilis upadl - 500 graczy

4. Tilian - wszyscy narzekaja ze wszystko mozna kupic w is - 700 graczy

5. Wielu graczy jest zanudzonych tym co jest obecnie i nie chce im sie grac na serwerach ktore maja ponad rok

6. Wielu graczy widzac dobry , nowy serwer przeniesie sie ze starszych serwerow na ktorych jeszcze nic nie osiagneli badz znudzili sie serwerem.

Pytanie brzmi na co czekacie?!

Uczeń
Opublikowano

@Up Vilis działa normalnie ale co do reszty się zgodzę z Tobą . Przydałby się właśnie jakiś stabilniejszy serwer .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Spokojnie nie pali się. Jak to się mówi "Gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy"Czym więcej czasu będzie zapowiedz tym więcej graczy będzie na serwerze a my lepiej go dopracujemy.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

czy postacie z bety zostana? jak nie to ja czekam na official ; )

tak inteligencie na pewno zostaną...beta jest do testowania, a nie wbijania max lv i robienia eq....jakby miały zostać to nie było by bety... OMG poprostu...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ja chcialem tylko tyle mowiac czysto hipotetycznie skoro zwinales hexagona nie majac funduszy na utrzymanie, to czym sie kierujesz by stworzyc kolejnego? Liczysz na IS? Nie mam jasnoci co do twoich wypowidzi jednakze zapowiedz servera jest interesujaca wiec go sprawdze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...