Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z team Speak 3 ?

bedzie

NIE POLECAM SERWER POD IS TAK JAK HEXAGON PADNIE PO TYGODNIU BO NIE BEDZIE MIAL PRO100 ZAROBKU

czlowieku chcezz to ladujesz w IS, nie to nie , PROSTE :>

itemy z IS mozna kupic w grze za yangi, wiec nie bedziesz chciał nie wydasz ani grosza a bedziesz FULL IS ..

Grać bez IS'u tez sie da i to nawet bardzo dobrze,

tyle odemnie, nie piszcie bezsensownych postów.

77857dbf.jpg

*kliknięcie w sygnature automatycznie przenosi na zapowiedż Neveriusa.

Opublikowano

Nie Polecam!

Jakbyś Pro100 umiał sie przyznać do błędu,i napisać choćby nawet takie coś

Przepraszam Serwer zostanie wyłączony z braków zl na jego utrzymanie.

A ty wyjebałeś all i nawet nic nie napisałeś...

Odrazu pisze

Nie Polecam!

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@up jak ty możesz nie polecać coś jak nawet nie zagrałeś lol2

Bo grałem na divine,hexagon i wiem co bd z tym:)

Divine s2 nawet nic się nim nie interesuje.

Hexagon padł nawet nie dał info ze padł.

Divine s1 to samo...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dajmy mu jeszcze jedną szanse ( Daje taką propozycje, bo oprócz tego serwera żaden inny tak interesujący nie startuje), SM z Hexagonu chyba będą oddane , z tego co czytałem wcześniej ..

Pro100 ma dobre serwery , a teraz jak wystartuje to będzie jeden z nielicznych który będzie fajny..

Opublikowano

Ehh wy to ku*wa dowalicie człowiekowi ... On sie tu stara zrobić wam pro serwer.Co wy ku*** myślicie ,że to darmowe hamachi pewnie ,że tylko cała kasa jego barany jeb***.Może pomyślcie ,że to dedyk za który się płaci uwaga PŁACI!Więc wy spróbujcie zrobić serwer ,za który nic nie będziecie płacić.Chyba tylko na drewniaku takie ch**stwo zrobicie !

Ja zagram na serwie ! Pod nickiem Dill3r Lub RickYtroll ;D

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Chcecie pomóc w reklamie serwera?Jeżeli tak zaprasza do wstawiania tego kodu w sygnatura na pewno wiele pomoże.

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img=http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif][/url]

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Mamy w Planach:

-Dodanie zakładów wojen gildii np.Zakładasz się o 1kk z liderem przeciwnej gildii wpłacasz to 1kk do tak jak by banku po wojnie jeżeli wygrałeś dostajesz 2kk a jak przegrałeś nic.

-Dodanie npc w m1 Który zbiera przedmioty od całego królestwa razem i po uzbieraniu uruchamia się auto event

Opublikowano

Mamy w Planach:

-Dodanie zakładów wojen gildii np.Zakładasz się o 1kk z liderem przeciwnej gildii wpłacasz to 1kk do tak jak by banku po wojnie jeżeli wygrałeś dostajesz 2kk a jak przegrałeś nic.

-Dodanie npc w m1 Który zbiera przedmioty od całego królestwa razem i po uzbieraniu uruchamia się auto event

Tylko jak będą te zakłady to kasa idzie tylko dla lidera? Czy jak?

Opublikowano

@up

Jeszcze Start nie jest pewny czy odbędzie się w ten weekend jeszcze nie dostaliśmy strony www i layoutu forum a tylko to nam zostało.

więc pewnie jeszcze forum nie działa poda nam jak będzie zrobione w całości

Opublikowano

Czemu jak się wchodzi na stronę neveriusa to otwiera się strona GladoRa? To drugi GladoR? Jak tak to dziękuję i do widzenia....

A mam jeszcze pytania : ( wiem że wystarczy prezke dokładnie looknąć ale jestem leniwą pałą i rozdaje + za zrobienie czegoś za mnie)

Biolog jest zmodyfikowany? Przynajmniej ten od 30?

Będą nowe questy?

Jakie będą nowe DUNGEONY i expowiska? Będzie np. WW ( wieża wygnańców)?

Jak myślicie, ile będzie graczy na offical? +500-?

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie mam, ten RING to zwykła arena PvP? Zwykłe Walki Treningowe od Yu - Hwana? Czy może takie cuś, że każdy wchodzi i z każdym się nawala? ;>

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie mam, ten RING to zwykła arena PvP? Zwykłe Walki Treningowe od Yu - Hwana? Czy może takie cuś, że każdy wchodzi i z każdym się nawala? ;>

Ring to dobrze ująłeś taka nawalanka każde królestwo może tam teleportować i nawalać się.
Pro napisałem, że nie wiadomo czy napewno w weekend to czyli moze pozniej wystartowac czy wczesniej?>

Raczej później bo strona jeszcze nie skończona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...