Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik z Wymiaru

Gnypek czy jak ci tam.Zobaczysz jeszcze się zdziwisz jak długo ten serwer będzie stał.A plików nie odsprzedam ani nie udostępnię włożyłem w nie coś koło 800h pracy i dużo serca.

Serca hahahahaha Chyba włożyłyłeś pracę, by mieć zysk, nie pierdol. ; )

Szkoda mi słów na Ciebie.

gnypek1.png

"Dwulicowość, to jedna z najpopularniejszych chorób"

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pro100ST gdy startował hexagon i grałem na becie miałem go za profesjonaliste ale po tym co się stało szkoda słów...

Forum działało ale nikt nie miał jaj aby napisać co się stało. server był naprawde fajny ten tez może będzie super tylko co z tego ? z takim podejściem...? osoby które chcą tutaj zagrać nie dostają odp na pytaia a te które hejtują odpowiedz maja zawsze...

NIe POLECAM gry tutaj nie dlatego że server jest zly, nie dlatego że poprzedni padł lecz ze względu na nieodpowiedzialne zachowanie PRO100ST bo na hexagonie nie grały same dzieci które mają mnóstwo czasu i wydają nie swoją kase a gracze to lidzie których należy szanować. Po Twoich serverach widać że głupi nie jestes ale zmien podejście postaw się po stronie graczy i zrozumiesz co tak naprawde zrobiłeś.

Opublikowano
Serca hahahahaha Chyba włożyłyłeś pracę, by mieć zysk, nie pierdol. ; )

Szkoda mi słów na Ciebie.

Po pierwsze który serwer jest tak aby nie było w nim ISu ale tutaj mile was zaskoczę;_)

I postaram się zwrócić wszystkim wszystkim SM.

NIe POLECAM gry tutaj nie dlatego że server jest zly, nie dlatego że poprzedni padł lecz ze względu na nieodpowiedzialne zachowanie PRO100ST bo na hexagonie nie grały same dzieci które mają mnóstwo czasu i wydają nie swoją kase a gracze to lidzie których należy szanować. Po Twoich serverach widać że głupi nie jestes ale zmien podejście postaw się po stronie graczy i zrozumiesz co tak naprawde zrobiłeś.

Każdy robi błedy ten serwer postoi bardzo długo wielu z was się zdziwi ale będzie to the best private server po Tiveri i Balmorze

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

dobra przechwałka nie jest zła ? ; ]

ale będzie to the best private server po Tiveri i Balmorze

Nie świadczy to zbyt dobrze o Tobie, że wychwalasz..

Zapowiedz nie jest zła = )

Opublikowano
Nie świadczy to zbyt dobrze o Tobie, że wychwalasz..

Krytykujecie strasznie mnie i mój serwer ale sami się przekonacie chodź będzie grało bardzo mało osób serwer utrzymam z klasą i z brakiem jakich kol wiek błędów.Mam jednak nadzieje ze wielu z was tutaj pogra.

Opublikowano

takie tematy to na pw . Teraz chce usłyszeć plan w jaki sposób oddasz te sm. Na loginy? przecież masz całą bazę do momentu jak ci niby " dedyka zabrali Bo go nie oplaciłeś" WIĘC zwrócenie sm to nie problem. Zwrócisz - zagram gdyż mam do tego serwera sentyment. Tylko mógłbyś zwiększyć % na szkate blasku. Bo wtedy była lipa i skile stały cały czas bo nie było rad.

Opublikowano

hmm... Dobrze, zaufam Ci. Znaj łaskę pana, ktorego nie ma. Jezeli się ZNÓW zawiodę... I to nawet nie ja... Po prostu mam nadzieje, że zrobisz to profejonalnie.

Nie pożałujesz
takie tematy to na pw . Teraz chce usłyszeć plan w jaki sposób oddasz te sm. Na loginy? przecież masz całą bazę do momentu jak ci niby " dedyka zabrali Bo go nie oplaciłeś" WIĘC zwrócenie sm to nie problem. Zwrócisz - zagram gdyż mam do tego serwera sentyment. Tylko mógłbyś zwiększyć % na szkate blasku. Bo wtedy była lipa i skile stały cały czas bo nie było rad.

Tak zrobię sobie skrypcik lecz loginy muszą być takie same jak na hexagon.

Opublikowano

No to jeżeli ktoś kotno sprzedał daje taki przykład i był świadomy że z tego konta były doładowywane SM (ta osoba która zakupiła to konto) to czyli dostanie SM za free? na start ?

Opublikowano

Pro100 mozna sie z toba jakos skontaktowac mam prywatne pytanie dot serwera

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Hehe ludzie nie dajcie sie nabrac pro100st ma 3 juz servy i o zaden zadbac nie umi i ludzie odchodza on tylko duzo obiecuje wiem cos grajac na Divne World tworzy nastepne servy bo ludzie z tamtych odchodza moim zdaniem lepiej by sie zainteresowac jednym a pozadnie a nie robic 5 serverow pomysl pro100st

Opublikowano

Proo100 Czyli trzeba będzie dać taki login jaki się miało na hexagonie a gdzie się będzie podawało loginy na pw ?

Skrypt będę uruchamiał przez pierwsze 2 tygodnie od startu bo nie każdy z hexagona założy konto od razu aby zliczył ile wydał i doładował mu na konto automatycznie.

Opublikowano

Ustaw zeby z metkow rady dropily w ilosci np.1-3 bo brakuje ich do czytania.

to jest to !

Chcemy miec jakos rozwinięte skille ! a nie M1 ...

Opublikowano

Będzie będzie;d a i tak na hexagonie po tygodniu mieli 5x P

Tutaj bedzie latwiej.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...