Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Neverius

Pro100ST

Players  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro100ST zrob ten start w srode czwartek ... teraz nie ma gdzie grac

Vills Porazka Tilian masakra...

Bd wielu graczy..

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w sumie up ma racje. Jeśli wystartujesz w czwartek środę to masz więcej graczy Bo 2 serwery startują w piątek i masz już konkurencje.

Opublikowano

Ten pseudo admin hejtuje każdy inny serwer i każdego komu nie podoba się jego serwer ^^

Oj mylisz się nikomu serweru nie tykam mam proste zdanie na ten temat kto potrafi zrobić serwer i zachęcić graczy do gry cieszy się dużą liczbą osób.Wku*wiaja mnie takie osoby które podniecają się CoreDownerem Dosami DDosami i lubią psuć komuś cieżką pracę która wykonał ale cóż świat jest okrutny trzeba się z tym pogodzić ja nie mam zamiary uprzykrzać nikomu startu a tym bardziej Tilian gdyż mam tam znajomego CaM'a w Teamie

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Może byś odpowiedział na pytania normalne a nie bluzgi. Ignoruj to i się sami odwalą. Co z ts do czorta.

@Edit: 400 post ;* Łapy ~~!!~~~!!~~!! :>

Opublikowano

Zagram, ale jak nie bedziesz na bieżąco informował o swoich działaniach bądź aktualizacjach na forum czy też nawet zwykłej aktywności to wyjde szybciej niż wszedłem. Gwarantuję Ci to!

Opublikowano

Pro100ST umie robić dobre serwer to muszę mu przyznać ale dbanie o nie to już inna sprawa.

Zapowiada się kolejny serwer z bugami i brakiem zainteresowania ze strony Pro100ST(przykład drvine wystarczy tylko forum poczytać np. jak [GA]Rooks dawał itemki z navi ) wiec długo pewnie nie postoi.

Jak napisał tutaj Pro100ST że ludi robić nowe serwery (takie hobby chyba ma ) ale dbanie o nie i o graczy to już chyba inna bajka wiec nie polecam.

Pociągnie ile się da kaski z IS i zamknie go gdy trzeba będzie do niego dokładać to go zamknie.

Coś tam zmieni coś doda i będziemy mieli kolejną zapowiedz super serwera ale bez przyszłości ( bo drvine i gladora ludzie odchodzą wiec tylko kwestia czasu kiedy je zamknie ).

Opublikowano

i nie mowcie ze to serwer pod IS, bo bez da sie swietnie grac, wiec dajcie sobie z tym spokoj ; )

nie wydajac nic mozna byc spokojnie w topce

77857dbf.jpg

*kliknięcie w sygnature automatycznie przenosi na zapowiedż Neveriusa.

Opublikowano

serwer startuje prawdopodobnie 08 za tydzień w niedziele nie jest to jeszcze jednak pewne czekamy na zakodowanie layoutu strony po czym otworzymy beta testy.

Ale załóżmy że startuje za tyg to ok. której godzinie.?

Bo przecież nie bd siedzieć cały dzień w niedziele na kompie czekając na start, tak to wbije o danej godz nie chodzi to pacze na forum czemu i czekam dalej ewentualnie.

A i teraz pacze na str neverius.pl a otwiera mi się strona jakiegoś gladora o co w tym chodzi.?? WTF.?

Opublikowano

A i teraz pacze na str neverius.pl a otwiera mi się strona jakiegoś gladora o co w tym chodzi.?? WTF.?

Strona Neverius będzie już nie długo.

Godz Startu też zostanie podany kilka dni wcześniej.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Startuj wczesniej ;c

Tylko teraz nie ma gdzie grac ;//

Jakbys ruszył jutro to by bylo full graczy i gdzie grac a nie..

Opublikowano

Z tych +6 stron postów wywnioskowałem, że duża częśc wypowiadających się osób to zwykłe niedowalone cioty, które rani to, że ktoś się nie poddaje i do końca walczy o sukces. Hejterzy- wypier*alac jak sie nie podoba. Nikt tu nikogo nie trzyma...

Polecam serwer. Do zoba w shinsoo !

Aktualnie nie gram nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...