Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:serwerze medium/hard z graczami 500+
Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa Zeby bylo malo ISu najlepiej bronie te z orginalnego ale jak bedzie is to spoko. Exp tak do 150 max lvla przyjemna atmosfera i wogole zeby bylo milo (PRIV)
Nagroda za pomoc:Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarniętym serwerze, który widać, że stoi twardo i wie jakie jest jego przeznaczenie, administracja odpowiedzialna, a klimat gry i ogólna harmonia do zachowana dla dojrzałego człowieka jak i gracza. Istnieje taki serwer? Może być hard, medium i easy, zależy mi tylko "dojrzałości serwera". Na razie myślałem o Rawii, ale na myśleniu zakończyłem. Co o tym sądzicie? A może jest jakiś inny konkret? 

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Wdzięczność

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, dużo itemków (zbr, miecze, biżu), Duży DMG
Dodatkowe Info: Ma lv 250, Dedyk, serwer musi być polski
Nagroda za pomoc: 1 Lajk, 2 Lajki, kilkadziesiąt lajków.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, dużo itemków (zbr, miecze, biżu), Duży DMG

Virtual, Elite, ProMt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Virtual/Pandora/Xenox

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarniętym serwerze, który widać, że stoi twardo i wie jakie jest jego przeznaczenie, administracja odpowiedzialna, a klimat gry i ogólna harmonia do zachowana dla dojrzałego człowieka jak i gracza. Istnieje taki serwer? Może być hard, medium i easy, zależy mi tylko "dojrzałości serwera". Na razie myślałem o Rawii, ale na myśleniu zakończyłem. Co o tym sądzicie? A może jest jakiś inny konkret? 

virtual, pandora

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi, żeby nie świeciło pustkami, serwer żeby nie był za trudny, jako taki medium. Serwer na poziomie, żeby było też dużo ludzi 16+ l.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV Ostatnio w metina grałem 3 - 4 lata temu, ot takie info ;)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi, żeby nie świeciło pustkami, serwer żeby nie był za trudny, jako taki medium. Serwer na poziomie, żeby było też dużo ludzi 16+ l.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV Ostatnio w metina grałem 3 - 4 lata temu, ot takie info ;)

mentis , exalion , batios

Opublikowano

Exalion

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi, żeby nie świeciło pustkami, serwer żeby nie był za trudny, jako taki medium. Serwer na poziomie, żeby było też dużo ludzi 16+ l.Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV Ostatnio w metina grałem 3 - 4 lata temu, ot takie info ;)Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Ascarial.pl to medium/hardŚrednio 800-1000 ludzi online

Zależy mi najbardziej na:serwerze medium/hard z graczami 500+

Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa Zeby bylo malo ISu najlepiej bronie te z orginalnego ale jak bedzie is to spoko. Exp tak do 150 max lvla przyjemna atmosfera i wogole zeby bylo milo (PRIV)

Nagroda za pomoc:Lajk + 5* w profilu

Możesz spróbować na alistria.eu Tam jest max 150lvl z ogarniętymi adminami, ludzi 300+
Opublikowano

HeliumMT2

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mała poprawka.

Zależy mi najbardziej na: Max lv99, zagrałem na jakimś nowym serwerze i nie ogarniam za dużo nowych rzeczy. Chcę żeby było jak kiedyś na globalu, bez nowych itemów ani map.
Dodatkowe Info: serwer easy oczywiście priv i żeby było dużo ludzi

Opublikowano

Virtual/Pandora/Xenox

Zaczełem grać na xenoxmt2, ale ubije ten 250lv i co potem ? Itemki do ulepszania tak łatwo dropią, że dropne w tydzień... A co potem? znowu nuda..

Opublikowano

Mała poprawka.

Zależy mi najbardziej na: Max lv99, zagrałem na jakimś nowym serwerze i nie ogarniam za dużo nowych rzeczy. Chcę żeby było jak kiedyś na globalu, bez nowych itemów ani map.

Dodatkowe Info: serwer easy oczywiście priv i żeby było dużo ludzi

Ravia.eu

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Profesjonalizmie administracji oraz dużej ilości graczy. Prosiłbym nie kierować się gustami tylko ewidentną wyższością nad innymi serwerami. Jestem starym wyjadaczem i tylko patrzę na konkrety, jest taki serwer czy to już nie te czasy?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Profesjonalizmie administracji oraz dużej ilości graczy. Prosiłbym nie kierować się gustami tylko ewidentną wyższością nad innymi serwerami. Jestem starym wyjadaczem i tylko patrzę na konkrety, jest taki serwer czy to już nie te czasy?

Ascaria.pl 800-1200 graczy

Ale teraz bardziej polecam Invoria.pl ok. 1,1k graczy + (wg mnie większe zainteresowanie administracji)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bardzo łatwiutkim expie, oraz dropu broni
Dodatkowe Info: lv max ok. 250
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej naSerwerze medium/easy, ogarnięta administracja, brak lagów, 1000+ graczy, serwer nie pod IS, serw gdzie sie trzeba natrudzić, cos takiego jak DiamondMT2.
Dodatkowe Info: Brak :>
Nagroda za pomocLike :>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie duży max lv. (mniejszy niż 230), nie dużo epików
Dodatkowe Info: Najlepiej MEDIUM.
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Proszę aby serv był hard / medium bez żadnych nowych  mountów( nwm mogą być max 3... )  ... ani pkt jakiś PO ... czy cos w tym stylu stary dobry metek : ) , serv bez bonow 6/7 [ odpada R**ia , Con***diaMt2 ]

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa bez IS bez allegro > po prostu wszystko od nowa  można osiągnąć bez pakowania haju. , serv bez lagów bugów admini pomocni miła atmosfera

Nagroda za pomoc: Like : )

Coś takiego jak DiamondMt2 też ujdzie ^^
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Proszę aby serv był hard / medium bez żadnych nowych  mountów( nwm mogą być max 3... )  ... ani pkt jakiś PO ... czy cos w tym stylu stary dobry metek : ) , serv bez bonow 6/7 [ odpada R**ia , Con***diaMt2 ]
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa bez IS bez allegro > po prostu wszystko od nowa  można osiągnąć bez pakowania haju. , serv bez lagów bugów admini pomocni miła atmosfera
Nagroda za pomoc: Like : )

Coś takiego jak DiamondMt2 też ujdzie ^^

Exalion.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...