Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwer Hard/Medium, oraz żeby grało tam sporo osób. 

Dodatkowe Info: Aby nie trzeba było uruchamiać priva za pomocą administratora. 

Nagroda za pomoc:Lajk..

Vixa/Exalion

Zależy mi najbardziej na: Priv serwer Hard, najlepiej nowy który dopiero niedługo wyjdzie

Dodatkowe Info: Bez super mega epików, 105 lv max, bez wydziwiania

Nagroda za pomoc: Lajki

Polecam ci Astilia Serwer Hikariego i Quarel-a ma wyjść podobno 9 maja jeżeli się nie myle " Beta Testy " Już jest otwarta .

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy!

Dodatkowe Info: Nie może to być PL i nic związanego z fubu ;d

Polecam ci serwer Vixa.eu <-- + 650 osób dziennie .

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy, ceny nie za drogo nie za tanio.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. GLOBAL (odpada TBD)
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Diumar

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby gra nie zależała od levela tylko od umijętności graczy i eq 

Dodatkowe Info: Zeby grało dość osób oraz żeby był to polski server :) (Easy/Medium)

Nagroda za pomoc: Lajki <3

Jak najbardziej iMetin ! ;]

+server trzyma się długo i nie zanosi się na upadek :P

Opublikowano

Może metin2.sg?

Global zagraniczny od Tec Interactive.

Opublikowano

Witam,dlaczego od dłuższego czasu nie widać nowo powstających serwerów ?

A jak powstają to się walą !

Szukam Serwera Easy ( wyjątkowego z Kostiumami (Na stałe)  które łatwo można zdobyć z bossa na  oraz Zdobywanie peta który bedzie na stałe

Nowe zbroje bronie ( ciekawy wygląd ITP )   wierzchowce

Lv 250

Exp nie za ciężki i żeby się nie nudziło

oraz dużo atrakcji !

Jeżeli macie taki serwer proszę o podanie mi takiego :)

Pozdrawiam

Nagroda - LAJK

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakiś serwer pvp, bosko by było bez expa i na Cliencie starego metka ;p ważne żeby nie było nasrane 200 zbrój.

Dodatkowe Info: może być nawet po rusku :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie łatwym gdzie są pety na start i łatwo sie expi i szybko exp leci
Dodatkowe Info: chciałbym żeby kostiumy byl za 0 yang na parę dni u npc za free
Nagroda za pomoc: 1 Like za pomoc dziękuje serdecznie  i pozdrawiam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze HARD gdzie "Opłaca " się w miarę zacząć grę od 0 i gdzie jest dosyć dużo ludzi. :)
Dodatkowe Info: Raczej brak. Opisałem wyżej.
Nagroda za pomoc: L I K e :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze HARD gdzie "Opłaca " się w miarę zacząć grę od 0 i gdzie jest dosyć dużo ludzi. :)

Z 3 tygodnie temu wyszedł avenor (gra ok.300ludzi).

Możesz także poczekać na start Alistia.pl 9maja (wydaje mi się że to dobra opcja).

Edit. ew. Możesz wbić na starszy serwer np. Balmora (dosyć dużo ludzi gra, ale topka ma eq zrobione).

Lub hard/medium ascarial 800-1000ludzi

Pomocnik
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie łatwym gdzie są pety na start i łatwo sie expi i szybko exp leci

Dodatkowe Info: chciałbym żeby kostiumy byl za 0 yang na parę dni u npc za free

Nagroda za pomoc: 1 Like za pomoc dziękuje serdecznie  i pozdrawiam

4death.pl :D

Opublikowano

Vixa :)

Opublikowano

Vixa :)

Weź idź z takim kitem. Na Vixie jest 600 osób i spada, IS najdroższy z drogich i za 1/2 miesiące upadnie...

Narazie nie ma takich, chyba że Ascarial lub Negoria, która wystartuje jutro :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: A wiec tak zastanawiam sie nad kilkoma serwerami,globalem

Ascarial mam dosc ladne konto woj 52lv aura P eq : Niestety nie ma (kradziez) Na woju znajduje sie tylko jakis rib 36sr 2x Kd +4 i wierzchowiec 200/200

Drugi serwer Dreikon

Mam jakis ekwipunek (Bao , Kostiumy te legendarne , legendarny wierzchowiec jak i ten z is ) z eq to tylko bambus 58sr.

Trzeci serwer Exalion. Mam tam eq startowe jakis rib 43sr , dzik z is itp.

Czwarty serwer to global. A wiec tak bd mial wp/bodego 1 skill P 1 g 42lv(Moj kolega sie zajmuje boostowaniem skilli wiec z tym nie ma problemu.)

Piaty Invoria: Posiadam full pakiet z Is 3x zloty diabel 2 x zwykly + kostiumy , wierzchowce itp.Brak eq.

Szosty a zarazem ostatni TBD bez eq itp. Jedynie rzeczy z IS

Dodam ze na wybrany serwer bd mogl wydac na Is 200/300zl .

Dodatkowe Info: Zalezy mi na fajnej zabawie na wakacje(Teraz nie mam czasu) Lubie serwery "Isi" jak rowniez hard.

Za pomoc dziekuje :)

Nagroda za pomoc:Only Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: A wiec tak zastanawiam sie nad kilkoma serwerami,globalem

Ascarial mam dosc ladne konto woj 52lv aura P eq : Niestety nie ma (kradziez) Na woju znajduje sie tylko jakis rib 36sr 2x Kd +4 i wierzchowiec 200/200

Drugi serwer Dreikon

Mam jakis ekwipunek (Bao , Kostiumy te legendarne , legendarny wierzchowiec jak i ten z is ) z eq to tylko bambus 58sr.

Trzeci serwer Exalion. Mam tam eq startowe jakis rib 43sr , dzik z is itp.

Czwarty serwer to global. A wiec tak bd mial wp/bodego 1 skill P 1 g 42lv(Moj kolega sie zajmuje boostowaniem skilli wiec z tym nie ma problemu.)

Piaty Invoria: Posiadam full pakiet z Is 3x zloty diabel 2 x zwykly + kostiumy , wierzchowce itp.Brak eq.

Szosty a zarazem ostatni TBD bez eq itp. Jedynie rzeczy z IS

Dodam ze na wybrany serwer bd mogl wydac na Is 200/300zl .

Dodatkowe Info: Zalezy mi na fajnej zabawie na wakacje(Teraz nie mam czasu) Lubie serwery "Isi" jak rowniez hard.

Za pomoc dziekuje :)

Nagroda za pomoc:Only Like

Zabawa będzie tylko na plu (z wyżej wymienionych). Trzeba liczyć się ze spadkiem ilości graczy, upadkami prywatnych serwerów, na plu nie ma co się o to bać. Na twoim miejscu wybrałbym opcję z wp/bodym 42 lvl ostrze/aura P strach/berek G

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zabawa będzie tylko na plu (z wyżej wymienionych). Trzeba liczyć się ze spadkiem ilości graczy, upadkami prywatnych serwerów, na plu nie ma co się o to bać. Na twoim miejscu wybrałbym opcję z wp/bodym 42 lvl ostrze/aura P strach/berek G

Dzieki poczekam jeszcze na inne komentarze :)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bonusach z ogromnymi ilościami hp jak na xenoxie tylko że bez takich dodatkowych i niepotrzebnych kd +10 um tylko max +5 i żeby baaaaardzo dużo dmg się zadawało
Dodatkowe Info: Exp ma być bardzo łatwy, o itemy nie trudno i żeby minimum 600 graczy było. Nie obchodzi mnie Xenox i Glador
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bonusach z ogromnymi ilościami hp jak na xenoxie tylko że bez takich dodatkowych i niepotrzebnych kd +10 um tylko max +5 i żeby baaaaardzo dużo dmg się zadawało

Dodatkowe Info: Exp ma być bardzo łatwy, o itemy nie trudno i żeby minimum 600 graczy było. Nie obchodzi mnie Xenox i Glador

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Argenrus podobny do xenoxa:)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : na tym aby grało tam dużo ludzi i żeby było na nim co robić (chodzi o eq)

Dodatkowe info : żeby był to hard albo easy i żeby nie był to server typu pandora (chodzi o prywatny server)

Nagroda za pomoc : Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bonusach z ogromnymi ilościami hp jak na xenoxie tylko że bez takich dodatkowych i niepotrzebnych kd +10 um tylko max +5 i żeby baaaaardzo dużo dmg się zadawałoDodatkowe Info: Exp ma być bardzo łatwy, o itemy nie trudno i żeby minimum 600 graczy było. Nie obchodzi mnie Xenox i GladorNagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

virtualMT2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : na tym aby grało tam dużo ludzi i żeby było na nim co robić (chodzi o eq)

Dodatkowe info : żeby był to hard albo easy i żeby nie był to server typu pandora (chodzi o prywatny server)

Avenor.pl (hard)

Oraz Virtualmt2, polecam(easy)

Opublikowano

Exalion.pl

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Na serwerze HARD gdzie "Opłaca " się w miarę zacząć grę od 0 i gdzie jest dosyć dużo ludzi. :)Dodatkowe Info: Raczej brak. Opisałem wyżej.Nagroda za pomoc: L I K e :)

exalion.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bardzo zbliżone do xenox/argentus (max  % identyczności) rozbudowane kd , mniej więcej MEDIUM (tak jakby xenox) eq do 250 a nawet więcej (jak na Argentus) 100% na ulepszenia itp jednymi słowy bardzo zbliżony do wyżej wymienionych ;)
Dodatkowe Info:nie interesuje mnie Xenox (mam 250 pro eq) Argentus (mam 253 pro eq) ale w niemal 99% musi być identyczny (gondor/extreme również odpada co chwila resety)
Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc: Kto co woli ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...