Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Dosyć łatwym expie ale nie za bardzo. Łatwo o eq. Nie wiem co tam jeszcze. maksymalny lvl 130 +/- nie za duży.
Dodatkowe Info: virtualmt2. odpada.

Nagroda za pomoc: lajk

sygnawv.png
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, gdzie szybko można wbić lvl, zrobić w miare szybko eq, było dużo misji, tam gdzie nie skill gracza nie zależy od is'u tylko umiejętności. Dużo nowych broni, zbroji, ciekawy system ulepszeń gdzie nie trzeba zbierać kasy przez tydzien na jedno ulepszenie. No i najlepiej, żeby inni ludzie też grali :)

Dodatkowe Info: easy

Nagroda za pomoc: Lubie To

Nie XENOX, ani nie DIVINEWORD

Skoro nie XenoXMT2 to zagraj na GondorMT2. Serwer niedawno ruszył, nie ma bugów, nie ma banku, itp.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy(minimum 500) i oby nie było zbyt dużo epików (1-4 max.)

Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard, mozecie mi podawać serwery które istnieja!? (Teoden nie dziala!)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy(minimum 500) i oby nie było zbyt dużo epików (1-4 max.)

Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard, mozecie mi podawać serwery które istnieja!? (Teoden nie dziala!)

Ravia

Zależy mi najbardziej na: Dosyć łatwym expie ale nie za bardzo. Łatwo o eq. Nie wiem co tam jeszcze. maksymalny lvl 130 +/- nie za duży.

Dodatkowe Info: virtualmt2. odpada.

Nie ma easych o takim max lvl z easy polecam Xenox DivineWord

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy,szybki exp, dużo epików zbroi i broni

Dodatkowe Info: Serwer Easy 4Fun

Tylko nie glador,xenox,senthia

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard

Ravia - Hard, Teoden - Nie działa... Po co ty tusiek01 pomagasz jak nie umiesz?? -.-

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Pomoce , nie wiem gdzie grać !

Najbardziej zależy mi na :

-Dużo wojen
-easy /medium/hard
-Jak to Easy to ma być duuużo epikow , miedum śrendio hard max 2-3.
-ludzi około 500 moze byc około 1k
- Mało ulepszaczy tzn najlepiej Perły , brochy itp.
Dodatkowe info : Może być zagraniczny ;)
Nagroda: Lajk.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard

Ravia - Hard, Teoden - Nie działa... Po co ty tusiek01 pomagasz jak nie umiesz?? -.-

Almantia

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!! Pomocy!!

Zależy mi najbardziej na: hard (Warty grania i nie za bardzo podobny do PL'a--NewEarth, Ravia, Draneor2, Balmora, tiveria.pl, balantia.pl, nexanity i inne starsze 2-3 lata wykluczam!!--) lub medium-easy (Łatwe zdobywanie rzeczy i łatwe robienie skill, eq, i w miare szybki exp--Wykluczam: XenoxMt2, GondorMt2, Extremes s2, NightCore.pl , FunMt2, Camerion, cMetin.pl, Divine world s2, Linares.pl, Quadron.pl, AvalonMt2, canopymt2, Devux.pl, SpotlineMt2, EliteMt2, Nevios, VirtualMt2, AnimeMt2, Mystiqe, Senthia, PandoraMt2, Glador s1, Azmal.pl, Revoir, AvonisMt2, DeralixMt2, Tavia.eu, Eruris.pl, ProMt2, MexillaMt2, Morfeuszmt2, AsteraMt2, XedonisMt2, Metin5 s1, Moria, Almantia, DragonMt2, Anrela, DiamondMt2, NevoraMt2, iMetin, Nitem2, tilian2, Revolution, OvenMt2, Noxia, Molten, Velia mt2 s2, sunrisemt2, i inne starsze 2-3 lata.

Dodatkowe info: Serwer Stabilny, może być w języku włoskim, linki do klienta i strona działające, zaufana administracja i mało lagów!! Jeśli ktoś mi poda serwer to niech mi poda dobre i złe strony serwera

Na tylu serwerach grałem że szukam coś nowego

Nagroda za Pomoc: Like i 5 Reputacji

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:globalu (grałem na PL SG PH US CA KR...)
Dodatkowe Info: żeby szybko nabić do 65lvl
Nagroda za pomoc: Lajk i 5

869378blaster_pl_copy.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Grze bez ItemShopu

Dodatkowe Info: Metin2.ph,metin2.sg z tych 2 :)

Nagroda za pomoc: Layk! :D?

Metin2.sg - wszystko co w is można kupić w grze :) , co tydzien eventy , więcej ludzi niż na ph

Ponawiam :

Najbardziej zależy mi na :

-Dużo wojen
-easy /medium/hard
-Jak to Easy to ma być duuużo epikow , miedum śrendio hard max 2-3.
-ludzi około 500 moze byc około 1k
- Mało ulepszaczy tzn najlepiej Perły , brochy itp.
Dodatkowe info : Może być zagraniczny ;)
Nagroda: Lajk.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Nervil

Metin2.sg - wszystko co w is można kupić w grze :) , co tydzien eventy , więcej ludzi niż na ph

Ponawiam :

Zależy mi najbardziej na: hard (Warty grania i nie za bardzo podobny do PL'a--NewEarth, Ravia, Draneor2, Balmora, tiveria.pl, balantia.pl, nexanity i inne starsze 2-3 lata wykluczam!!--) lub medium-easy (Łatwe zdobywanie rzeczy i łatwe robienie skill, eq, i w miare szybki exp--Wykluczam: XenoxMt2, GondorMt2, Extremes s2, NightCore.pl , FunMt2, Camerion, cMetin.pl, Divine world s2, Linares.pl, Quadron.pl, AvalonMt2, canopymt2, Devux.pl, SpotlineMt2, EliteMt2, Nevios, VirtualMt2, AnimeMt2, Mystiqe, Senthia, PandoraMt2, Glador s1, Azmal.pl, Revoir, AvonisMt2, DeralixMt2, Tavia.eu, Eruris.pl, ProMt2, MexillaMt2, Morfeuszmt2, AsteraMt2, XedonisMt2, Metin5 s1, Moria, Almantia, DragonMt2, Anrela, DiamondMt2, NevoraMt2, iMetin, Nitem2, tilian2, Revolution, OvenMt2, Noxia, Molten, Velia mt2 s2, sunrisemt2, i inne starsze 2-3 lata.

Dodatkowe info: Serwer Stabilny, może być w języku włoskim, linki do klienta i strona działające, zaufana administracja i mało lagów!! Jeśli ktoś mi poda serwer to niech mi poda dobre i złe strony serwera

Nervil.pl

+ Serwera

Średnie ceny, wszystko idzie kupić

Pomocni Ludzie

Dobre eventy

Miły i przyjemny exp

Serwer na dłużej nić na miesiąc

Dobrze dobrane raty

I mnóstwo, mnóstwo innych rzeczy

- Serwera

Troche osób nie potrafiących się zachować(ksujów itp)

średnio online 300+

Opublikowano

Wypisałeś większość dobrych stabilnych serwerów :| Radzę trochę poczekać jak jakiś wystartuje.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Grze bez ItemShopu

Dodatkowe Info: Metin2.ph,metin2.sg z tych 2 :)

Nagroda za pomoc: Layk! :D?

Zdecydowanie SG.

Opublikowano

Nervil

Nervil.pl

+ Serwera

Średnie ceny, wszystko idzie kupić

Pomocni Ludzie

Dobre eventy

Miły i przyjemny exp

Serwer na dłużej nić na miesiąc

Dobrze dobrane raty

I mnóstwo, mnóstwo innych rzeczy

- Serwera

Troche osób nie potrafiących się zachować(ksujów itp)

średnio online 300+

Grałem na Nervil ale mało więc może jak pogram troszkę dłużej to się do niego przekonam bo widać sporo plusów ma a minusy nie są takie szkodliwe ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy( +600/700 najlepiej ), bez 6/7 na klasy,

Dodatkowe Info: Serwer Medium, easy, nie hard, ogarnięta administracja

Nagroda za pomoc: lajk ; )

@ edit
Quadron odpada.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy( +600/700 najlepiej ), bez 6/7 na klasy,

Dodatkowe Info: Serwer Medium, easy, nie hard.

Nagroda za pomoc: lajk ; )

http://quadron.pl/
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości graczy 500+, nie za dużej liczbie epików, bez 6/7 na klasy
Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard. Grałem na Quardon, Nervil, Diamondmt2 : )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości graczy 500+, nie za dużej liczbie epików, bez 6/7 na klasy

Dodatkowe Info: Serwer Medium, lekki hard. Grałem na Quardon, Nervil, Diamondmt2 : )

Nexanity będzie najlepszym rozwiązaniem

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ Online, Zamierzam grać ze znajomymi czyli taki, żeby nam się szybko nie znudził. Gdzie jest, co robić = dungeony,mozliwe wyprawy, odpowiednio dobrany resp metinów.

Dodatkowe Info: Serwer Hard/Medium i Możliwa zmiana czcionki na taką większą(jak na Balmorze)

Grałem na: Balantia(za mało ludzi),Balmora(nudy),Ravia(nudny),Tiveria(bardzo nudny),Tavia(pustki)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ Online, Zamierzam grać ze znajomymi czyli taki, żeby nam się szybko nie znudził. Gdzie jest, co robić = dungeony,mozliwe wyprawy, odpowiednio dobrany resp metinów.

Dodatkowe Info: Serwer Hard/Medium i Możliwa zmiana czcionki na taką większą(jak na Balmorze)

Grałem na: Balantia(za mało ludzi),Balmora(nudy),Ravia(nudny),Tiveria(bardzo nudny),Tavia(pustki)

Nexanity po raz drugi. Fajny medium/hard, ciekawe misje i mapki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...