Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Global :) PL . Chodzi mi najbardziej o to żeby zarabiać na małż więc moją być one drogie. :) Chyba że macie inny zarobek to piszcie ; )
Dodatkowe Info: s1 czy s26 !?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrym expie, łatwym zrobieniem eq, dużej ilości broni, map, itd.

Dodatkowe Info: easy-medium, żeby naprawdę nie było ciężko .

Virtual MT2

@UP

s 26

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Hard/medium exp, porządny serwer chce długo nad nim posciedzieć
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Grałem na Ravia, Balmora .
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk i moja satysfakcja :3
[/center]

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Hard/medium exp, porządny serwer chce długo nad nim posciedzieć

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk i moja satysfakcja :3

[/center]

Revoir - Medium

Tiveria - Hard

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hamachi , ktory teraz dziala zebym teraz pogral. byle jaki !!!
Dodatkowe Info: ma to byc hamachi ... zeby teraz dzialal i moglbym pograc i zeby dzialala rejestracja i stronka ;>
Nagroda za pomoc: Like & 5* prof.

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hamachi , ktory teraz dziala zebym teraz pogral. byle jaki !!!

Dodatkowe Info: ma to byc hamachi ... zeby teraz dzialal i moglbym pograc i zeby dzialala rejestracja i stronka ;>

Loxit

http://www.mpcforum.pl/topic/923837-loxitmt2-hamachi/

CreativeMT2

http://www.mpcforum.pl/topic/922938-creativemt2-hamachi/

Opublikowano

@up . przeczytaj dokladnie... 26.04.2013r. dopiero zostanie wlaczony a ja juz mam grac ?? xD

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

@up . przeczytaj dokladnie... 26.04.2013r. dopiero zostanie wlaczony a ja juz mam grac ?? xD

Sorry pomyłka.

CreativeMT2

http://www.mpcforum.pl/topic/922938-creativemt2-hamachi/

Online do 22, więc jeszcze sobie pograsz :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/920106-patologiamt2-hamachi/

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Global :) PL . Chodzi mi najbardziej o to żeby zarabiać na małż więc moją być one drogie. :) Chyba że macie inny zarobek to piszcie ; )

Dodatkowe Info: s1 czy s26 !?

Bardziej opłaca zaczynać się na s26 :)

Opublikowano

[/center]

Draenor2

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo graczy
Dodatkowe Info: Serwer podobny do PandoraMT2.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo graczy

Dodatkowe Info: Serwer podobny do PandoraMT2.

Elite MT2

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy-medium, cos w stylu almantia.pl/azaron.pl exp ma byc idealnie dostosowany do danego lv duzo metkow bossow map itd najlepiej serwer nowy nie chce jakiegos szczyla z przez 10lat -.- systemow zwierzakow ale tylko dodropniecia mily i przyjazny team :> tak wiem ciezko o taki ;x
Dodatkowe Info:zalezy mi na grze bez is chyba ze ceny sa naprawde bardzo tanie typu sms za 3/6zł i sporo sm
Nagroda za pomoc:Dług do końca życia :D:D a jak serw naprawde przypasuje mi do gustu to like ;> Z góry dzieki wszystkim ;x

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy-medium, cos w stylu almantia.pl/azaron.pl exp ma byc idealnie dostosowany do danego lv duzo metkow bossow map itd najlepiej serwer nowy nie chce jakiegos szczyla z przez 10lat -.- systemow zwierzakow ale tylko dodropniecia mily i przyjazny team :> tak wiem ciezko o taki ;x

Dodatkowe Info:zalezy mi na grze bez is chyba ze ceny sa naprawde bardzo tanie typu sms za 3/6zł i sporo sm

Nagroda za pomoc:Dług do końca życia :D:D a jak serw naprawde przypasuje mi do gustu to like ;> Z góry dzieki wszystkim ;x

VirtualMT2. Jedyny minus, to to, że ma 2lata. Ale exp jest dostosowany do lvla, brak przekrętów z administracją itp.

Opublikowano

Balmora.pl

Według Ciebie Balmora jest podobna do Pandory?...

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym zdobyciu eq by zmianki i dodania byly tanie w sklepie by nie było tak ze zeby dogonić kogoś w eq levelu i wgl musze grac z 2 miesiace tylko np kilka dni na zrobieniu calego eq rozumiecie o co chodzi
Dodatkowe Info:Moze to byc TEŻ serwer ewentualnie bardzo trudny ale tez by nie bylo tak ze w m1 wszyscy maja eq +9 pro bony i np stalka kosztuje 1kkk a z psów idzie po 500yang..
Nagroda za pomoc: Like i wszystko co sie da

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym stabilnym serwrze prywatnym bez 6/7 na klasy lub całkowicie bez. Serwer Easy/Medium stojącym od pół roku lub więcej
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby wchodziły tylko max bony i nie było cięzko się wbić do topki PVP a zapomnialem dodać żeby bronie pod pvp nie robiło się z UM/ŚR
Nagroda za pomoc: like

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym stabilnym serwrze prywatnym bez 6/7 na klasy lub całkowicie bez. Serwer Easy/Medium stojącym od pół roku lub więcej

Dodatkowe Info: Najlepiej żeby wchodziły tylko max bony i nie było cięzko się wbić do topki PVP

Nagroda za pomoc: like

DIvineWord

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, bez 6/7, mało ulepszaczy, działający BS ;)
Dodatkowe Info: Dużo expowisk, dungeon'ów, częste eventy. Serwer najlepiej bez bugów, lagów, stabilny. Odpada DiamondMT2, iMetin, XenoxMT2.

@down

Tak to jest jak sie nie mysli i jedynie posty nabija, lub nie umiesz czytac. Venoxa mi podajesz bug na bugu, do tego ciagle off, posiada 6/7, gratuluje Ci, nastepnie mysl mozgiem a nie piszesz bzdury.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, bez 6/7 lub z 6/7 ale bez bonow na klasy mało ulepszaczy, działajacy lub wchodzace max bony
Dodatkowe Info: Żeby nie robiło się bronie z ŚR/UM Serwer najlepiej bez bugów, lagów, stabilny stojący 3 mięsiace w góre i żeby nie było cieżko się wbić do topki PVP
Nagroda za pomoc: Like

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...