Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moglbym wiedziec do ktorej grupy zaliczasz HammerMT2?

Dostajesz tam coś na wzór GM'a, bo u handlary dostajesz kase, skille, fryzy, eq wszystko to jakbyś tam wpisywał komendy GM'a . ;)

A jakis server który już stoi około pare miesiecy ? bo nie lubie grać na nowych

Divine World s2, aczkolwiek max lv tam 250 i troche epikó .

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

Dostajesz tam coś na wzór GM'a, bo u handlary dostajesz kase, skille, fryzy, eq wszystko to jakbyś tam wpisywał komendy GM'a . ;)

Divine World s2, aczkolwiek max lv tam 250 i troche epikó .

Ok , sciągne i dam znać czy przypadnie mi do gustu po gameplayu zapowiada się dobrze;]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: skille P na 5lv, dobry drop kasy, mało epików i ulepszaczy(1-4) w miarę ludu i dobra administracja :D

Dodatkowe Info: Serwer godny zaufania :D

Nagroda za pomoc: LIKE :D

ref@

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: przystępne ceny, nie za dużo ludzi, w miare łatwy zarobek na ku, małżach

Dodatkowe Info: serwer globalny metin2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: przystępne ceny, nie za dużo ludzi, w miare łatwy zarobek na ku, małżach

Dodatkowe Info: serwer globalny metin2.pl

Polecam Ci monolit s12 ;)

dobry serwer, nie za dużo osób nie za mało - ceny są w miarę osiągnięcia na mniejszych lvl'ach, da się łatwo zarobić.

Opublikowano

Polecam Ci monolit s12 ;)

dobry serwer, nie za dużo osób nie za mało - ceny są w miarę osiągnięcia na mniejszych lvl'ach, da się łatwo zarobić.

to tak z ciekawości jak sie ma cena małży do np ceny fmsa +9 i ku (aura)

Opublikowano

to tak z ciekawości jak sie ma cena małży do np ceny fmsa +9 i ku (aura)

musisz popatrzeć na forum metina w dziale dyskusje na temat serwera monolit.

Fms zależy jakie średnie, 2 bony + kd to od tego też zależy aura oj nie wiem dawno nie kupowalem.

popatrz na ch1/ch2 w sklepach.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie/Pvp

Dodatkowe Info:Medium/Hard coś w stylu forte/sonix tylko bardziej hard typu balmorka ale eq +9 u npc a i muszą być zmianki i dodania 4b u npc tani :) i fms/ribki tez u npc ,najlepiej max 99 albo 125

Nagroda za pomoc:lajk ;p

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Server , gdzie na start jest GM

Dodatkowe Info: CHCe server gdzie na start jest GM bo nigdy na takim nie gralem , a niby fajny :P

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przywrócniu starego klimatu PL'a, czyli dt, nocny exp (hard) oraz żeby bony nie były łatwe do uzyskania i bez ku(u trenera)

Dodatkowe Info:Nie szukam easy ani medium.. ewentualnie hard/medium.. ale bardziej bym wolał harda z max 99/127 lv. Tymczasem gram na metin2.sg ale ciężko cokolwiek wybonować a nie mam zamiaru wydawać kasiory na is'a więc chce zmienić serva na priv (oczywiście jeśli istanieje taki global to może być) ^^

Nagroda za pomoc:Oczwywiście like + 5 :)

Z góry thx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przywrócniu starego klimatu PL'a, czyli dt, nocny exp (hard) oraz żeby bony nie były łatwe do uzyskania i bez ku(u trenera)

Dodatkowe Info:Nie szukam easy ani medium.. ewentualnie hard/medium.. ale bardziej bym wolał harda z max 99/127 lv. Tymczasem gram na metin2.sg ale ciężko cokolwiek wybonować a nie mam zamiaru wydawać kasiory na is'a więc chce zmienić serva na priv (oczywiście jeśli istanieje taki global to może być) ^^

Nagroda za pomoc:Oczwywiście like + 5

Zdecydowanie Tiveria, jeżeli chcesz troche więcej nowości itd. to Draenor2 .

Zależy mi najbardziej na:Server , gdzie na start jest GM

Dodatkowe Info: CHCe server gdzie na start jest GM bo nigdy na takim nie gralem , a niby fajny

HammerMT2(Amerykński)

Zależy mi najbardziej na: Expie/Pvp

Dodatkowe Info:Medium/Hard coś w stylu forte/sonix tylko bardziej hard typu balmorka ale eq +9 u npc a i muszą być zmianki i dodania 4b u npc tani i fms/ribki tez u npc ,najlepiej max 99 albo 125

Hmm... Yitian2, Draenor2

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

Z góry thx

Hmmm.

AvalonMT2 , AuroraMT2 , Yitian2 , Draenor2 , Ravia

Któreś z tych :D

Jeśli ci pomogłem możesz dać mi Like !

To mnie zmotywuje do pracy.

Nie prosze cię o tak wiele :)

Opublikowano

Z góry thx

http://www.havitus.pl/

Opublikowano

Z góry thx

Ja polecę Ci Ravię, niby hard ale jak już masz eq to ten serwer staje się Mediumem... ;)

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b] [/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b]Dużej ilosci doswiadczenia , dużej ilosci zdobywania yang ! , mało epików , ;D[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b]: Grałem balmora, diamondmt2, xenox , i znudziły mi się za dużo epików server dla dzieci :P lubie ostre pvp ;P wojenki . [/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b]like :P[/color]

[/center]

polecał bym ci antissa niedawno wystartował a pvp będziesz miał ładne i orginalne :P

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Maaało epików.. Dużo Yang, 99 lv.., w miare graczy [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: Stare dobre wojny gildii jak na PL :D oraz żeby się przyjemnie grało. [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Like [/i][/b][/color]

[/center]

naruto2tl4.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Przyjemny expie przyjemnym robieniu eq i zabawie z kolegą .

Dodatkowe Info: SZUKAM COŚ ALA SURFACEMT2 LUB MEDIUM / EASY CZYLI TAKI SURFACEMT2 tylko coś innego

Nagroda za pomoc:

Lajk

:)

Opublikowano

Dodatkowe Info: SZUKAM COŚ ALA SURFACEMT2 LUB MEDIUM / EASY CZYLI TAKI SURFACEMT2 tylko coś innego

Nagroda za pomoc:

Divine world s2, EliteMT2

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Lajk

Camerion, Eruris polecam ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Lajk

Mexillia, AriusMt2?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości wojen gildii, dużej liczbie graczy, fajnych instach

Dodatkowe Info: Brak 6/7 (ewentualnie może być ale do expa) Max lvl nie przekraczający 150.

Nagroda za pomoc: Like (jak serwer mi się spodoba)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...