Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

milym expie(easy/medium, ale hard tez moge zobaczyc

:) ), porzadnym systemie ulepszania, expowiskach/dropowiskach. nie chce, by serwer byl juz stary(najlepiej, zeby stal pare miesiecy :) ) , przyjemnej grze..

Dodatkowe Info:

najlepiej serwer podobny do Diamondmt2 // BelenuS, ale z wieksza liczba expowisk/dropowisk i rzeczy do roboty. nie chce, zebym w ciagu miesiaca nie mial tam co robic,tak jak na Diamondzie. nie jara mnie stanie w m1.. 6/7 bon nie obowiazkowy. serwer najlepiej nie 100% IS. bez hamachi.

Nagroda za pomoc:

Lajk przez dluzszy okres. :P

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:) ), porzadnym systemie ulepszania, expowiskach/dropowiskach. nie chce, by serwer byl juz stary(najlepiej, zeby stal pare miesiecy :) ) , przyjemnej grze..

Dodatkowe Info:

najlepiej serwer podobny do Diamondmt2 // BelenuS, ale z wieksza liczba expowisk/dropowisk i rzeczy do roboty. nie chce, zebym w ciagu miesiaca nie mial tam co robic,tak jak na Diamondzie. nie jara mnie stanie w m1.. 6/7 bon nie obowiazkowy. serwer najlepiej nie 100% IS. bez hamachi.

Nagroda za pomoc:

Camerion, Reinor, Gorgony, Tiveria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl od razu i mozliwosc PVP od razu (jedyna zabawa to zmiana bonow)

Dodatkowe Info: Dosyc duzo ludzi.

Nagroda za pomoc:Plusy

Na myśl przyszedł mi tylko jeden serwer... HammerMt2, co prawda zagraniczny ale gra dużo polaków... ;)

Opublikowano

Camerion, Reinor, Gorgony, Tiveria

G00D - nie szukam harda. zalezy mi na medium.. :x Gorgony mi nie przypadla do gustu,Camerion tak samo,a Tiveria i Reinor to hardy. ;x

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Jeśli to co G00D Ci podał się nie podoba to polecam serwer MexiliaMt2... ;) Niby Easy/Medium ale po wbiciu lvla można iść podropić ulepszacze na eq... ;)

Opublikowano

Nie,pisza o nim bardzo zle rzeczy i w wielkich ilosciach. :)

Poczekam do Niedzieli. Jutro otwieraja EliteMT2, ktory sie zapowiada swietnie. :]

Prosze o jakies inne propozycje,jezeli takowe sa :)

Opublikowano

Nie,pisza o nim bardzo zle rzeczy i w wielkich ilosciach. :)

Poczekam do Niedzieli. Jutro otwieraja EliteMT2, ktory sie zapowiada swietnie. :]

Prosze o jakies inne propozycje,jezeli takowe sa :)

A może rivendel?

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Duzej ilosci osob, fajnej atmosferze, stabilnosci serwera.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie starszy niz 2/3 miesiace, raty w granicach 5-10 x PL[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Lubie To! : )[/color]

[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Duzej ilosci osob, fajnej atmosferze, stabilnosci serwera.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie starszy niz 2/3 miesiace, raty w granicach 5-10 x PL[/color]

[/center]

Popraw generator swój.

Odpowiedź; rivendel?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrych cenach, latwosci w kupieniu eq/ku i wiekszej liczbie graczy zeby sie nie nudzilo ;)

Dodatkowe Info: Mam kilka postaci i nie wiem ktora z nich grac :

S.7 Wp 55 lvl ostrze g1 zbrojka m8 strach m3 fms +9 39 sr 5 szycie moba +4 i wolny ebo srebrna wyzywka +9 zbrojka na 48 +4 kd +3 okragla +7 kozaki 1,5 k pz buff 35 lvl skile m1 90 inta

S.2 body 35 lvl aura berek m1 bez konia zelak +9 ebo+7 zelazna +9 1,5 k pz buty bransa 1,5k pz wisior 10 kryta rib +9 sr 28 kd +3 5-katna +7 i jakies smieci + 17 kk

S.25 body 49 skile m1/mental 35 skile m4 pieczec tygrysa ( nie zdatna do handlu) 1,5 kk 5 malzy + buff 32 lvl blogo 27 % ( moglbym domotac dzwon 12 int'a + mam kolce 7 int )

Nagroda za pomoc: Like i 5 w profilu

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrych cenach, latwosci w kupieniu eq/ku i wiekszej liczbie graczy zeby sie nie nudzilo ;)

S.7 Wp 55 lvl ostrze g1 zbrojka m8 strach m3 fms +9 39 sr 5 szycie moba +4 i wolny ebo srebrna wyzywka +9 zbrojka na 48 +4 kd +3 okragla +7 kozaki 1,5 k pz buff 35 lvl skile m1 90 inta

S.2 body 35 lvl aura berek m1 bez konia zelak +9 ebo+7 zelazna +9 1,5 k pz buty bransa 1,5k pz wisior 10 kryta rib +9 sr 28 kd +3 5-katna +7 i jakies smieci + 17 kk

S.25 body 49 skile m1/mental 35 skile m4 pieczec tygrysa ( nie zdatna do handlu) 1,5 kk 5 malzy + buff 32 lvl blogo 27 % ( moglbym domotac dzwon 12 int'a + mam kolce 7 int )

Na s25 gra jeszcze coś ludzi i z ku/eq chyba nie będzie aż tak wielkiego problemu... Poza tym wbijesz 55lvl i możesz lecieć na Lorda czy Metki na Sohan... ;)

Opublikowano

A może rivendel?

Widzialem zbyt duzo SS i filmow,na ktorych sa np. Antyki+9 sr 999% i podobne bony w nich,wiec podziekuje..

Co do mojej prosby,Ravia.eu zainteresowala mnie soba. Czy dalej sa ataki na nia,da sie tam grac? Jest jakis podobny(ale nie slabszy) serwer ? Prosze o PW. :)

Opublikowano

Widzialem zbyt duzo SS i filmow,na ktorych sa np. Antyki+9 sr 999% i podobne bony w nich,wiec podziekuje..

Co do mojej prosby,Ravia.eu zainteresowala mnie soba. Czy dalej sa ataki na nia,da sie tam grac? Jest jakis podobny(ale nie slabszy) serwer ? Prosze o PW. :)

Ravia stabilna, Isamu i Weles nad nią pracują, ciągle udoskonalają ją. Stabilna dość. Hmm, balmora, dreanor?

Opublikowano

Sprzedaj wszystko i kup postać na s25/s26 albo sprzedaj 2 pierwsze postacie i dokup yangi na s25.

201581433273810245187.jpeg

Bywalec
Opublikowano

[/center]

Senthia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chcę robić klasowca 55lvl.

Dodatkowe Info: Serwer może być bez 6/7.

Nagroda za pomoc: 10lajków i 5* w profajlu.

teemo_panda.png

Opublikowano

[/center]

Evenest.pl

^^

Opublikowano

Szukam Serwera 4fun , Pvp. Nie za dużo broni , łatwy (bardzo) exp i zeby szybko sie robilo EQ . :)

Gorgony.

Na przyszłość korzystaj ze wzoru.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej navl lub GM ;Dmałej ilości lvli i epików lub od razu max lvl lub GM ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.

Nagroda za pomoc: lajki!!

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Bywalec
Opublikowano

[quote name=Numq ^^' timestamp='1348916278' post='5318859]

Zależy mi najbardziej na: Chcę robić klasowca 55lvl.

Dodatkowe Info: Serwer może być bez 6/7.

Nagroda za pomoc: 10lajków i 5* w profajlu.

Senthia.

Bywalec
Opublikowano

Szukam Servera Pvp Czyli hw u ncp najlepsze bronie itd grałem na Hammer MT2

Glador, DivineWorld S2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy / 4 fun .

Dodatkowe Info: Serwer ma być banalny , do zabawy , nie za wiele epików , łatwość w zdobywaniu ulepszaczy itp .

Nagroda za pomoc:Like :)

Co oznacza , że ktoś jest nie letni ? - jest zimowy .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: mało ulepszaczy 1-4 ulepszaczy, łatwe zdobywanie ulepszaczy, lekki exp i miła administracja

Dodatkowe Info: serwer godny uwagi który długo się utrzymuje :D

Nagroda za pomoc:Like

ref@

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...