Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Częstych Eventach,OX, wypadach na DT średni exp

Dodatkowe Info:Potrzeba chodzenia na DT by ulepszyć itemki coś takiego jak stary dobry i zbugowany Cavalos

Nagroda za pomoc: LIKE

iMetin DivineWorld s2

Zależy mi najbardziej na: małej ilości lvli szybkim expie np. żeby w tydzień nabić max lvl ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Odpada lomax i HammerMT2 bo mi niedzialają. Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online

Nagroda za pomoc:lajki!!

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Robieniu PvP, exp nie ma dla mnie wielkiego znaczenia.

Dodatkowe Info: Szukamy serwera przypominającego anadiaMT2.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku zmieny bonach w normalny sposób chodzi mi o to żeby nie było botów co same zmieniają bony . (wiadomo o co chodzi)

Dodatkowe Info: DEDYK . MEDIUM , Max 250 LvL . niezbyt dużo osób online , żeby mało osób mialo osiągnięty 250 lvl , Łatwe Skile P , Żeby trzeba było bić metiny , Ulepszacze to tylko PERŁY (albo coś takiego żeby nie było wszystkiego co na PLU) , Żeby z 1 broni robiło się inną , Serwer z 2012 roku . Nie skomplikowany system ulepszeń . Brak 6/7 bonu

Nagroda za pomoc: Like jeżeli serwer będzie spełniał te warunki .

CZYTAJ ZANIM NAPISZESZ POST GDYŻ BYLE GÓWNA NIE LAJKUJE.

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

iMetin DivineWorld s2

Zależy mi najbardziej na: małej ilości lvli szybkim expie np. żeby w tydzień nabić max lvl ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Odpada lomax i HammerMT2 bo mi niedzialają. Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online

Nagroda za pomoc:lajki!!

Irnal

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku zmieny bonach w normalny sposób chodzi mi o to żeby nie było botów co same zmieniają bony . (wiadomo o co chodzi)

Dodatkowe Info: MEDIUM , Max 250 LvL . niezbyt dużo osób online , żeby mało osób mialo osiągnięty 250 lvl , Łatwe Skile P , Żeby trzeba było bić metiny , Ulepszacze to tylko PERŁY (albo coś takiego żeby nie było wszystkiego co na PLU) , Żeby z 1 broni robiło się inną , Serwer z 2012 roku .

AriusMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobrej zabawie graczy 400+ ale żeby było troche stoisk i czym handlować Serwer taki medium ale na dłużej max 120-150lv dobra dostępność skilli G-P

Dodatkowe Info:min bojowiec, aby ten 50lv nie wbić w 10min :) a i żeby nie był zbyt stary (chyba że na jakimś starym jeszcze gra się wybornie :) )

Nagroda za pomoc:Lajk i 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobrej zabawie graczy 400+ ale żeby było troche stoisk i czym handlować Serwer taki medium ale na dłużej max 120-150lv dobra dostępność skilli G-P

Dodatkowe Info:min bojowiec, aby ten 50lv nie wbić w 10min :) a i żeby nie był zbyt stary (chyba że na jakimś starym jeszcze gra się wybornie :) )

Proponuje Tiverie .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Metin5 , Pandora , Pegasus ?

Opublikowano

Dodatkowe Info: MEDIUM , Max 250 LvL . niezbyt dużo osób online , żeby mało osób mialo osiągnięty 250 lvl , Łatwe Skile P , Żeby trzeba było bić metiny , Ulepszacze to tylko PERŁY (albo coś takiego żeby nie było wszystkiego co na PLU) , Żeby z 1 broni robiło się inną , Serwer z 2012 roku . Serwer na dłuższy okres gry , Serwer nie nastawiony tylko pod PvP .

Żeby PvP nie trwało długo bo na niektórych serwerach to sie biją i nikt nie upada .

Za byle jaki serwer like nie daje .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dedyku

Dodatkowe Info:Muszą być jakieś zbroje "premium" w is , raty do 400 % (Medium) , Max lvl 250 , w miarę szybki exp , ulepszacze tylko na epiki i brak Biologa lub żeby był ale przedmioty dla niego w sklepach były . SERWER PODOBNY DO BLOODYMT2 !!

Nagroda za pomoc:Like

[50] [ V ]

[100] [ X ]

[150] [ X ]

[200] [ X ]

[300] [ X ]

[400] [ X ]

[600] [ X ]

[800] [ X ]

[1000] [ X ]

[1500] [ X ]

Opublikowano

Dodatkowe Info: MEDIUM , Max 250 LvL . niezbyt dużo osób online , żeby mało osób mialo osiągnięty 250 lvl , Łatwe Skile P , Żeby trzeba było bić metiny , Ulepszacze to tylko PERŁY (albo coś takiego żeby nie było wszystkiego co na PLU) , Żeby z 1 broni robiło się inną , Serwer z 2012 roku . Serwer na dłuższy okres gry , Serwer nie nastawiony tylko pod PvP .

Żeby PvP nie trwało długo bo na niektórych serwerach to sie biją i nikt nie upada .

Za byle jaki serwer like nie daje .

polecam Camerion ;)

Dodatkowe Info:Muszą być jakieś zbroje "premium" w is , raty do 400 % (Medium) , Max lvl 250 , w miarę szybki exp , ulepszacze tylko na epiki i brak Biologa lub żeby był ale przedmioty dla niego w sklepach były .

Camerion również może spełnić Twoje oczekiwania.

Opublikowano

Dodatkowe Info:Muszą być jakieś zbroje "premium" w is , raty do 400 % (Medium) , Max lvl 250 , w miarę szybki exp , ulepszacze tylko na epiki i brak Biologa lub żeby był ale przedmioty dla niego w sklepach były . SERWER PODOBNY DO BLOODYMT2 !!

Gorgony, AriusMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Braku 6/7bonow. W miare szybkim expie do lvl 200+, fajnej atmosferze, duzej ilosci nowych itemow, nowych mapkach, sporej ilosci osob on-line

Dodatkowe Info:Nie chce serva gdzie 100BM kladzie 200inna klase.

Opublikowano

Braku 6/7bonow. W miare szybkim expie do lvl 200+, fajnej atmosferze, duzej ilosci nowych itemow, nowych mapkach, sporej ilosci osob on-line

Evenest , rivendel

Opublikowano

Gorgony, AriusMT2

Bywalec
Opublikowano

Może nowy serwer, Evelen?

www.evelen.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby były tanie przedmioty.

Dodatkowe Info: Chodzi mi o globala. Może być to PL lub US..

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

Jesli chodzi o globala to serwer 26 - Solar

Jezeli bys chciala priv to poelcam ci harda Ravia.eu

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

SG ;)

Bywalec
Opublikowano

S25.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...