Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: kd+4, żeby ku/egzo/kamieni/kd nie było u handlarzy, hard serwer,

Dodatkowe Info: max 99lvl grałem na tiveri,balmorze,ravi,draenor2

Nagroda za pomoc: like

@2xdown

Wymieniłeś serwery, na których grałem + podałeś te z kamieniami i egzo u handlarzy...

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: kd+4, żeby ku/egzo/kamieni/kd nie było u handlarzy, hard serwer,

Dodatkowe Info: max 99lvl grałem na tiveri,balmorze,ravi,draenor2

Ravia, Balmora, Draenor2, AsteraMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Tym aby był bojowiec lub militar na początek , serwer moze byc hard lub normal najwazniejszy kon

Dodatkowe Info:

max lvl 99-150 , mogą tez byc skille na P na 5 lvl ale nie muszą i oby sie fajnie grało

Nagroda za pomoc:

Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Tym aby był bojowiec lub militar na początek , serwer moze byc hard lub normal najwazniejszy kon

Dodatkowe Info:

max lvl 99-150 , mogą tez byc skille na P na 5 lvl ale nie muszą i oby sie fajnie grało

Nagroda za pomoc:

Like

tiveria jak już

PS: jak może być na hardzie koń militarny na start i skille na P na 5 lvlu, ja takiego nie znam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tiveria jak już

PS: jak może być na hardzie koń militarny na start i skille na P na 5 lvlu, ja takiego nie znam.

na tiveri grałem i wkurza mnie to ze trzeba boja robic

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvl 99/120. więcej nie może być. klasyczne epiki tak jak na PLu, ewentualnie 1-2 nowe bronie i zbroje.brak 6/7. żeby grało w miarę ludzi. instr w sklepie, kamyki dropić.

Dodatkowe Info: medium/hard :P

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvl 99/120. więcej nie może być. klasyczne epiki tak jak na PLu, ewentualnie 1-2 nowe bronie i zbroje.brak 6/7. żeby grało w miarę ludzi. instr w sklepie, kamyki dropić.

Ciekawe hardy to Ravia, Balmora i Tiveria... ;)

Bywalec
Opublikowano

Draenor2, lecz tam KU/Kamyki etc. wszystko dropisz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:na 4 fun duzo broni , a na hard max bronie po bojowym itd ...

Dodatkowe Info:Proszę nie pisać o moltenmt2,diamondmt2,pandoramt2,elitemt2,dragonmt2, 4FUN,PVP LUB HARD

Nagroda za pomoc:wszystko co mozna ^^

GRAM NA PANDORZE <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:na 4 fun duzo broni , a na hard max bronie po bojowym itd ...

Dodatkowe Info:Proszę nie pisać o moltenmt2,diamondmt2,pandoramt2,elitemt2,dragonmt2, 4FUN,PVP LUB HARD

Hard to: Ravia, Balmora i Tiveria... ;) A z 4funów to może HammerMt2(zagraniczny ale ciekawy) bądź Newlongju... ;)

Opublikowano

Gorgony, Divine wrold s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp/4fun chodzi ze prawie wszystko masz u handlarzy i na start dostajesz wszystko praktycznie i lvl też duuuzo ludzi

Dodatkowe Info: w 6/7 nie mogą być abs na klasy żeby nie robić 4x EQ na każda klasę i aby nie Xenoxmt2

Nagroda za pomoc: daje lajk

przykład takiego serwa to HammerMt2 ale tam się dluuugo bony zmienia bo bonus switcher padamka nie działa jak ktoś ma tam działającego proszę o PW lub pod tematem

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp/4fun chodzi ze prawie wszystko masz u handlarzy i na start dostajesz wszystko praktycznie i lvl też duuuzo ludzi

Dodatkowe Info: w 6/7 nie mogą być abs na klasy żeby nie robić 4x EQ na każda klasę i aby nie Xenoxmt2

przykład takiego serwa to HammerMt2 ale tam się dluuugo bony zmienia bo bonus switcher padamka nie działa jak ktoś ma tam działającego proszę o PW lub pod tematem

Gorgony, Divineworld s2, HammerMt2

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik murzyny dnia 22 wrzesień 2012 - 14:14 napisał

gralem na tym serwerach nic specjalnego szukam SERWA prawie identycznego jak HammerMT2

Opublikowano

@uP

http://www.mpcforum.pl/topic/729051-spis-prywatnych-serwerow-metin2/

Tu masz spis, tam masz na samej gorze serwy 4fun.

Posprawdzaj sobie.

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik murzyny dnia 22 wrzesień 2012 - 14:14 napisał

chce serw co od razu się dostaje wszystko na start ma byc 4FUN lub pvp only zabawa żadnych ulepszaczy expienia itp

Opublikowano
chce serw co od razu się dostaje wszystko na start ma byc 4FUN lub pvp only zabawa żadnych ulepszaczy expienia itp

Takie serwery sa na hamachi bo na dedyku sie to nie oplaca.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby był dobry expi i drop, i fajne yangi leciały, Żeby bon 6/7 był, No i żeby najlepszy był hwang(czerwony) bardzo trudno dostępny i żeby była stalka najlepsza dla normalnego gracza. I żeby ulepszać przez magiczne metale lub bodzia.

Dodatkowe Info: Musi być to priv i żeby dużo ludzi grało albo średnio

Nagroda za pomoc: Lajk + reputacja na profilu

Opublikowano

Wg. wzoru:

Zależy mi najbardziej na: mt2 sg / solar / kronos (gdzie grac?)

Dodatkowe Info: nizej

Siema, chciałbym zapytać o serw Metin2 SG i serwery US / korea. Czemu ludzie wybierają serwery zagraniczne, chodzi o ceny? Czy o to że np po spędzeniu 20k minut w grze konto będzie więcej warte niż takie na PL'u ?

Czy opłaca się zaczynać gre na SG i będę mógł coś z niej wyciągnąć (sprzedaż konta/itemow/yang) czy latwo coś kupić za yangi i czy latwo da sie zarobic?

;)

Hejo

Opublikowano

Wg. wzoru:

Siema, chciałbym zapytać o serw Metin2 SG i serwery US / korea. Czemu ludzie wybierają serwery zagraniczne, chodzi o ceny? Czy o to że np po spędzeniu 20k minut w grze konto będzie więcej warte niż takie na PL'u ?

Czy opłaca się zaczynać gre na SG i będę mógł coś z niej wyciągnąć (sprzedaż konta/itemow/yang) czy latwo coś kupić za yangi i czy latwo da sie zarobic?

;)

Na SG i US'ie jest lepszy team. Te serwery są w stu procentach ''lepsze'' od PL'a.

Ja Ci polecam zagrać na solarze, dropić, i sprzedawać yangi ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wg. wzoru:

Solar

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej zalezy mi na tym zeby expilo sie przyjemnie i ulepszacze były łatwo dostępne (nie podawajcie serwerów typu gladorMT2,PvPmt2)

Dodatkowe Info:Serwer Prywatny, Polski dedyk. 4fun lub pvp

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej zalezy mi na tym zeby expilo sie przyjemnie i ulepszacze były łatwo dostępne (nie podawajcie serwerów typu gladorMT2,PvPmt2)

Dodatkowe Info:Serwer Prywatny, Polski dedyk. 4fun lub pvp

Nagroda za pomoc: Lajki

Virutal, Xenox, Camerion

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...