Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, dużo grających osób, dość tanio eq

Dodatkowe Info: Obojętnie czy polski czy zagraniczny, ważne aby było dużo osób i bardzo szybki exp

Nagroda za pomoc:Lajk?

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, dużo grających osób, dość tanio eq

Dodatkowe Info: Obojętnie czy polski czy zagraniczny, ważne aby było dużo osób i bardzo szybki exp

Pandoramt2

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby łatwo się robiło eq i było tanio.

Dodatkowe Info: metin2.us czy metin2.co.uk?

Nagroda za pomoc: no lajk. xD

co.uk

Virtual

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie w miarę dużo graczy system ulepszeń broni z truty wzwyż ( bronie śr i um )

Dodatkowe Info: Coś podobnego do eruris czy cavalosmt2 . Nie chcę żadnych pandor dragownów elitów czy xenoxów ...

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie w miarę dużo graczy system ulepszeń broni z truty wzwyż ( bronie śr i um )

Dodatkowe Info: Coś podobnego do eruris czy cavalosmt2 . Nie chcę żadnych pandor dragownów elitów czy xenoxów ...

diamondmt2. Tam się robi z truty tasak. Exp czasami jest wolny, ale po wbiciu np. 160 lvl'a leci potem szybko w katakumbach.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

GalapagosMT2

2aak0sz.jpg
Opublikowano

Evenest, Divine s2

Opublikowano

Divine s2,

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na tym aby można było łatwo wybonować eq tj. żeby Bony i Zmiany były łatwo dostępne najlepiej u handlarzy , 6/7 tak samo albo bez 6/7

Dodatkowe Info: Najlepiej byłoby jakby był to hard ;>

Nagroda za pomoc: Lajk - o ile nie zapomnne :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ogarnietej administracji, duzej ilosci graczy, malo is'u, braku 6/7 bonow, 0 bugow, wygodny client i fajna fabula gry, sporo ciekawcyh misji, doslownie kilka nowych mapek ale za to sporo dungeonów(katakumby czy lodowy wymiar) bardzo malo eq

Dodatkowe Info: Powinien to byc jakis Medium ale nie musi byc z tym wszystkim co wyzej opisałem

Nagroda za pomoc: lajki i 5 w profilu :)

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, często eventy, ulepszacze tanie, szybki exp, tanie eq,dobry drop yang.

Dodatkowe Info: Serwery takie jak XenoxMT2, DragonMT2, EliteMT2, VirtualMT2, PandoraMT2, AvalonMT2, SonixMT2, Yitan, iMeti, i wiele wiele więcej ale już nie pamiętam :D na nich grałem i mi się znudziły :))

Nagroda za pomoc: Lajk i rep w profilku :)

Np:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, często eventy, ulepszacze tanie, szybki exp, tanie eq,dobry drop yang.

Dodatkowe Info: Serwery takie jak XenoxMT2, DragonMT2, EliteMT2, VirtualMT2, PandoraMT2, AvalonMT2, SonixMT2, Yitan, iMeti, i wiele wiele więcej ale już nie pamiętam :D na nich grałem i mi się znudziły :))

Np:

Mexilia? Ew. HammerMt2?

Opublikowano

Mexilia? Ew. HammerMt2?

HammerMT2 grałem on jest pod PvP jak się nie myle a Mexilla nie grałem zobacze jutro co to za serwer :)

Opublikowano

Np:

4FUN:

http://www.newlongju.pl/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ogarnietej administracji, duzej ilosci graczy, malo is'u, braku 6/7 bonow, 0 bugow, wygodny client i fajna fabula gry, sporo ciekawcyh misji, doslownie kilka nowych mapek ale za to sporo dungeonów(katakumby czy lodowy wymiar) bardzo malo eq

Dodatkowe Info: Powinien to byc jakis Medium ale nie musi byc z tym wszystkim co wyzej opisałem

Nagroda za pomoc: lajki i 5 w profilu :)

Diamondmt2, jedynie jest tam mało dungeonów (tylko katakumby) i kilka misji, a reszta to co chcesz :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server pvp hamachi/dedyk

Dodatkowe Info: żeby grało w miare dużo ludzi 4fun/pvp

Nagroda za pomoc: Like ?.

Hamachi: CastleMT2

Link do prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/684636-castlemt2-plhamachi/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dośc dobry exp, bez męczarni. Wysoki % na ulepszenie. Taki easy /4fun !

Dodatkowe Info: 6/7 może byc lecz niekoniecznie, ale jeśli tak to bez bonów na klasy, dobra administracja. Serwery których nie biorę pod uwagę to: Camerion, Evora, Pandora, Xenox, Vanesia, Senthia, Reinor

Nagroda za pomoc: 5* + Like ! ;f

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium, podobny do pla, mało nowości (najlepiej only to co na plu)

Dodatkowe Info:Proszę podawać propozycje bez balmory

Nagroda za pomoc:5* i like;p

League of Legends

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium, podobny do pla, mało nowości (najlepiej only to co na plu)

Dodatkowe Info:Proszę podawać propozycje bez balmory

Nagroda za pomoc:5* i like;p

Medium, nie ma takich.

Polecam Ravia - Hard, podobny do PL'a.

Zależy mi najbardziej na: Dośc dobry exp, bez męczarni. Wysoki % na ulepszenie. Taki easy /4fun !

Dodatkowe Info: 6/7 może byc lecz niekoniecznie, ale jeśli tak to bez bonów na klasy, dobra administracja. Serwery których nie biorę pod uwagę to: Camerion, Evora, Pandora, Xenox, Vanesia, Senthia, Reinor

Nagroda za pomoc: 5* + Like ! ;f

Newlongju

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dośc dobry exp, mało ulepszaczy, dobry drop i dobry drop yang fuul ludu 100+

Dodatkowe info: dobra administracja, mili ludzie :D wykluczam serwery takie jak virtual i xenox :D no i extreme i gondor :D

Nagroda za pomoc: LIKE :D

sygnatura3.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dośc dobry exp, mało ulepszaczy, dobry drop i dobry drop yang fuul ludu 100+

Dodatkowe info: dobra administracja, mili ludzie :D

Nagroda za pomoc: LIKE :D

Virtual/Xenox

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerach hamachi, 4fun/easy z działającymi sieciam...

Dodatkowe Info: Serwer zadbany, i pewny bez zbędnego pierdole....

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerach hamachi, 4fun/easy z działającymi sieciam...

Dodatkowe Info: Serwer zadbany, i pewny bez zbędnego pierdole....

Nagroda za pomoc:Like

CastleMt2

Virtual/Xenox

a są inne bo virtual i xenox nie :D
sygnatura3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...