Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam harda! 

Coś podobnego do ravi. 55 KU do G, 2 - 3 dungeony. Nie przesadzony set nowych zbroi i broni. Najlepiej 99 - 105. Ludzi 800 +

Grałem już na Ascarialu, Exalionie, Ravi.eu!

Czy taki serwer istnieje, a o nim nie wiem? LICZA SIE SERWERY KTORE NIE MIALY JESZCZE PREMIERY! MOGA BYC DOPIERO ZAPOWIEDZIANE NA YT LUB MPC LUB GDZIEKOLWIEK!

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam harda! 

Coś podobnego do ravi. 55 KU do G, 2 - 3 dungeony. Nie przesadzony set nowych zbroi i broni. Najlepiej 99 - 105. Ludzi 800 +

Czy taki serwer istnieje, a o nim nie wiem? LICZA SIE SERWERY KTORE NIE MIALY JESZCZE PREMIERY! MOGA BYC DOPIERO ZAPOWIEDZIANE NA YT LUB MPC LUB GDZIEKOLWIEK!

Ascarial.pl / ConcordiaMT2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: małej ilości nowego eq (żadne śmieszne pixle'lowe eq które zaburza balans w grze)
Dodatkowe Info: max lvl około 130, serwer easy lub medium
Nagroda za pomoc: LIKE !

Opublikowano

Szukam harda!

Pandorum

Balmora

Serwery, które niedługo startują:

Thoria

Crados

AtenaMt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Yo.

Poszukuję serwa, w którym znajdę b. częste wojny gildii, pvp, fast exp, wojny królestw. (Bez Hamachi, najlepiej stabilny bez bugów, dużo graczy)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: małej ilości nowego eq (żadne śmieszne pixle'lowe eq które zaburza balans w grze)

Dodatkowe Info: max lvl około 130, serwer easy lub medium

Nagroda za pomoc: LIKE

Ascarial

giphy.gif ­

Opublikowano

Mam pytanie zastanawiam się nad grą w prywatny serwer Alios2. Mam pytanie czy warto? I ile tam ludzi gra? W godzinach szczytu i godzinach popoludniowych. +/-  . Będę bardzo wdzięczny wzystkim za opdowiedzi.

Opublikowano

Szukam harda!

Nie chce tez balmory ani concordii. Co do crudos - 25 ku do g atena - moze jeszcze byc. Ale czekam na propo dalej
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki Exp, bez przesady. Trzeba sie troche pomęczyć.
Dodatkowe Info: Mało rozbudowane EQ.. malo ulepszaczy 
Nagroda za pomoc:Piwo, czy lajki

Opublikowano

Yo.

Poszukuję serwa, w którym znajdę b. częste wojny gildii, pvp, fast exp, wojny królestw. (Bez Hamachi, najlepiej stabilny bez bugów, dużo graczy)

virtualmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam pytanie zastanawiam się nad grą w prywatny serwer Alios2. Mam pytanie czy warto? I ile tam ludzi gra? W godzinach szczytu i godzinach popoludniowych. +/-  . Będę bardzo wdzięczny wzystkim za opdowiedzi.

Lub WebMetin. Gra tam duzo osob,?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry hard gdzie gra dużo osób, albo jakiś medium
Dodatkowe Info:najpopularniejszy teraz serwer, gdzie gra obecnie najwięcej osób, balmora i ravia odpada
Nagroda za pomoc: lubie to

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tanich rzeczach oraz szybkim wbijaniu lvl'u.
Dodatkowe Info:Serweer typu 4FUN
Nagroda za pomoc:like +5 w prof

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej: Trudny exp, max lv 99 bronie mobów z av2 (klinga generała itp)

Dodatkowe info:Dobrze by było aby małe lagi ogar administracja. ;d

Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry hard gdzie gra dużo osób, albo jakiś medium

Dodatkowe Info:najpopularniejszy teraz serwer, gdzie gra obecnie najwięcej osób, balmora i ravia odpada

Nagroda za pomoc: lubie to

LifeOfMetin.pl Najlepszy medium, na którym gram :D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

LifeOfMetin.pl Najlepszy medium, na którym gram :D

Ile gra tam osob? W godzinach szczytu i w godzinach popoludniowych?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard albo Medium. Trochę nowych ulepków oraz ekwipunku. Serwer 100-150 max lvl.
Dodatkowe Info: Serwer z tego roku i nie chciałbym kolejnej odsłony nieudanego serwera. Aby nie jechało za bardzo IS. Graczy online min. 500
  Nagroda za pomoc:   LIKE :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard albo Medium. Trochę nowych ulepków oraz ekwipunku. Serwer 100-150 max lvl.

Dodatkowe Info: Serwer z tego roku i nie chciałbym kolejnej odsłony nieudanego serwera. Aby nie jechało za bardzo IS. Graczy online min. 500

Nagroda za pomoc: LIKE :)

Ascarial

Ile gra tam osob? W godzinach szczytu i w godzinach popoludniowych?

Wydaje mi się, że coś koło 500

giphy.gif ­

Opublikowano

Nagroda za pomoc: LIKE :)

Jak lubisz łatwe hardy (^^) to Ascarial

Polecam Pandorum ew. Astilia

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie za duży max lvl, mało epików i tych nowych bajerów. No i żeby tych graczy trochę było. Dodatkowe Info: Najlepiej żeby na serwerze wbijało się dosyć szybko skile z m1 do g1 czyli m1-m2 1 ku, m2-m3 ku 1, m3-m4 1 ku itd... Pelerynki, bodzie, dodania i zmianki w sklepach. Najlepiej jakiś medium serwer. Nagroda za pomoc: 10 lajków prawie codziennie aż mi się znudzi (Tylko napisać jak je dać xD)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie za duży max lvl, mało epików i tych nowych bajerów. No i żeby tych graczy trochę było. Dodatkowe Info: Najlepiej żeby na serwerze wbijało się dosyć szybko skile z m1 do g1 czyli m1-m2 1 ku, m2-m3 ku 1, m3-m4 1 ku itd... Pelerynki, bodzie, dodania i zmianki w sklepach. Najlepiej jakiś medium serwer. Nagroda za pomoc: 10 lajków prawie codziennie aż mi się znudzi (Tylko napisać jak je dać xD)

Ascarial

giphy.gif ­

Opublikowano

#ascarial

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Hm, na tym serwerze nie ma zmianek ani dodań w sklepie. Trudno i długo się je dropi?

Z początku jest tak średnio, ale potem jak się dorwiesz do WO to zmianki lecą jak szalone, dodania to samo ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...