Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pomiędzy tymi : Ascarial vs Invoria ?????

Invoria

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, na którym gra minimum 350 osób w godzinach szczytu, oraz minimum 150 o godzinie 22-1,

Serwer na którym można albo szybko się wybić i pojedynkować, albo serwer na którym( w miarę możliwości szybko-maximum tydzień na robienie eq dla takiej postaci) można stworzyć postać low lvl ( 30-61) którą można coś zdziałać :)

Dodatkowe Info: Odpadają: Invoria, Argentus, Deila, Xenox, Pandora, Elite, Dragon, Virtual, Eloth, LifeOfMetin,

Nagroda za pomoc:  Lajk.

Asine

giphy.gif ­

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium gdzie jest dużo ludzi

Dodatkowe Info: Zastanawiam się pomiędzy webmetin a ascarial

Nagroda za pomoc: Lajk

To wybieraj Ascarial :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ponawiam może ktoś jeszcze się wypowie.

Ja osobiście wybrałbym Ascarial, na Invorii nie ma przyszłości tj. po jakimś czasie jest wielka nuda ;x

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, na którym gra minimum 350 osób w godzinach szczytu, oraz minimum 150 o godzinie 22-1,

Serwer na którym można albo szybko się wybić i pojedynkować, albo serwer na którym( w miarę możliwości szybko-maximum tydzień na robienie eq dla takiej postaci) można stworzyć postać low lvl ( 30-61) którą można coś zdziałać :)

Dodatkowe Info: Odpadają: Invoria, Argentus, Deila, Xenox, Pandora, Elite, Dragon, Virtual, Eloth, LifeOfMetin,

Nagroda za pomoc:  Lajk.

asine

invoria

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Invoria

Ja osobiście wybrałbym Ascarial, na Invorii nie ma przyszłości tj. po jakimś czasie jest wielka nuda ;x

Jest pvp ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, bonusy max, nowy, graczy 300+
Dodatkowe Info: Odpada Deila.eu/pl, i wszystkie serwery co stoją pół roku +
Nagroda za pomoc: Lajk

2lj00au.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużoo ludzi,ciekawy system ulepszeń,miła atmosfera,nowe mapy
Dodatkowe Info:Chciałbym serwer na którym jest bardzo dużo ludzi i był on Easy/Medium
Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc:Lajki 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużoo ludzi,ciekawy system ulepszeń,miła atmosfera,nowe mapy

Dodatkowe Info:Chciałbym serwer na którym jest bardzo dużo ludzi i był on Easy/Medium

Nagroda2348214034178831122953.png za pomoc:Lajki 

Invoria

giphy.gif ­

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużoo ludzi,ciekawy system ulepszeń,miła atmosfera,nowe mapyDodatkowe Info:Chciałbym serwer na którym jest bardzo dużo ludzi i był on Easy/MediumNagroda2348214034178831122953.png za pomoc:Lajki
Invoria.pl: częste updaty, do 1.5k ludzi w weekendy, stabilny serwer.Dreikon.pl: dosyć łatwy, 5setów biżuterii, ludzi ok.600, stabilny

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, bonusy max, nowy, graczy 300+Dodatkowe Info: Odpada Deila.eu/pl, i wszystkie serwery co stoją pół roku +Nagroda za pomoc: Lajk
metinek.eu tylko tutaj max bony nie wchodzą od razu. Dosyć nowy, dobra administracja.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun, do zabawy, szybki exp etc.
Dodatkowe Info: Serwery prócz Dreikon.
Nagroda za pomoc: Like i 5

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun, do zabawy, szybki exp etc.

Dodatkowe Info: Serwery prócz Dreikon.

Nagroda za pomoc: Like i 5

Linares

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac!Pomocy!

Zalezy mi najbardziej na:: Serwerze który ma przyszłosc,dużą grywalnosc, na którym oplaca sie zagrac.

Dodatkowe info:moze byc medium

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac!Pomocy!

Zalezy mi najbardziej na:: Serwerze który ma przyszłosc,dużą grywalnosc, na którym oplaca sie zagrac.

Dodatkowe info:moze byc medium

Nagroda za pomoc: Like

Ascarial.pl medium z liczbą osób 750+, updaty, kalendarz eventów.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, duza ilosc osob, duzo bossow/metinow, maly wplyw is (kostiumy)

Pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, duza ilosc osob, duzo bossow/metinow, maly wplyw is (kostiumy)

asine

giphy.gif ­

Opublikowano

asine

Asine -

jakies inne propozycje

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium na którym mogę stworzyć postać na niskim lvl ( 30-61) którą można coś zdziałać :)

Dodatkowe Info: Odpadaja xenox,pandora,virtual i inne starsze serwery..., invoria,asine (mogą być serwy które mają rok- 2)

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano
Elo!Poszukuje servera metina easy/medium bez 6-7 bona dużo ludzi żeby grało i to wszystko :P Fast
Invoria.pl nawet 1,5k ludzi w weekendy

Dreikon.pl ok.600-800

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/ sporo broni i nie cieżko ja zdobyć :D grałem na linerasie virtual/ glador / divinewolrd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...