Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asine

Widziałem tam 400 graczy , a ja chcę żeby było jak najwięcej. 

Zależy mi na : Podajcie jakiś serwer medium lub medium/easy z paroma nowymi mapami exp , broniami , zbrojami , dangeonami z bardzo dużą ilością ludzi.

Dodatkowe info : Serwer może być zagraniczny.

Nagroda : like i 5* w profilu.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem tam 400 graczy , a ja chcę żeby było jak najwięcej. jak możecie podajcie 10 serwerów wg kolejności największej ilości graczy.

Teraz nie ma takiego nowego serwera jakiego ty chcesz...

Asine/Metinek/Invoria/Virtual - nic innego mojego zdaniem na chwilę obecną nie jest warte uwagi w kategorii serwerów easy/medium.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy, jak najświeższy serwer

Nagroda za pomoc: 5 lajków

WebMetin.pl jest hard ludzi mają chyba +600

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium 250lvl max. Kilka Nowych map , zbroi i broni. Nowe questy.  Bardzo duużo ludzi 1k+/-

Dodatkowe info : Podajcie też jakieś zagraniczne serwery.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy,Medium
Dodatkowe Info: Duża ilość graczy,DWIE ZASADY 1. NIE POTRZEBA BUFFA 2. LATWO O ITEMKI ITP
Nagroda za pomoc: 5 lajków

Opublikowano

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy,DWIE ZASADY 1. NIE POTRZEBA BUFFA 2. LATWO O ITEMKI ITP

Nie potrzeba buffa? Grubo.

Xenox

Invoria

iMetin

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie potrzeba buffa? Grubo.

Xenox

Invoria

iMetin

Xenox bez buffa serio typie?

Invoria ok

Imetin tez bez buffa sie nic nie da

za takie cos powinien byc warn -.-

Prosze o dalsze propozycje

Opublikowano

Xenox bez buffa serio typie?

Invoria ok

Imetin tez bez buffa sie nic nie da

za takie cos powinien byc warn -.-

Prosze o dalsze propozycje

Dreikon

Metinek

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium 250lvl max. Kilka Nowych map , zbroi i broni. Nowe questy.  Bardzo duużo ludzi 1k+/-

Dodatkowe info : Podajcie też jakieś zagraniczne serwery.

webmetin

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Asine?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server easy, 4fun, stalki w sklepie itp
Dodatkowe Info: fajnie jakby kamyki dawały skille na P od razu, nie meczyc sie z ksiazeczkami
Nagroda za pomoc: lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium Lub Easy, dużej ilości graczy, 6/7 bonie, szybki exp (w tydzień lub maksymalny poziom), wysokim możliwym do zdobycia poziomie (100+).

Dodatkowe Info: Jeżeli możliwe chciałbym móc na serwie szybko nadrobić zaległości (bony, ekwipunek). Ale to już niekoniecznie.
Nagroda za pomoc: Co chcecie

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: server easy, 4fun, stalki w sklepie itpDodatkowe Info: fajnie jakby kamyki dawały skille na P od razu, nie meczyc sie z ksiazeczkamiNagroda za pomoc: lajk :D

argentus.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium, brak grafiki HD, duża ilość osób, serwer nie paytowin, łatwo do np 75/90 a potem trudniej.
Dodatkowe Info: Ogarnięta administracja.
Nagroda za pomoc: Like. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium, brak grafiki HD, duża ilość osób, serwer nie paytowin, łatwo do np 75/90 a potem trudniej.

Invoria, Dreikon, Asine. Medium fajny: WebMetin

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

iMetin, Invoria.

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium, brak grafiki HD, duża ilość osób, serwer nie paytowin, łatwo do np 75/90 a potem trudniej.Dodatkowe Info: Ogarnięta administracja.Nagroda za pomoc: Like. :)

Chodzi ci o trawe z 2008r? Jesli tak zagraj na marinermt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dopasowanym expie, max lvl 200+, żeby wszystkie ulepszacze nie były z dungów,duża ilość osób.
Dodatkowe Info: Zbalansowane klasy
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dopasowanym expie, max lvl 200+, żeby wszystkie ulepszacze nie były z dungów,duża ilość osób.

Dodatkowe Info: Zbalansowane klasy

Nagroda za pomoc: Lajki

Invoria - polecam

Niby mówią że klasy mało zbalansowane ale ja tego nie widzę. Każdą klasą idzie według mnie dobrze.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lvl150-200max liczba graczy 1000+ im wiecej tym lepiej Dużo epicków i dużo nowych map. 

Dodatkowe Info: medium żeby do max lvl grało się kilka tygodni. Łatwiej z expem ciezej z eq, myslałem na invoria lub ascarial bardziej się skłaniam ku invorii ascarial troche za trudny ale jak najbardziej inne serwery tez wchodza w gre

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lvl150-200max liczba graczy 1000+ im wiecej tym lepiej Dużo epicków i dużo nowych map. 
Dodatkowe Info: medium żeby do max lvl grało się kilka tygodni. Łatwiej z expem ciezej z eq, myslałem na invoria lub ascarial bardziej się skłaniam ku invorii ascarial troche za trudny ale jak najbardziej inne serwery tez wchodza w gre

Spróbuj pograć na tej Invorii, sam osobiście grałem tam parę miesięcy i szczerze polecam serwer.. aktualnie top1 na rynku w swojej kategorii.

Exp do 210lvl jest bardzo przyjemny, potem już są schodki. O eq jest trudniej ze względu na sporą ilość ulepszaczy, ale jak już wkujesz itemek to jest mega satysfakcja do tego dochodzi świetna administracja, eventy i masz pewność 100% że nie padnie z dnia na dzień.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z tej dwójki Invoria - sam gram i jestem zadowolony

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium na którym gra dużo osób i serwer jest świeży dopiero powstały.
Dodatkowe Info: Chciałbym zacząć grę od nowa na serwerze, który dopiero powstał ;) Możecie nawet dawać linki do zapowiedzi.
Nagroda za pomoc: Lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...