Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera easy/medium najlepiej bez 6/7 bonu, dość fajnie rozbudowana mapa z bossami czy czymś takim, coś w typie elitemt2 złączonego z ravią (tutaj mi się podoba te zbieranie eq na zrobienie tytana) Piszcie najlepiej na pw :P. A i z ogarniętą administracją, nie taką jak np. na Metinek.eu (fajny serwer ale administracją - 3 admini Weexer, Ziomus i Visual to porażka, gdy chcesz wyjaśnić sprawę dotyczącą bana nie dadzą dojść Ci do głosu jak bd się sprzeciwiał ich decyzj, zwiększą karę i dadzą gaga - nie można pisać , a później zbanują na danym tsie).

pasuje do tego deila.eu ale tam admini nieogary ;/

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Ludzi +700, Serwer Easy/PvP,Max lvl w 1dzień albo na start max, coś typu hammermt2 ale zeby byl serwer polski

Dodatkowe Info:Serwer ma być Stabilny, nie chce płacić za rejstracje

grałem już na: argentus xenox linares mariner hammer

Nagroda za pomoc:Like

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym żeby do ulepszania itemków były potrzebne perły tak jak na Laneris (żeby te perły nie były ciężkie do zdobycia).
Dodatkowe Info:Serwer easy, może być medium
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużo ludzi.Serwer medium, max lv ok 150 może być troche mniej/więcej. Miła atmosfera.Serwer nowszy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Średnim expie np 75lvl w tydzień - ulepszenie które mniej kosztuje - więcej czasu na zarobek
Dodatkowe Info:Mapy które sa pod nasz lvl i nie za dużo "gówien" tj. mapy, spal przedmiot itp (NIE CHCE ŻADNYCH BALMOR, RAVII) Oraz troszkę isa do zarobku :D
Nagroda za pomoc:Lajk cokolwiek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy, porządnej administracji , Medium - Hard.
Dodatkowe Info: Byle nie Ravia,Pandora,Balmora, Pandorum ...
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Średnim expie np 75lvl w tydzień - ulepszenie które mniej kosztuje - więcej czasu na zarobek

Dodatkowe Info:Mapy które sa pod nasz lvl i nie za dużo "gówien" tj. mapy, spal przedmiot itp (NIE CHCE ŻADNYCH BALMOR, RAVII) Oraz troszkę isa do zarobku :D

Nagroda za pomoc:Lajk cokolwiek

Astilia

185241494535326637230.png

Opublikowano

Invoria odpada słyszałem od ziomka że do bani administracja, a ja już się ostatnio na jeden dzieciarni przejechałem.

Czekam na dalesze propozycję.

Serwer:

- Easy może podchodzić pod medium

- Graczy 500+

- System ulepszania lekko skomplikowany (może być też bardziej skomplikowany chodzi mi o to byle nie było tak że np. potrzeba ulepszaczy jakiś które dropniemy w 1 dzień, taki system aby trzeba było się postarać jak tytan na ravii)

- Administracja to najważniejsze, rozgarnięta, osoby dorosły nie dzieciarnia, aktywna.

- Duża ilość dungeonów czy tego typu rzeczy (dt skrócone by się przydało i żeby był sens na nie chodzić, albo jakiś taki dungeon gdzie było by np, mniej pieczęci do wydropienia czy mniejszy spot nw)

Opublikowano

Invoria odpada słyszałem od ziomka że do bani administracja, a ja już się ostatnio na jeden dzieciarni przejechałem.

Czekam na dalesze propozycję.

Serwer:

- Easy może podchodzić pod medium

- Graczy 500+

- System ulepszania lekko skomplikowany (może być też bardziej skomplikowany chodzi mi o to byle nie było tak że np. potrzeba ulepszaczy jakiś które dropniemy w 1 dzień, taki system aby trzeba było się postarać jak tytan na ravii)

- Administracja to najważniejsze, rozgarnięta, osoby dorosły nie dzieciarnia, aktywna.

- Duża ilość dungeonów czy tego typu rzeczy (dt skrócone by się przydało i żeby był sens na nie chodzić, albo jakiś taki dungeon gdzie było by np, mniej pieczęci do wydropienia czy mniejszy spot nw)

Deila.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym żeby do ulepszania itemków były potrzebne perły tak jak na Laneris (żeby te perły nie były ciężkie do zdobycia).

Dodatkowe Info:Serwer easy, może być medium

Nagroda za pomoc:Lajk

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi na: Na dużej ilśći graczy , aby serwer był nowy , mam tu na myśli to , żeby nie było takich super koxów.
Dodatkowe info: MAX lv 99 ew 105 , ma być to serwer taki jak kiedyś Yitian2 , avalonmt2 itp. Stary metin2 , lecz nie balmora , ravia czy invora czy jakos tam .  Serwer Medium
Nagroda za pomoc: Like w profilu

Opublikowano

Zależy mi na: Na dużej ilśći graczy , aby serwer był nowy , mam tu na myśli to , żeby nie było takich super koxów.

Dodatkowe info: MAX lv 99 ew 105 , ma być to serwer taki jak kiedyś Yitian2 , avalonmt2 itp. Stary metin2 , lecz nie balmora , ravia czy invora czy jakos tam .  Serwer Medium

Ascarial, ale administracja do dupy.

giphy.gif ­

Opublikowano

Dodatkowe info: MAX lv 99 ew 105 , ma być to serwer taki jak kiedyś Yitian2 , avalonmt2 itp. Stary metin2 , lecz nie balmora , ravia czy invora czy jakos tam . Serwer Medium

Pandorum (medium/hard)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, najlepiej bez tysiąca broni, zbroi. 

Dodatkowe Info: Najlepiej nowy, stabilny.

Nagroda za pomoc: Lajki, 5 gwiazdek w profilu.

// @WhoPL.

Asine odpadam. Za dużo tego (broni, zbroi itp.)

Opublikowano

Asine

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, najlepiej bez tysiąca broni, zbroi. Dodatkowe Info: Najlepiej nowy, stabilny.Nagroda za pomoc: Lajki, 5 gwiazdek w profilu. // @WhoPL.Asine odpadam. Za dużo tego (broni, zbroi itp.)

Verdun

9bylOWE.png

Opublikowano

Kerunis.pl ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard standardowe ulepszanie broni, zbroii
Dodatkowe Info: W sklepie pelerynki trudny exp ale łatwe robienie eq 
Nagroda za pomoc: lajk, 5 gwiazdek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Tak by w 1/2/3 dni się wbijało max lvl tylko nie promt2 bo mi nie działa

Nagroda za pomoc: Lajk ;*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer pvp/4fun

Dodatkowe Info: Żeby w 1/2/3 dni się wbiło tak max lvl (tylko nie promt2 bo nwm czemu ale mi nie działa)

Nagroda za pomoc: lajk :*

Argentus lub Metinologia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Tak by w 1/2/3 dni się wbijało max lvl tylko nie promt2 bo mi nie działa

Nagroda za pomoc: Lajk ;*

Elitemt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer wyłącznie do PVP, max lvl na początek, dobre itemy w sklepach, fajne bony. ;)
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer wyłącznie do PVP, max lvl na początek, dobre itemy w sklepach, fajne bony. ;)

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

4funmt2 albo nextmt2 moge nawet dac ci konto na jednym z nich bo nie gram 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard coś podobnego do ravia. 
Dodatkowe Info: Exp 2-3x do PL | Zmianki/Dodania aby nie było za trudno o nie | Skile standardowo | 
Nagroda za pomoc: Like 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...