Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był HARD !!! Tylko i wyłącznie.
Dodatkowe Info:  nie za dużo eq max 125 (oczywiście mniejszy też odpowiada) , fajne pomysły , nie nawalone questów , szybkie skille tzn np. 11 ku a nie 55 ( chyba ze łatwo z redami i egzo...) , jakiś fajny drop skrzynek ciągle z mobów itp
Nagroda za pomoc: oczywiście za dobry serwer LIKE (taki na którym zagram :D)

P.S : Tiveria działa ???

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był HARD !!! Tylko i wyłącznie.

Dodatkowe Info:  nie za dużo eq max 125 (oczywiście mniejszy też odpowiada) , fajne pomysły , nie nawalone questów , szybkie skille tzn np. 11 ku a nie 55 ( chyba ze łatwo z redami i egzo...) , jakiś fajny drop skrzynek ciągle z mobów itp

Nagroda za pomoc: oczywiście za dobry serwer LIKE (taki na którym zagram :D)

P.S : Tiveria działa ???

Jak dla mnie zadnen polski HARD nie jest wart uwagi, lecz gralem na Shiro2 i jest bardzo fajnym serwerem. Hard max 105, rady i egzo sie dropi z metkow. Shiro2 to serwer Niemiecki zawsze jest online 2k+ graczy i serwer posiada 8channeli.

je0o.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Najbardziej zależy mi na :  Poszukuję serwera podobnego do WebMetin fajny ,ale po 100 nudy  tylko exp coś podobnego do tego tylko  więcej jakiś dangeonów żeby nie było nudy , po wbiciu 100+ i więcej questów.

------------------------------------------------------------------------------------

Dodatkowe info : Chciałbym abyście podali serwery  ,gdzie gra najwięcej ludzi ,ale nie takie stare , że mają 3 lata Serwery medium lub medium/easy( to takie dodatkowe.)

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Poszukuję serwera podobnego do WebMetin fajny ,ale po 100 nudy tylko exp coś podobnego do tego tylko więcej jakiś dangeonów żeby nie było nudy , po wbiciu 100+ i więcej questów.

------------------------------------------------------------------------------------

Dodatkowe info : Chciałbym abyście podali serwery ,gdzie gra najwięcej ludzi ,ale nie takie stare , że mają 3 lata Serwery medium lub medium/easy( to takie dodatkowe.)

Ten hard/medium na ktorym gra duzo ludzi : Ascarial :D
Opublikowano

Najbardziej zależy mi na :  Poszukuję serwera podobnego do WebMetin fajny ,ale po 100 nudy  tylko exp coś podobnego do tego tylko  więcej jakiś dangeonów żeby nie było nudy , po wbiciu 100+ i więcej questów.

Dodatkowe info : Chciałbym abyście podali serwery  ,gdzie gra najwięcej ludzi ,ale nie takie stare , że mają 3 lata Serwery medium lub medium/easy( to takie dodatkowe.)

Asine, Ascarial, niedługo startuje Thoria

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnej grze czyli nie zbyt trudny exp i nie za trudne dropienie ulepek / ulepszanie ( serwer easy)

Dodatkowe Info: Szukam serwera unikalnego nie na plikach które już kiedyś były ale serwer padł bo to znaczy, że ten skończy tak samo ;d

Nagroda za pomoc: Like w profilu :)

Tylko proszę nie Virtual !

Opublikowano

Asine, Ascarial, niedługo startuje Thoria

Na asine gra tylko 400+ ludzi ja szukam co najmniej serwa , na którym gra co najmniej 800+(jak najwięcej)

Ascarial mi się spodobał dzisiaj zassę i zobaczę co i jak ;d

Thoria - obczaje prezke jak będzie , bo nigdzie żadnych info nie znalazłem o nim 

Poproszę dalsze propozycje teraz do opisu podanego niżej ;d

Zależy mi najbardziej na:  Serwer medium max do 250 ;d , Nowe dangeony ,mapki ,bronie , zbroje ,ale nie kosmicznie duzo.Tak zeby mozna bylo zarobic bez isu, Truty z dropu. max lv zeby nie wbijac za szybko. Duuuuzo ludzi z 1k+(jak najwięcej)
Dodatkowe Info:Odpada Invoria , Pandora , Elite

Nagroda : Laaajk , 5 w profilu

Pytanie : Ilu gra ludzi na Astilia ?

Opublikowano

Witam, mam problem, zbliżają się wakację i chciałbym zacząć grę na jakiś prywatnym serwerze Metin2. Mam dość monotonii globala, i chciałbym lajtowo pograć na jakimś serwerze. Szukam serwera Easy lub Easy/Medium.  Zależy mi na miłej atmosferze, oraz wysokiej liczy graczy. Z góry dziękuję za pomo. Pozdrawiam :) :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium Lub Easy, dużej ilości graczy, 6/7 bonie, szybki exp (w tydzień lub maksymalny poziom), wysokim możliwym do zdobycia poziomie (100+).

Dodatkowe Info: Jeżeli możliwe chciałbym móc na serwie szybko nadrobić zaległości (bony, ekwipunek). Ale to już niekoniecznie.
Nagroda za pomoc: Co chcecie

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy 250 lvl, zbroje i bronie co 5-10 lvl, (Chodzi mi o coś podobnego do XenoxMt2)

Dodatkowe Info: Chciałbym móc na serwie szybko zrobić Bony w  EQ (Wbudowana "Bonowarka") -ale to niekonieczne
Nagroda za pomoc: Like + Coś w grze jak się dorobię

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przeyjemnym Expie, Sporej ilosci ludzi

Dodatkowe Info: Server Medium/easy ;)

Nagroda za pomoc: Lajki lajki lajki

deila.eu tylko ilosc ludzi się wacha raz 600 a jutro 300 Exp fajny, ale są takie poziomy na ktorych 30min musisz siedziec

Nie wiem jaki serwer wybrać zależy mi na easy żeby stalki bronie na 61 i 75 były w sklepie w miare szybki exp i dość nowy serwer za pomoc lajk :)

jesli easy i podstawowe eq u handlarza to deila.eu tylko tutaj bronie z generałów w AV dropią ale to 10min i masz trutke Exp szybki tylko 162-165 trudno i 190-200

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy 250 lvl, zbroje i bronie co 5-10 lvl, (Chodzi mi o coś podobnego do XenoxMt2)

Dodatkowe Info: Chciałbym móc na serwie szybko zrobić Bony w  EQ (Wbudowana "Bonowarka") -ale to niekonieczne

Nagroda za pomoc: Like + Coś w grze jak się dorobię

Argentus jest prawie taki sam jak XenoX.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, duzej ilosci graczy. Serwer typu Ascarial.pl(moze byc troche latwiejszy). Dosc latwy drop ulepek itp.. bronie.

Dodatkowe Info:  Gralem na balmorze/helium nie moge odpalic 

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, Hard/Medium

Dodatkowe Info: 10 ku do G, balans postaci, 1k+ ludzi w godzinach szczytu 1,5-2k.   Serwer w podobie Ascariala. Może być troszeczkę łatwiejszy exp od Ascariala ( ale bez przesady)

Nagroda za pomoc: Lajki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy najlepiej aby serwer byl jak najnowszy
Dodatkowe Info: Aby to byl typ serwera gdziew bija sie 35lvl i stoisz dropisz KU robisz eq itp Wiecie oco mi chodzi :)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy najlepiej aby serwer byl jak najnowszy

Dodatkowe Info: Aby to byl typ serwera gdziew bija sie 35lvl i stoisz dropisz KU robisz eq itp Wiecie oco mi chodzi :)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Astilia

giphy.gif ­

Opublikowano

Witam, mam problem, zbliżają się wakację i chciałbym zacząć grę na jakiś prywatnym serwerze Metin2. Mam dość monotonii globala, i chciałbym lajtowo pograć na jakimś serwerze. Szukam serwera Easy lub Easy/Medium.  Zależy mi na miłej atmosferze, oraz wysokiej liczy graczy. Z góry dziękuję za pomo. Pozdrawiam :) :)

Invoria 1k graczy + 

Fajna zabawa :D Polecam :P

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy najlepiej aby serwer byl jak najnowszyDodatkowe Info: Aby to byl typ serwera gdziew bija sie 35lvl i stoisz dropisz KU robisz eq itp Wiecie oco mi chodzi :)Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

27 czerwca ma startowac ravia s2 :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:fajnym serwie gdzie mozna cos porobic a nie trzeba duzo hajsu wyjebac
Dodatkowe Info:chętnie dołącze do jakiejs gildi :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard
Dodatkowe Info: Duża ilość graczy, jak najświeższy serwer
Nagroda za pomoc: 5 lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy, jak najświeższy serwer

Nagroda za pomoc: 5 lajków

Ravia/Balmora/Astilia.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości ludzi 1k+ , Serwer medium lub medium/easy kilka nowych zbrpi , broni , map do expa i dangeonow , ale nie kosmicznie duzo. Serwer najlepiej nowszy.Stalki , truty z dropu. max lv 200-250.

Dodatkowe info : Odpada Invoria , Pandora , Virtual , Dreikon

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości ludzi 1k+ , Serwer medium lub medium/easy  nowe dangeony , mapy , zbroje bronie , bossy , ale nie kosmicznie duzo. Serwer najlepiej nowszy.Stalki , truty z dropu. max lv 200-250

Dodatkowe info : Odpada Invoria , Pandora 

To może Virtual, Dreikon.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

To może Virtual, Dreikon.

Virual - stary , jak patrzyłem to ponad 1k stron ma max lv , tam jest miliard nowych zbroi i broni , a ja tak chce kilka.

Dreikon - jakoś nie przypadł mi do gustu

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości ludzi 1k+ , Serwer medium lub medium/easy kilka nowych zbrpi , broni , map do expa i dangeonow , ale nie kosmicznie duzo. Serwer najlepiej nowszy.Stalki , truty z dropu. max lv 200-250.

Dodatkowe info : Odpada Invoria , Pandora , Virtual , Dreikon

Asine

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...