Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: NOWY Serwer easy,4fun max 250lv, duzo zbroi i broni,szybki exp

Dodatkowe Info: Zależy mi na eventach, miłej atmosferze, + 400 osób online,

NAGRODA : Like!

Asine

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium , max lv do 150 , łatwiej o eq , trudniej exp. Bardzo dużo ludzi +/- 1k . Nowe mapki exp mogą być , ale nie muszą tak jak i bronie/zbroje.

Ascarial

giphy.gif ­

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ma być to global, gdzie da się jeszcze zarobić i grać od 1 lvl ze znajomymi.

Dodatkowe Info: Gdzie są jeszcze pomocni gracze. Wracam do gry po 3 latach przerwy. ;f

Nagroda za pomoc: Like ;f

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ma być to global, gdzie da się jeszcze zarobić i grać od 1 lvl ze znajomymi.

Dodatkowe Info: Gdzie są jeszcze pomocni gracze. Wracam do gry po 3 latach przerwy. ;f

TBD

Zależy mi najbardziej na: NOWY Serwer easy,4fun max 250lv, duzo zbroi i broni,szybki exp

Dodatkowe Info: Zależy mi na eventach, miłej atmosferze, + 400 osób online,

NAGRODA : Like!

Verdun.pl

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

TBD

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi na: Na dużej ilśći graczy , aby serwer był nowy , mam tu na myśli to , żeby nie było takich super koxów.
Dodatkowe info: MAX lv 99 ew 105 , ma być to serwer taki jak kiedyś Yitian2 , avalonmt2 itp. Stary metin2 , lecz nie balmora , ravia czy invora czy jakos tam . Serwer Medium
Nagroda za pomoc: Like w profilu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium , max lv do 150 , łatwiej o eq , trudniej exp. Bardzo dużo ludzi +/- 1k . Nowe mapki exp mogą być , ale nie muszą tak jak i bronie/zbroje.

Pytanie : Ilu graczy gra na : Ascarial i Vixa.eu  ??? ;p

Hmm z tego co opisales idealnie pasuje webmetin.pl, z tym ze tam nie 150 max lecz 250. Mimo to polecam :-) Na ascarial podobno gra 1k+, na vixa nie wiem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi na: Na dużej ilśći graczy , aby serwer był nowy , mam tu na myśli to , żeby nie było takich super koxów.

Dodatkowe info: MAX lv 99 ew 105 , ma być to serwer taki jak kiedyś Yitian2 , avalonmt2 itp. Stary metin2 , lecz nie balmora , ravia czy invora czy jakos tam . Serwer Medium

Ascarial / Astilia

Opublikowano

Piszę ostatni raz :D

Zależy mi na: Ogarniętej, aktywnej administracji, serwerze easy/medium na którym trzeba się postarać o eq i gdzie są częste wojny.

Dodatkowe info: Serwer typu elitemt2 ale może trochę łatwiejszy, duża ilośc dungeonów itp.

Nagroda za pomoc: like + 5 w profilu za trafną odpowiedź

Opublikowano

Piszę ostatni raz :D

Zależy mi na: Ogarniętej, aktywnej administracji, serwerze easy/medium na którym trzeba się postarać o eq i gdzie są częste wojny.

Dodatkowe info: Serwer typu elitemt2 ale może trochę łatwiejszy, duża ilośc dungeonów itp.

Nagroda za pomoc: like + 5 w profilu za trafną odpowiedź

asine

giphy.gif ­

Opublikowano

Mam pytanie opłąca się grać na tym Asine ninją daggerem, bo chciałbym nim pograć. Do pvp podobno niezły, ewnetualnie archer? Kto lepszy? Może znacie jeszcze jakiś 4fun/easy gdzie opłaca się grać daggerem/archerem/hellerem ;d?

Opublikowano

Mam pytanie opłąca się grać na tym Asine ninją daggerem, bo chciałbym nim pograć. Do pvp podobno niezły, ewnetualnie archer? Kto lepszy? Może znacie jeszcze jakiś 4fun/easy gdzie opłaca się grać daggerem/archerem/hellerem ;d?

Na Elitemt2 dużo ugrasz daggerem ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Elite odpada już tam grałem i mi się znudziło jakiś rok temu, 2 razy tam grałem od początku ;p. Jakiś z ogarniętą administracją poszukuje bardziej, a na elite sb olewają

Opublikowano

Elite odpada już tam grałem i mi się znudziło jakiś rok temu, 2 razy tam grałem od początku ;p. Jakiś z ogarniętą administracją poszukuje bardziej, a na elite sb olewają

To zagraj na virtualu :>

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze tylko pvp
Dodatkowe Info: Grałen na 4funmt2 ale szukam czegoś podobnego @!!!!
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Pandorum lub Vixa

Linares Dobry serwer szybko wbijasz 250 bo ok 3h i klepiesz się :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

HammerMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

LinaresMt2

aaaaaa  nie zauważyłem postu wyżej. Linares to jest serwer easy/pvp. Lvl w 2 godziny a potem tylko eq.

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium gdzie jest dużo ludzi
Dodatkowe Info: Zastanawiam się pomiędzy webmetin a ascarial
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Ja proponuje ascariala ;p

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Ascarial

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, na którym gra minimum 350 osób w godzinach szczytu, oraz minimum 150 o godzinie 22-1,

Serwer na którym można albo szybko się wybić i pojedynkować, albo serwer na którym( w miarę możliwości szybko-maximum tydzień na robienie eq dla takiej postaci) można stworzyć postać low lvl ( 30-61) którą można coś zdziałać :)
Dodatkowe Info: Odpadają: Invoria, Argentus, Deila, Xenox, Pandora, Elite, Dragon, Virtual, Eloth, LifeOfMetin,

Nagroda za pomoc:  Lajk.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium, na którym gra minimum 350 osób w godzinach szczytu, oraz minimum 150 o godzinie 22-1,

Serwer na którym można albo szybko się wybić i pojedynkować, albo serwer na którym( w miarę możliwości szybko-maximum tydzień na robienie eq dla takiej postaci) można stworzyć postać low lvl ( 30-61) którą można coś zdziałać :)

Dodatkowe Info: Odpadają: Invoria, Argentus, Deila, Xenox, Pandora, Elite, Dragon, Virtual, Eloth, LifeOfMetin,

Nagroda za pomoc: Lajk.

WebMetin

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...