Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !!!

Serwer:medium

Najbardziej zalezy mi na : Liczba graczy max 500,brak 6/7.Zeby cos osiagnac

Dodatkowe info : Podobne do tiveri

Nagroda :  like w profilu

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:

Serwerze gdzie dropia szkatki medium/hard robi sie bojowca cos astilia/balantia itp.
Dodatkowe Info:

Musi byc sporo graczy i serwerz nowy lecz nie koniecznie 
Nagroda za pomoc:

5 lajk what u want

Opublikowano

Serwer MediumZależy mi najbardziej na: DUzej liczbie graczy, duzej ilosci bossow/metinow, 6-7 bon nie klasowy lub brakDodatkowe Info:Server easy/mediumNagroda za pomoc:like

ethana.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer: Medium/easy (bądź normalny easy lub medium)

Zależy mi najbardziej na: Graczy 500+(Nie liczyć podkręcenia !!! :P), brak 6/7 bonu lub tylko do expa.

Dodatkowe info: Grałem lub nie chce grać na: Asine, Essenia, Virtual, Dreikon,Elite, Pandora, WebMetin, Erudith, Deila, Metinek, LifeOfMetin, Invoria...

Nagroda za pomoc:like

PS: Tak się zastanawiam czy jeszcze jest jakiś serwer tego typu na którym mnie nie było :D Szukam i błądzę... Nie wiem czy ktoś pamiętam, ale kiedyś był taki serwer NeveriuS.pl.

Znajdźcie mi taki serwer a będę wam dłużny aż do śmierci i jeden dzień dłużej :D

vnm1k.png

Opublikowano

Serwer: easy/normal/hard

Zależy mi najbardziej na: ZAROBKU PLN (np stawianie bota,sellanie eq-ogółem jak największy zarobek pln przy jak najmniejszym nakładzie pracy)

Opublikowano

Serwer: easy/normal/hard

Zależy mi najbardziej na: ZAROBKU PLN (np stawianie bota,sellanie eq-ogółem jak największy zarobek pln przy jak najmniejszym nakładzie pracy)

Ravia,invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy(co najmniej 600-700+), 6/7 do expa lub brak

Dodatkowe Info:Mile widziane : nowe dangeuony , kilka nowych broni , zbroi, kilka nowych map do expa itp , ale to wszysktko nie musi być. Coś w stylu jak teraz imetin , tylko więcej osób.
Nagroda za pomoc:+++++++++!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:na tym żeby bony wchodzily zawsze max ulepszenia po 100% minimum 80% poniżej już nie
Dodatkowe Info:server easy mega easy zaden easy/medium 
Nagroda za pomoc                              like like like like i jeszcze raz like                   !!!?!?!?!??!?!?!??!?!?!!?!?!??!!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!??!??!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!@!?@!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?@!@?!@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@?@!!@?@!?@!?@!?!@?@!?@!?!@?@!?@!?@!?@!?@!?!@?!@?!@?!@?!@?!@?@!?@?!?!@?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!@?!@?!@!?@!?@!?@!?@!?!@?@!?@!@!?@!?@!?@!?@!?@!@?!@!?@!?@!?@!@?!@!?@!?@!@!?@!?@!?@!@!?@?!?@!?@!?@!@!@!?@!?@!@!?@!?@!?@!?@!?@!@!?21?21?21?@1?@!?@!?

Zależy mi najbardziej na:na tym żeby bony wchodzily zawsze max ulepszenia po 100% minimum 80% poniżej już nie
Dodatkowe Info:server easy mega easy zaden easy/medium 
Nagroda za pomoc                              like like like like i jeszcze raz like                   !!!?!?!?!??!?!?!??!?!?!!?!?!??!!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!??!??!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!@!?@!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?!@?@!@?!@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@?@!!@?@!?@!?@!?!@?@!?@!?!@?@!?@!?@!?@!?@!?!@?!@?!@?!@?!@?!@?@!?@?!?!@?@!?@!?@!?@!?@!?@!?@!@?!@?!@!?@!?@!?@!?@!?!@?@!?@!@!?@!?@!?@!?@!?@!@?!@!?@!?@!?@!@?!@!?@!?@!@!?@!?@!?@!@!?@?!?@!?@!?@!@!@!?@!?@!@!?@!?@!?@!?@!?@!@!?21?21?21?@1?@!?@!?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy(co najmniej 600-700+), 6/7 do expa lub brak

Dodatkowe Info:Mile widziane : nowe dangeuony , kilka nowych broni , zbroi, kilka nowych map do expa itp , ale to wszysktko nie musi być. Coś w stylu jak teraz imetin , tylko więcej osób.

Invoria

giphy.gif ­

Opublikowano

poprawka do postu powyżej 

zalezy mi najbardziej na: server easy,bony 6/7 może być lub nie być a jak już będzie to tylko do expa,100% na ulepszenie minimum 80%,a co do bonow wchodzą zawsze na max

NOGRODA; LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE I RAZ JESZCZE...LIK....EEE...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:tym żeby serwer był na plikach 2008 i może być hamachi, zagraniczny.
Dodatkowe Info:Jak nie ma takiego, to poproszę chociaż o takiego co by działał kickhack ( nie mówię o 1 hit killer, ale to też sie wlicza jak coś)
Nagroda za pomoc ? LIKE

Opublikowano

Invoria

Nie , invoria mi się nie podoba ;c. Proszę o dalsze propozycje (Podajcie jakiś serwer easy/medium , na którym gra Dużo ludzi).

Pytanie - Ilu gra ludzi na : Delia.eu , metinek.eu

Opublikowano

Metinek.eu

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie , invoria mi się nie podoba ;c. Proszę o dalsze propozycje (Podajcie jakiś serwer easy/medium , na którym gra Dużo ludzi).

Pytanie - Ilu gra ludzi na : Delia.eu , metinek.eu

deila koło 700 - 1000 a metinek coraz mniej moim zdaniem :(

polecam dosyć stary serwer PandoraMT2

Opublikowano

zalezy mi najbardziej na: server easy,bony 6/7 może być lub nie być a jak już będzie to tylko do expa,100% na ulepszenie minimum 80%,a co do bonow wchodzą zawsze na max

Opublikowano

argentus.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać serwer easy gdzie proponujecie ? :D daje like bez bugów i ogarnięta administracją :D

virtualmt2.pl

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać serwer easy gdzie proponujecie ?:D daje like bez bugów i ogarnięta administracją :D

Dreikon

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

- Duuużej ilości graczy online (najlepiej 1000+)

- Serwer ma być "młody", nowy, żeby tam już jakieś koksy nie chodziły, tylko w miarę jednakowy poziom :P

- Miła atmosfera, eventy, KONIECZNIE miła administracja :)

- Dobry drop i szybki exp
Dodatkowe Info: priv, serwer easy/medium
Nagroda za pomoc: pluuusik

Odpada VirtualMT2, PandoraMT2

Opublikowano

Pomóżcie mi znaleźć serwer , gdzie gra dużo ludzi 800-1000+ , kilka nowych map do expa.

Odpada : Virtual,Invoria,Pandora,Elite,metinek

Opublikowano

-ilości graczy ok. 1tysiąc w zwyż

-serwer musi być nowy maksymalnie 5miesięcy

-bez dużego wkładu w IS

-bez 6/7 bonu

-typ serwera hard/medium lub medium, medium/lekki easy.

-lvl do 150...

Dodatkowe Info: mile widziane nowe misje, nie za dużo epików(najlepiej wcale) grałem na takich jak: Balmora,Ravia,Tavia,Ascarial,Dreikon,Astila,Invoria,Kerunis,Tiveria,PL,Triador,EliteMT2,Pandora,Pandorum,WirtualMT2
Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc: lajukje to na pewno, trzema kontami + jak będzie spełniać wymogi w 100% to nawet doładowanie 5PLN na PW.

Opublikowano

niue podawac argentusmt2.pl i xenoxmt2.pl inne 

Opublikowano

-ilości graczy ok. 1tysiąc w zwyż

-serwer musi być nowy maksymalnie 5miesięcy

-bez dużego wkładu w IS

-bez 6/7 bonu

-typ serwera hard/medium lub medium, medium/lekki easy.

-lvl do 150...

WebMetin

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...