Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie osób na serwerze. Max 250lvl,serwer medium, bez syfów typu "runy".

Dodatkowe Info: Bardzo podobał mi się DragonMT2 głównie system ulepszeń i bronie.

Nagroda za pomoc: Like, ocena profilu etc.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie osób na serwerze. Max 250lvl,serwer medium, bez syfów typu "runy".

Dodatkowe Info: Bardzo podobał mi się DragonMT2 głównie system ulepszeń i bronie.

Metinek.eu

Opublikowano

A może virtualmt2 ? :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Serwer Easy/4fun

Dużo zbroi i broni (najlepiej niestandardowe, jak na większości serwerów)

Bez 6/7 i mało ładowania w IS'a

Dodatkowe Info:Linares, Xenox- grałam

Nagroda za pomoc: Like

asine.pl

asine.pl

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

*Server Globalny, jak kiedyś stary PL

*Ponad 500 ludzi online

*Ceny jak najbardziej zbliżone do starych

Polska ekipa

*

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:like +5  :D

Opublikowano

Szukam Serva MT2 Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardzij na:  Poszukuje serva typu hard/medium exp na harda bardziej a kasa moze byc na medium zmianki dodania zeby dropiły ze potworów albo jakies skrzynie z potworów a z skrzyn leca zmianki itp mila atmosfera ,Koń na 1 lvl !!!!!!!

Dodatkowe info:Gralem na wielu metinach ale tylko easy jak juz to medium i tam mialem max lvl kiedys tez na plu gralem dobilem 35 ale sprzedalem konto ale to bylo dawno wiedz po woli chcial bym zejsc na poziom trudniejszy i sprobwac osiagnac wszystko co jest mozliwe...

Nagroda za pomoc:Lajk +5* Na profilku i dobry usmiech ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardzij na:  Poszukuje serva typu hard/medium exp na harda bardziej a kasa moze byc na medium zmianki dodania zeby dropiły ze potworów albo jakies skrzynie z potworów a z skrzyn leca zmianki itp mila atmosfera ,Koń na 1 lvl !!!!!!!

Dodatkowe info:Gralem na wielu metinach ale tylko easy jak juz to medium i tam mialem max lvl kiedys tez na plu gralem dobilem 35 ale sprzedalem konto ale to bylo dawno wiedz po woli chcial bym zejsc na poziom trudniejszy i sprobwac osiagnac wszystko co jest mozliwe...

Tiveria.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

*Server Globalny, jak kiedyś stary PL

*Ponad 500 ludzi online

*Ceny jak najbardziej zbliżone do starych

Polska ekipa

*

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:like +5  :D

SG.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy 200-255lvl max, Miłej atmosferze, lepsze itemki u handlarzy(nie musza byc, ale moga) 
Dodatkowe Info: nie musza byc wszystkie warunki spelnione ale Easy ma byc !!! Z gory dzieki! gralem na wielu serwerach zalezalo by mi na jakis mniej znanych ale kilka ludzi moze byc ^^ Pozdro
Nagroda za pomoc: 5* like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy 200-255lvl max, Miłej atmosferze, lepsze itemki u handlarzy(nie musza byc, ale moga) Dodatkowe Info: nie musza byc wszystkie warunki spelnione ale Easy ma byc !!! Z gory dzieki! gralem na wielu serwerach zalezalo by mi na jakis mniej znanych ale kilka ludzi moze byc ^^ PozdroNagroda za pomoc: 5* like

marinermt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

kondziukap, w 03 Cze 2014 - 15:19, powiedział:snapback.png

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy 200-255lvl max, Miłej atmosferze, lepsze itemki u handlarzy(nie musza byc, ale moga) Dodatkowe Info: nie musza byc wszystkie warunki spelnione ale Easy ma byc !!! Z gory dzieki! gralem na wielu serwerach zalezalo by mi na jakis mniej znanych ale kilka ludzi moze byc ^^ PozdroNagroda za pomoc: 5* like

marinermt2.pl  

Niestety GRALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie przypadl mi do gustu 

Opublikowano

kondziukap, w 03 Cze 2014 - 15:19, powiedział:Dodany obrazek

marinermt2.pl

Niestety GRALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie przypadl mi do gustu

Metek2.pl

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, max lvl: 120, mało epików(najlepiej wcale), tryton max..., bez 6-7bonu
Dodatkowe Info: grałem na takich jak: Ascarial,Tiveria,Tavia,Pandora,Elite,Dragon,Dreikon,Alestia,Ravia,Balmora,Triador,PL... nie piszcie poszukaj w metin2 list.pl ,....
Nagroda za pomoc:  Dwa Lajki w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, max lvl: 120, mało epików(najlepiej wcale), tryton max..., bez 6-7bonu

Dodatkowe Info: grałem na takich jak: Ascarial,Tiveria,Tavia,Pandora,Elite,Dragon,Dreikon,Alestia,Ravia,Balmora,Triador,PL... nie piszcie poszukaj w metin2 list.pl ,....

Nagroda za pomoc: Dwa Lajki w profilu.

Exalion

Pandorum

Opublikowano

Zależy mi najbardzij na: Poszukuje serva typu hard/medium exp na harda bardziej a kasa moze byc na medium zmianki dodania zeby dropiły ze potworów albo jakies skrzynie z potworów a z skrzyn leca zmianki itp mila atmosfera ,Koń na 1 lvl !!!!!!!

Ascarial

Exalion

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, max lvl: 120, mało epików(najlepiej wcale), tryton max..., bez 6-7bonu

Dodatkowe Info: grałem na takich jak: Ascarial,Tiveria,Tavia,Pandora,Elite,Dragon,Dreikon,Alestia,Ravia,Balmora,Triador,PL... nie piszcie poszukaj w metin2 list.pl ,....

Nagroda za pomoc:  Dwa Lajki w profilu.

exalion

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera stabilnego , stojącego już przynajmniej kilka miesięcy , ok. 1k osób online codziennie , typ serwera : medium , może być medium z domieszką easy/hard. Szukam serwera , przejrzystego , chodzi mi o to aby nie było na nim naprane za dużo nowości itp.

Dodatkowe informacje : Na serwerze ma się dać ogarnąć bez is , ma być tylko 5b lub 6-7 ale nie klasowe.

Nagroda za pomoc: Lajki ;d

25527075700508715080.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy około 700+ stojącego około tygodnia.
Dodatkowe Info: Rodzaj serwa medium / hard.
Nagroda za pomoc: Like ;)

gb6bzOv.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera stabilnego , stojącego już przynajmniej kilka miesięcy , ok. 1k osób online codziennie , typ serwera : medium , może być medium z domieszką easy/hard. Szukam serwera , przejrzystego , chodzi mi o to aby nie było na nim naprane za dużo nowości itp.

Dodatkowe informacje : Na serwerze ma się dać ogarnąć bez is , ma być tylko 5b lub 6-7 ale nie klasowe.

Nagroda za pomoc: Lajki ;d

Dreikon.pl

Opublikowano

Siema, jest jakiś metin2 ktory ma np max do 150lvl a nie do 250?

zeby nie bylo nowych broni jak chinol jakiś tylko np Syriusz czy inne 90lvl?

jest taki priv?

jak dawny metin2pl ale ulatwiony

Choletnie bylbym wdzięczny

Ps. i jeszcze gdzie mozna by bylo zarabiac na karasiach i perlach ( zeby byly duzo warte ) ulubione zajecie na metin2pl xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Brak nowych broni max do 90lvl i to syriusz itd/ drogie perly ( zeby moc karasie lowic xD) max 150lvl
Dodatkowe Info:    nic xD
Nagroda za pomoc:5lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Brak nowych broni max do 90lvl i to syriusz itd/ drogie perly ( zeby moc karasie lowic xD) max 150lvl

Dodatkowe Info:    nic xD

Nagroda za pomoc:5lajk

exalion , Restynid , Alios2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!

zalezy mi najbardziej na : w ch%... dobrym zarobkiem na Lowieniu rybek ;d  ( zeby byly drogie perly z nich czy tam co innego )

Nagroda za pomoc 5lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...