Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużo dungeonów, mało epików, najlepiej Hard, i żebym mógł potem konto bez problemu sprzedać

Dodatkowe Info: Mam zamiar wyjebać ok. 80zł smsem na is'a na początek, żeby zrobić fajne eq itp. Najbardziej interesuje mnie TBD/Ravia/Balmora, ale inne też możecie podać

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

ponawiam

Jak chcesz później sprzedac to: tbd, balmora, ascarial (hard/medium)
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo dungeonów, mało epików, najlepiej Hard, i żebym mógł potem konto bez problemu sprzedać

Dodatkowe Info: Mam zamiar wyjebać ok. 80zł smsem na is'a na początek, żeby zrobić fajne eq itp. Najbardziej interesuje mnie TBD/Ravia/Balmora, ale inne też możecie podać

ponawiam

Nie bierz balmory, sms albo jakis item Ci nie przyjdzie lub Bufu coś zweszy to chu*a Ci pomoże administracja chu*a warta 0 wsparcia. Dupolizy tylko coś tam maja lepiej poza tym bierz juz lepiej Ravie lub tbd.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:4fun/easy :D

Dodatkowe Info:Chce serwer na ktorym wbije szybko w 2dni najwyzej maxymalny lv; zeby zdobyc latwo ulepki najlepiej w sklepach zeby byly itemy

od 54-75                                                  Skille odrazu na P i ZEBY BYLO duzo graczy :D 300-500 :D

Nie polecajcie was prosze 4funmt2 ...

Nagroda za pomoc:Liket :D

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard, duza ilosc ludzi (kolo 1000) stosunkowo mlody (nie za duzo max lvli)

Dodatkowe Info: Gralem na ravi/ascarialu/balmorze/concordi. 

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard, duza ilosc ludzi (kolo 1000) stosunkowo mlody (nie za duzo max lvli)

Dragonmt2/Ethana

Graczy nie będzie aż tyle, ale jest to serwer godny, są stali gracze i nie jest ich wcale tak mało.

@down niedoczytanie :/

Opublikowano

Dragonmt2/Ethana

Graczy nie będzie aż tyle, ale jest to serwer godny, są stali gracze i nie jest ich wcale tak mało.

To chyba nie mialo byc do mnie bo ja chce medium/hard

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/(Łatwy)medium dużej ilości graczy online 400/500 + dosyć młody do trzech tygodni system petów, System ulepszania bez jakichś cudów tzn mogą być bronie nowe, ale bez przesady.

Dodatkowe Info: Najlepiej skille P na start i żeby server miał ts3 

CR.png

Opublikowano

Exalion, Pandorum

Zależy mi najbardziej na: Easy/(Łatwy)medium dużej ilości graczy online 400/500 + dosyć młody do trzech tygodni system petów, System ulepszania bez jakichś cudów tzn mogą być bronie nowe, ale bez przesady.

Metinek.eu Deila.eu

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

astilia, może przypadnie Ci do gustu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

astilia, może przypadnie Ci do gustu

Takie pytanie, czy coś jest nie tak czy antywirus świruje tylko mi przy odpalaniu astili i odrazu usuwa i poddaje kwarantannie?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:4fun/easy :D

Dodatkowe Info:Chce serwer na ktorym wbije szybko w 2dni najwyzej maxymalny lv; zeby zdobyc latwo ulepki najlepiej w sklepach zeby byly itemy

od 54-75                                                  Skille odrazu na P i ZEBY BYLO duzo graczy :D 300-500 :D

Nie polecajcie was prosze 4funmt2 ...

Nagroda za pomoc:Liket :D

Deila.eu

Deila.eu

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium, ludzi 600+ co najmniej po południami, niskie ceny, zmianki i dodania dropiące z mobów lub ze skrzynek serwerowych, kd +4 najlepiej, mało botów, serwer na dłużej , który ma klimat i są na nim stali gracze
Dodatkowe Info: szukam czegoś nowego, najlepiej hard/medium, ale grałem na chyba wszystkich serwerach, został tylko PandorumMT2, co o nim sądzicie ?
Nagroda za pomoc: LIKE !!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium z malym maksymalnym lvl (150 max), najmniejszy jaki sie da.. wyrownane klasy (w stylu diamond mt2)

Dodatkowe Info: minimum 700 graczy online

PS. prosze o nie reklamowanie swoich serverow i pisanie, ze one sa najlepsze...

Opublikowano

Virtual

Virtual w 2dni max? hahahahahaha...Zarax powinien dostac block na ten temat za oszustwo i reklamowanie swojego serweera

Zależy mi najbardziej na: Największej ilości osób online

Dodatkowe Info: Bez względu na wszystko zależy mi na serwerze, na którym gra najwiecej ludzi.

Nagroda za pomoc:Lajki

Na virtualu gra +1200 caly czas praktycznie w weekend ostatnio 1800 bylo cos takiego

tylko ze tam trudno zaczac

medium/hard to masz WebMetin ludzi okolo 800 na liczniku pisze

LvL nikt nie ma max bo serwer ma 3dni

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium, ludzi 600+ co najmniej po południami, niskie ceny, zmianki i dodania dropiące z mobów lub ze skrzynek serwerowych, kd +4 najlepiej, mało botów, serwer na dłużej , który ma klimat i są na nim stali gracze

Dodatkowe Info: szukam czegoś nowego, najlepiej hard/medium, ale grałem na chyba wszystkich serwerach, został tylko PandorumMT2, co o nim sądzicie ?

exalion

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

exalion

Exalion i 600+ ludzi? dobry joke chyba 60 max. Reszta się zgadza w miarę z opisem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jaki dobry serwer mi polecicie? Nie HARD. nie MEDIUM/HARD tylko jakiś Easy (może być z elementami medium). 700+ osób on-line, ogar administracja i wiadomo, że nie padnie @edit: nie padnie szybko- żeby się cwaniaczki nie rzucali
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: +

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który jest w 90-99% podobny do DiamondMt2
Dodatkowe Info: Szukam serwera który jest prawie identyczny do DiamondaMt2
Nagroda za pomoc:Lajki panie i panowie :3

Opublikowano

exalion

Grałem na exalion,vixa,ascarial,astilia,ravia,balmora,tiveria,calmeria,alios2,concorida,mortis... Co powiedzie o PandorumMt2 ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakis fajny Easy cos jak Invoria (Dostalem bana powod (TuT))
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: jak największej ilości graczy na serwerze , serwer obojętny

Dodatkowe Info: -

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na:  Serwer easy/pvp, max lvl 250, łatwy exp, unikatowy ekwipunek

Dodatkowe info: Ilość graczy 250 ludzi +

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakis fajny Easy cos jak Invoria (Dostalem bana powod (TuT))

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV)

Dreikon

Zależy mi najbardziej na: jak największej ilości graczy na serwerze , serwer obojętny

Dodatkowe Info: -

Virtual/TBD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na:  Serwer easy/pvp, max lvl 250, łatwy exp, unikatowy ekwipunek

Dodatkowe info: Ilość graczy 250 ludzi +

Nagroda za pomoc: Lajki

LinaresMt2

Zależy mi najbardziej na: Jakis fajny Easy cos jak Invoria (Dostalem bana powod (TuT))

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi(cos 1k+, a nie jakies serwery widmo),  medium z domieszka harda, max 120 lvl, aby nie było w chu* dużych cen(np. za mieczyk pierdyliard bryłek), w miare łatwy exp oraz zdobywanie eq i skilli(cos takie jak na Tiverii), koń na poczatek gry(boj/militar) nie musi być.

Dodatkowe Info: Coś podobnego do balmora/tiveria, żebym miał co robić, ale bez przesady w miarę normalnie aby sobie ogarnąć eq i lvl, max 3 komplety zbroi i broni(zwykły/a broń/zbroja>epik>i epik zajebistości:P, nic więcej! Grałem na Ravia/balmora/exalion. Aktywane gildie by się zdały!

Nagroda za pomoc: max like'ów i dozgonna wdzięczność :D

refff:D ktoś może zna taki serwer coś zbliżonego do tego czego oczekuję?? może być jakiś zagraniczny(anglojęzyczny).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...