Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:serwerach easy

Dodatkowe Info: max 250lvl , brak 6-7 , skile na 5lvl na p od razu , kd w sklepach od razu max ulepszone +5

Nagroda za pomoc: lajk?

VirtualMT2, Xenox, 

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serwera, medium, medium/hard, lub hard gdzie do ulepszenia przedmiotów są potrzebne ulepszacze tak jak na pl'u to znaczy np do śmiertelnej na+5 trzeba 2x k.k itd,itp

Z góry dzięki za nazwę serwera

proszę nie podawać tiveri

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze HARD/ Medium
Dodatkowe Info: Ulepszacze jak na Plu, system ulepszania mniej więcej jak na Plu ( nie nawalone 30 zbroji i broni tylko syriusz i ta nowa broń, itp )

Przydatna informacja : Nie chcę Exaliona, PandorumMt2, ravii, tiverii

Opublikowano

Zalezy mi na :server easy tylko easy nie easy/medium polski bez chamahi bez gm

Dodatkowe info:przyjemny exp i drop max bony bez dropów hwangów itp system petów i wiencej wierzchowców spis max bonów i pokazywanie ile sie ma danego bona

Nagroda:like konto na xenoxmt2

Opublikowano

Zalezy mi na :server easy tylko easy nie easy/medium polski bez chamahi bez gm

Dodatkowe info:przyjemny exp i drop max bony bez dropów hwangów itp system petów i wiencej wierzchowców spis max bonów i pokazywanie ile sie ma danego bona

Nagroda:like konto na xenoxmt2

Dreikon

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Witam serwera, medium, medium/hard, lub hard gdzie do ulepszenia przedmiotów są potrzebne ulepszacze tak jak na pl'u to znaczy np do śmiertelnej na+5 trzeba 2x k.k itd,itp

Z góry dzięki za nazwę serwera

proszę nie podawać tiveri

Zależy mi najbardziej na:serwerze HARD/ Medium

Dodatkowe Info: Ulepszacze jak na Plu, system ulepszania mniej więcej jak na Plu ( nie nawalone 30 zbroji i broni tylko syriusz i ta nowa broń, itp )

Przydatna informacja : Nie chcę Exaliona, PandorumMt2, ravii, tiverii

Zależy mi najbardziej na: Duuuuużej ilości osób, żeby nie były pustki.

Dodatkowe Info: Server Medium! Grałem na http://concordiamt2.pl/ ale tam za mało ludzi.  

Nagroda za pomoc: Lajki

Wszystkim trzem panom polecam Astilia.pl.. Taki hard w strone medium, ludzi od cholery, o spot, metka, bossa raczej ciezko. Gra sie w miare przyjemnie, admini ogarniaja (jak narazie :P )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lvl obojetny, mało epików, wlasciwie z jednego itema. Dobrze zbilansowane klasy. Medium ( ew Easy ). I aby był świeży ( maks. 2-3 mies )

Dodatkowe Info:

Mariner i wszelkie podobne stwory odpadają. Chciałbym aby serwer choć troche przypominał starego dobrego PL. Serwer podobny do NoxiaMt2.

Prosze o 3+ typy:)

Nagroda za pomoc: Lajk?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: ludzi 700+, drop szkat z mobów, 10 ku do G, łatwo o bojowca, duźo sposobów zarobków.

Dodatkowe Info:serwer hard/medium, grałem na Astilia,Ascarial,Ravia,Balmora, Vixa i Exalion

może zacząc spowrotem na Ascarialu lub Astilii, jaki byście wybrali i dlaczego

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
serwerze for fun/ łatwym easy jak glador
Dodatkowe Info: dobrze jakby serwer był rozinięty i grało sporo osób może być zagraniczny
Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze for fun/ łatwym easy jak glador

Dodatkowe Info: dobrze jakby serwer był rozinięty i grało sporo osób może być zagraniczny

XenoX

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwerze  Easy, Coś takiego jak CavalosMt2 / SonixMt2, ulepki same perłyy ( biała niebieska czerwona ) ( środek doliny bossy , metki 85-250 ) ( bez pakowania w IS ) ( 
Dodatkowe Info: dobrze jakby serwer miał 400+ luda ( odp miecze i inne 15 max , hp max 5k , lvl max 250 , 95 wbijales 1 dzien a kolejny dzien lub 2 juz 250 mogles wbic ... , kd+5 , marmury poli jakie chcesz i potrzebne materialy do biologa w npc , bronie zbr do 34-42 w  npc , npc bronmi max bron to fms/rib/antyk/jesion , sztabki zeby po 2kk lecialy bardzo szybko w v2 , bronie i zbr nie jakieś kosmiczne.... z chinola i wgl... moga byc hwangi ale zloty srebrny zwykly stal jakies szafirowa stal , 
Nagroda za pomoc: lajk

uogólnienie tego wszystkiego 

http://www.youtube.com/watch?v=9CX3uaQBdnI&feature=kp

http://www.youtube.com/watch?v=uz4RBlH7YXo

Te bossy( ripy 9 ogonow zjawa ognisty wodz i inne nie pamietam juz )  metiny wszystkie od 95 byly poukladanie wokol wiezy na srodku doliny.

Kto grał na tym servie i dalej go pamięta PW ^^ , mam prośbe jeżeli ktoś to czyta ogar  koleś niech taki serv zrobi bo tam z 1 k ludzi + grało moze ponad 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze for fun/ łatwym easy jak gladorDodatkowe Info: dobrze jakby serwer był rozinięty i grało sporo osób może być zagranicznyNagroda za pomoc:lajk

virtualMT2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Darmowym GM na start :)
Dodatkowe Info:

Serwer aby byłdo zabawy :)

Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium albo medium/hard częste eventy i przynajmniej 150 stałych graczy

Dodatkowe Info: Serwer musi posiadać ładne forum na silniku Ip.B a w nim dział, w którym można umieszczać filmy z serwera.

Nagroda za pomoc:  like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium albo medium/hard częste eventy i przynajmniej 150 stałych graczy

Dodatkowe Info: Serwer musi posiadać ładne forum na silniku Ip.B a w nim dział, w którym można umieszczać filmy z serwera.

Concordiamt2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze for fun/ łatwym easy jak glador

LinaresMT2, zdobycie poziomu bardzo proste lecz na zrobienie eq musisz poświęcić dzień lub dwa zależy ile grasz 

Ascarial bardzo przyjemny serwer :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy PvP oraz aby nie byl za stary! tzn. pare miesiecy max.
Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby byl po Angielsku poniewaz znajomi Polskiego nie znaja. :/
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium

Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria

Nagroda za pomoc: Lajk

Exalion.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy PvP oraz aby nie byl za stary! tzn. pare miesiecy max.

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby byl po Angielsku poniewaz znajomi Polskiego nie znaja. :/

Nagroda za pomoc: Lajk :)

Promt2 , 4funmt2

Opublikowano

Kim grać Na Pl'u Wj mi sie znudził mam 70 idealny na metki w dt tak ze  zarobek będe miał i ku pewnie tez zalezy mi  bardziej posatac na Pvp . Pytałem ludzi to mówia ze teraz bm słaby jest a silny jest dagger jak mi  radzicie kim zagrac? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...