Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

refff:D ktoś może zna taki serwer coś zbliżonego do tego czego oczekuję?? może być jakiś zagraniczny(anglojęzyczny).

Ascarial i Pandorum ;p

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Czymś najbardziej podobnym do DiamondMT2 i MoltenMT2 (no może jescze EliteMT2)
Dodatkowe Info:Max 250lv, 6/7 bon obojetnie, skiny itemow takie jak na serwerach wymienionych powyżej, najlepiej bez itemow wzorowanych na tych nowych 105lv, bez bialego, zlotego hw
Nagroda za pomoc: Lajk + 5

Tak wiem trudno mi dogodzić ale jeśli nie ma już takiego serwera to napiszcie chociarz na pw a jeśli się taki pojawi to pls spamujcie mi nim pw :P

ref Jest jakis taki serwer?

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na:  Serwer easy/pvp, max lvl 250, łatwy exp, unikatowy ekwipunek

Dodatkowe info: Ilość graczy 250 ludzi +

Nagroda za pomoc: Lajki

virtual, xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie grałem w tą grę już 4 lata i szukam czegoś zwykłego tak jak się kiedyś grało :)

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: lajk

Jak chcesz coś zwykłego to tylko pl, privy są wypchane nowymi gównami

Opublikowano

Szukam porządnego harda, system osiągnięć, masa nowości oraz dużo ludzi online. Podawajcie parę propozycji, z góry dziękuję. Każdy, kto pomoże otrzymuje lajka.

Opublikowano

Nie znajdziesz serwera takiego jak stara dobra tiveria.

Polecam Vixa.eu. Myśle, że przypadnie Ci do gustu.

Widziałem ten server, odpada jak pisałem ze względu na IS za pln, tym bardziej że jest w stylu PL. Mi chodzi o server w którym itemy i różne dodatki które wpływaja na postać, można kupić u NPS za yang lub wydropić, nie rozumiem idei serverów priv na których też muszę płacić pieniądze realne żeby się wybić, no way.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Jaki dobry serwer mi polecicie? Nie HARD. nie MEDIUM/HARD tylko jakiś Easy (może być z elementami medium). 700+ osób on-line, ogar administracja i wiadomo, że nie padnie @edit: nie padnie szybko- żeby się cwaniaczki nie rzucaliDodatkowe Info:Nagroda za pomoc: +

Zależy mi najbardziej na: jak największej ilości graczy na serwerze , serwer obojętny

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: Like

Obu panom polecam serwer virtualMT2

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Dobry polski priv coś w stylu xenoxmt2   Medium/Easy najlepiej easy
Dodatkowe Info: Chcialbym aby byl to serwer bez sztabek i lecialo duzo yangow .
Gralem w iMetin lecz teraz nie da sie tam ugrac

Nagroda za pomoc: Lubie to (y)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobry polski priv coś w stylu xenoxmt2 Medium/Easy najlepiej easy

Dodatkowe Info: Chcialbym aby byl to serwer bez sztabek i lecialo duzo yangow .

Nagroda za pomoc: Lubie to (y)

Virtual

Zależy mi najbardziej na:Dobry polski priv coś w stylu xenoxmt2 Medium/Easy najlepiej easy

Dodatkowe Info: Chcialbym aby byl to serwer bez sztabek i lecialo duzo yangow .

Nagroda za pomoc: Lubie to (y)

Virtual

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: polski priv, na którym gra ok.1000 osób online! Easy z nutką medium

Dodatkowe info: Grałem na Imetin ale z wiadomych przyczyn już tam nie gram. Dobrze jak serwer ma mniej niż 2 miesiące. Bez żadnych wspomagaczy ( bs'y i inne gówna ) 

Nagroda:  Like! 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: polski priv, na którym gra ok.1000 osób online! Easy z nutką medium

Dodatkowe info: Grałem na Imetin ale z wiadomych przyczyn już tam nie gram. Dobrze jak serwer ma mniej niż 2 miesiące. Bez żadnych wspomagaczy ( bs'y i inne gówna ) 

Nagroda:  Like! 

metinek, virtual

asine -> tu jest mniej graczy ale spoko serwer

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! hard ktory niedawno wystartowal max msc temu ok 1k osob online
Zależy mi najbardziej na:nie zbyt duza ilosc epikow i lvl nie wyzszy niz 125
Dodatkowe Info:najlepiej jakby dropily szkatulki z mobow

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium, ludzi 600+ co najmniej po południami, niskie ceny, zmianki i dodania dropiące z mobów lub ze skrzynek serwerowych, kd +4 najlepiej, mało botów, serwer na dłużej , który ma klimat i są na nim stali gracze

Dodatkowe Info: szukam czegoś nowego, najlepiej hard/medium, ale grałem na chyba wszystkich serwerach, został tylko PandorumMT2, co o nim sądzicie ?

Nagroda za pomoc: LIKE !!!

Ethandia.pl, brakuje jej tylko 600 graczy, jednak ich liczba stale rośnie. Rozkręci się.

Dodania i zmianki z metków, kd max +4, ceny niskie, max lv 99, od niedawna serwer reklamuje kilku znanych youtuberów, więc jak już pisałem serwer nabiera popularności.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/pvp/4fun
Dodatkowe Info:jak na promt2 nie za tanie nie za drogie:)
Nagroda za pomoc :lajk:)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium bardziej takie medium  max lvl 125-150  malo epickow (może ale nie musi być praktycznie prawie bez nich) skille od razu na p a jak nie ma to tak aby było je łatwo zrobić czyli ku i kamole w sklepie ,żeby się kupowało
Dodatkowe Info: ludzi z 500-600 max -/+1000 ludzi
Nagroda za pomoc: Lajk

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Dobry polski priv coś w stylu xenoxmt2   Medium/Easy najlepiej easy

Dodatkowe Info: Chcialbym aby byl to serwer bez sztabek i lecialo duzo yangow .

Nagroda za pomoc: Lubie to (y)

Na stówe Argentus

najłatwiejszy priv to xenox i argentus.

Opublikowano

Elitemt2

Opublikowano

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Szukam serwera Easy może być z dreszczykiem medium tak 200-250lv max.I ogółem by było tam dziennie 700+ osób.Prosze tylko nie podawać Virtualmt2.

Opublikowano

Witam,od jakiegoś roku nie grałem na żadnym serwerze i zbytnio nie orientuje się jakie serwery mają teraz dobrą opinie i popularność. 

Szukam serwera medium/easy,który niedawno 2/3 miesiące temu wystartował (tak na oko). 

Serwer bez żadnych itemów z painta,z 800-1k graczy,ogarnieta i pomocna administracja. z góry dzieki.

Opublikowano

Szukam serwera Easy może być z dreszczykiem medium tak 200-250lv max.I ogółem by było tam dziennie 700+ osób.Prosze tylko nie podawać Virtualmt2.

Deila.eu (EU)

Witam,od jakiegoś roku nie grałem na żadnym serwerze i zbytnio nie orientuje się jakie serwery mają teraz dobrą opinie i popularność. 

Szukam serwera medium/easy,który niedawno 2/3 miesiące temu wystartował (tak na oko). 

Serwer bez żadnych itemów z painta,z 800-1k graczy,ogarnieta i pomocna administracja. z góry dzieki.

Deila.eu - od piątku stoi

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

LinaresMt2

Linares to gówno GA rozdaje GM dziewczyną które nigdy nie widziały serwera na oczy i nigdy na nim nie graly, za co ? Hmmm chyba cycki pokazały albo coś w tym rodzaju.

Nie polecam traktują tam ludzi jak śmieci, może serwer stabilny ale administracja ma wszystko w dupie a szczególnie GA kasę trzepie a bug na bugu błąd na błędzie :D

Nie potrafią nic naprawić jest jedynie dwóch GM którzy są ogarnięci reszta ... :p

Polecam Deila.eu

Nowy serwer zapowiada się fajnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...