Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Szukam największego, NOWEGO, najlepszego serweru medium. Coś typu Invoria. Jeśli nie ma lepszego to będę musiał grać na Invorii. Nie podawajcie starych jak np. Diamond albo Glador.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam największego, NOWEGO, najlepszego serweru medium. Coś typu Invoria. Jeśli nie ma lepszego to będę musiał grać na Invorii. Nie podawajcie starych jak np. Diamond albo Glador.

Astilia ;)

Opublikowano

Trenix.pl

@Up

Astilia to serwer hard ;x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PVP, szukam serwera tylko pod PVP typu Hammer tylko bez IS... nie chce mi sie expic, chce mieć wszystko bez żadnych bugów :)
Dodatkowe Info: Lubie zabawe w PVP, nic innego mnie nie interesuje, najlepiej jakby był to poslki serwer... ale w ostateczności inne tez moga byc... nie chce expić, tylko od razu mieć max lvl i do razu sie PVPfowac :P
Nagroda za pomoc: lajk :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PVP, szukam serwera tylko pod PVP typu Hammer tylko bez IS... nie chce mi sie expic, chce mieć wszystko bez żadnych bugów :)

Dodatkowe Info: Lubie zabawe w PVP, nic innego mnie nie interesuje, najlepiej jakby był to poslki serwer... ale w ostateczności inne tez moga byc... nie chce expić, tylko od razu mieć max lvl i do razu sie PVPfowac :P

Nagroda za pomoc: lajk :)

4funmt2 ,ProMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Wszystko fajnie... tylko nie ma nic darmowego...? Jak mam płacić te 2/3 zł... to będę miał chociaż gwarancje, że wszystko działa i wgl.? nie ma tam żadnych bugów typu handlarz nie działa, bony...?

Opublikowano

Imetin lepszy bo mam 40lv i ma się darmowego konia a mój kolega ma 108 lv

Opublikowano

Wszystko fajnie... tylko nie ma nic darmowego...? Jak mam płacić te 2/3 zł... to będę miał chociaż gwarancje, że wszystko działa i wgl.? nie ma tam żadnych bugów typu handlarz nie działa, bony...?

Nie ma zadnych bugow na promt2 , Wszystko dopracowane, bony rowniez .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporo ludzi, NORMALNE ceny, żeby dało się i poexpić i pohandlować
Dodatkowe Info: najlepiej jakiś global, PL odpada raczej, ewentualnie jakiś hard priv, który stoi od niedawna
Nagroda za pomoc: pałka

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: sporo ludzi, NORMALNE ceny, żeby dało się i poexpić i pohandlowaćDodatkowe Info: najlepiej jakiś global, PL odpada raczej, ewentualnie jakiś hard priv, który stoi od niedawnaNagroda za pomoc: pałka

metin2.co.nz

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporo ludzi, NORMALNE ceny, żeby dało się i poexpić i pohandlować

Dodatkowe Info: najlepiej jakiś global, PL odpada raczej, ewentualnie jakiś hard priv, który stoi od niedawna

Metin2.sg :)

Opublikowano

Astilia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, skromny system ulepszeń, jakiś easy, ewentualnie easy/medium.
Dodatkowe Info: serwer, który stoi od niedawna.
Nagroda za pomoc: Lajki i piąteczka do profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, skromny system ulepszeń, jakiś easy, ewentualnie easy/medium.

Dodatkowe Info: serwer, który stoi od niedawna.

Trenix polecam ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, serwer Easy coś jak Argentus/Xenox.

Dodatkowe Info: Serwer który ma z 1000 osób jeśli jest taki.

Opublikowano

Virtual

Opublikowano

Dreikon

Opublikowano

MPCforum2.pl , Trenix - sam gram i polecam !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium

Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria

Trenix polecam ! Bardzo dobry serwer , Sam gram

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy/medium. Koniecznie bojowiec lub militar na start, lvl max 150.
Dodatkowe Info:Mało epików i innych bzdur, system ulepszeń typu PL, coś podobnego do Freak2. Najlepiej jakby grało trochę ludzi. AvalonMT2 był super, lecz niestety szedł na psy :(
Nagroda za pomoc:Satysfakcja :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ medium, SERVER NIE POD ISa, ciekawy system ulepszeń, sporo ludzi, misje, dużo urozmaiceń (nie tylko exp i exp) 
Dodatkowe Info: +300 online

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ medium, SERVER NIE POD ISa, ciekawy system ulepszeń, sporo ludzi, misje, dużo urozmaiceń (nie tylko exp i exp) 

Dodatkowe Info: +300 online

Shivamt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...