Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:  Najbardziej spopularyzowanym serwerze tzn. Poproszę o jakiś serwer do metina na którym  jak najwięcej osób. Global/Priv Czyli taki serwerek #1 z najliczniejszą grupą graczy. W ogóle zastanawiał ktoś się nad takim czymś? :D
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Mogę polajkować/dać 5 do profilu jeśli jest tutaj takie coś, Cokolwiek.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Najbardziej spopularyzowanym serwerze tzn. Poproszę o jakiś serwer do metina na którym  jak najwięcej osób. Global/Priv Czyli taki serwerek #1 z najliczniejszą grupą graczy. W ogóle zastanawiał ktoś się nad takim czymś? :D

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Mogę polajkować/dać 5 do profilu jeśli jest tutaj takie coś, Cokolwiek.

Virtual

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM / EASY LUB EASY
Dodatkowe Info: Najlepiej by było dużo nowości, żeby nie było 6-7 bonu, ani szóstego skilla oraz by grało na serwerze CO NAJMNIEJ 1000 osób w godzinach szczytu by można było jakieś pvp porobić czy rozegrać kilka ciekawych wojenek.
Nagroda za pomoc: Lajk ^^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM / EASY LUB EASY

Dodatkowe Info: Najlepiej by było dużo nowości, żeby nie było 6-7 bonu, ani szóstego skilla oraz by grało na serwerze CO NAJMNIEJ 1000 osób w godzinach szczytu by można było jakieś pvp porobić czy rozegrać kilka ciekawych wojenek.

Nagroda za pomoc: Lajk ^^

Jesli zalezy Ci na starych serwerach to polecam Glador ( 6/7 ale bez klas) , divineworld s2 , imetin , metin5

A na nowszych Invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy, częstych eventach, niskiej ilości plebsu, serwer easy-hard
Dodatkowe Info: ostatnio podobają mi się serwery zagraniczne z graczami;900+, serwer moze byc bez spolszczenia, byle zeby chociaż kilku polaków grało... easy/hard/medium (najlepiej hard/medium, ale easy tez może być)
Nagroda za pomoc: Like + profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy, częstych eventach, niskiej ilości plebsu, serwer easy-hard

Dodatkowe Info: ostatnio podobają mi się serwery zagraniczne z graczami;900+, serwer moze byc bez spolszczenia, byle zeby chociaż kilku polaków grało... easy/hard/medium (najlepiej hard/medium, ale easy tez może być)

Z polskich to astilia i exalion

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !!

Zależy mi na : Dobry Hard z Bardzo Dużą Ilością graczy !! prócz balmora ravia i vixa.eu

w nagrode dam lajka :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !!

Zależy mi na : Dobry Hard z Bardzo Dużą Ilością graczy !! prócz balmora ravia i vixa.eu

w nagrode dam lajka :D

Ascarial

Concordia

Kurwa na Concordi prawie ludu nie ma, on chce z dużą ilością graczy ^^

Zależy mi najbardziej na: easy/medium

Dodatkowe Info: Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria

Nagroda za pomoc: Lajk

Shiva

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Opublikowano

metin2.sg

3adb6317fc.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy, częstych eventach, niskiej ilości plebsu, serwer easy-hardDodatkowe Info: ostatnio podobają mi się serwery zagraniczne z graczami;900+, serwer moze byc bez spolszczenia, byle zeby chociaż kilku polaków grało... easy/hard/medium (najlepiej hard/medium, ale easy tez może być)Nagroda za pomoc: Like + profil

shiro2.net

Srij9JT.png

Opublikowano

imetin

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: za 200zł w allegro było mnie stać na przyzwoite eq do dropu/expa - co miesiąc 50zł w IS przez jakieś półroku
Dodatkowe Info: W gre wchodzi Samos lub Negros
Nagroda za pomoc: Lajk ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: za 200zł w allegro było mnie stać na przyzwoite eq do dropu/expa - co miesiąc 50zł w IS przez jakieś półroku

Dodatkowe Info: W gre wchodzi Samos lub Negros

Nagroda za pomoc: Lajk ?

Samos

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: za 200zł w allegro było mnie stać na przyzwoite eq do dropu/expa - co miesiąc 50zł w IS przez jakieś półroku

Dodatkowe Info: W gre wchodzi Samos lub Negros

Nagroda za pomoc: Lajk ?

Samos

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: mega wielkiej ilości ludzi, oraz przyjemnej atmosferze:)
Dodatkowe Info:     Jakie krolestwo wybrac? W ktorym jest najwiecej ludzi ?
Nagroda za pomoc: WIELKIE DZIEKI!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun / pvp eq u handlarzy
Dodatkowe Info: Najlepiej darmowy nie 4funmt2
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy szybki exp w miare tanio na rynku 
Dodatkowe Info:  Szybki exp itp to co na serwer easy
Nagroda za pomoc: like i 5 na profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: mega wielkiej ilości ludzi, oraz przyjemnej atmosferze:)

Dodatkowe Info:     Jakie krolestwo wybrac? W ktorym jest najwiecej ludzi ?

Nagroda za pomoc: WIELKIE DZIEKI!

Invoria

Zależy mi najbardziej na: Dużo dungów

Dodatkowe Info:  easy/medium (bardziej to 2)

Nagroda za pomoc: like 

Invoria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...