Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer na tydzień, chce wszystko osiągnąć bez wydawania w IS itp, serwerek taki aby bardziej stillować skill w PvP niż coś osiągnąć :)
Dodatkowe Info: Brak 6/7, odpada 4funmt2, 4death oraz xenox.
Nagroda za pomoc: Lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 

Serwer w stylu Ravia ale zeby nie banowali az tak ostro i działało wh.

Nie chce chunmorki i helium

Nagroda za pomoc: Like

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium 

Dodatkowe Info: Brak 6/7 bon klasowe  oraz żeby było online ponad 700 graczy 

Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Dodatkowe Info: Brak 6/7 bon klasowe  oraz żeby było online ponad 700 graczy 

invoria.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Brak 6/7 bon klasowe oraz żeby było online ponad 700 graczy

Invoria

Shiva

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Witam

szukam serwera cos na wzor STAREGO EliteMT2. Starzy gracze pewnie wiedza o co mi chodzi

byl to serwer medium/hard. najlepsza bron to byla Śmiercionośne ostrze a zbroja hwang na 105 lv

pozniej zaczely pojawiac sie nowe ulepszacze (i to w uj duzo ) co mnei zniechecilo

wiem ze juz takich serwerow nie ma...

dokladnie szukam serwera ktory jest najbardziej zblizony do tego powyzej. 

Chce aby byla jak najmniejsza ilosc tych ulepszaczy itp... 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp
2. Wyexpienie postaci nie zajmie mi wiecej niż 2 miechy (gram po 2/3 godz dziennie)
3. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na 3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie do ubicia (jak np na invori) 
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Z góry dziękuje myśle ze wymagań dużych nie mam, możecie podawać kilka serwerów  ;) 

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp

2. Wyexpienie postaci nie zajmie mi wiecej niż 2 miechy (gram po 2/3 godz dziennie)

3. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na 3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie do ubicia (jak np na invori) 

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Z góry dziękuje myśle ze wymagań dużych nie mam, możecie podawać kilka serwerów  ;) 

Spróbuj na Alistrii moim zdaniem serwer fajny, a gram dość długo :P

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:  1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp2. Wyexpienie postaci nie zajmie mi wiecej niż 2 miechy (gram po 2/3 godz dziennie)3. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na 3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie do ubicia (jak np na invori) Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profiluZ góry dziękuje myśle ze wymagań dużych nie mam, możecie podawać kilka serwerów  ;) 

virtualmt2.pl

biolog bez limitow aczkolwiek musisz oddawac wieksze ilosci :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Witam, mam nadzieje ze polecicie mi jakież serwer :)

Najbardziej zależy mi na : Serwer musi byc nowy tzn. max miesiąc . Szukasz raczej hard/medium, dużo metinow i spory drop yang ( żebym nie musial o potki sie zabijać ) Graczy najlepiej 500+ . Szukam milego serwera z fajna atmosfera lecz tez takiego na którym będę mial satysfakcje z wbitego lvla :)

Dodatkowe informacje: Na start zamierzam wydac kolo 50 zl jeśli serw mi sie spodoba, możecie polecic co jest ciekawego w IS :)

Opublikowano

Witam

szukam serwera cos na wzor STAREGO EliteMT2. Starzy gracze pewnie wiedza o co mi chodzi

byl to serwer medium/hard. najlepsza bron to byla Śmiercionośne ostrze a zbroja hwang na 105 lv

pozniej zaczely pojawiac sie nowe ulepszacze (i to w uj duzo ) co mnei zniechecilo

Nagroda: 10 lajkow o ile mozna, a macie ...

Opublikowano

Witam

Nagroda: 10 lajkow o ile mozna, a macie ...

dragonmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Szukam prostego serwera w miarę nowego Hard/Medium na którym da wybić się bez itemshopu i jakoś zarabiać, lvl max. 105 ale może być 99 bez jakiś zbędnych broni najwyżej takie jak na PL.

700 osób + 

10 ku do G

Hard/Medium 

Coś jak Exalion z taką samą ilością graczy lecz coś innego. 

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Serwer musi byc nowy tzn. max miesiąc . Szukasz raczej hard/medium, dużo metinow i spory drop yang ( żebym nie musial o potki sie zabijać ) Graczy najlepiej 500+ . Szukam milego serwera z fajna atmosfera lecz tez takiego na którym będę mial satysfakcje z wbitego lvla :)

Dodatkowe informacje: Na start zamierzam wydac kolo 50 zl jeśli serw mi sie spodoba, możecie polecic co jest ciekawego w IS :)

Exalion.pl

Opublikowano

LiraxMt2. Dość ciekawy serwer, nie ma 6/7 bonów, yang dropią wystarczająco.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ... Wojnach Gildii :). Proszę o podanie serwera gdzie jak wchodzi sie wieczorem to wojen po 7-8 w tym samym czasie. Serwer najlepiej easy/medium z bardzo duza liczba graczy. Nie coś takiego jak pandora ( chodzi mi tu o 6/7 klasy). Nie koniecznie musi być stary ale żeby przynajmniej był stabilny bo chcę trochę pocisnąć xdd.
Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa. PRIV
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Szukam prostego serwera w miarę nowego Hard/Medium na którym da wybić się bez itemshopu i jakoś zarabiać, lvl max. 105 ale może być 99 bez jakiś zbędnych broni najwyżej takie jak na PL.

700 osób + 

10 ku do G

Hard/Medium 

astilia.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp

2. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie doubicia (jak np na invori)

3 max lvl to 99-180 wyzej nie chce bo nie lubie za duzo epikow.

4. Graczy 500+ online ;)

Niestety wyzej wymienione 4 warunki sa obowiazkowe, reszta mnie nie interesuje ;) z gory bardzo dziekuje

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* czy co tam chcecie ;)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: ... Wojnach Gildii :). Proszę o podanie serwera gdzie jak wchodzi sie wieczorem to wojen po 7-8 w tym samym czasie. Serwer najlepiej easy/medium z bardzo duza liczba graczy. Nie coś takiego jak pandora ( chodzi mi tu o 6/7 klasy). Nie koniecznie musi być stary ale żeby przynajmniej był stabilny bo chcę trochę pocisnąć xdd.Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa. PRIVNagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Divineworld przynajmniej za moich czasow ;)

Opublikowano

700 osób + 

10 ku do G

Hard/Medium 

Astilia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD/MEDIUM
Dodatkowe Info: Prosty Serwer Bez Zbędnych Dziwnych Epików I Broni. +500Ludzi Online Codziennie 
Nagroda za pomoc: "+"

Opublikowano

Dodatkowe Info: Prosty Serwer Bez Zbędnych Dziwnych Epików I Broni. +500Ludzi Online Codziennie 

Exalion.pl

Opublikowano

Exalion/Ascarial

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp 
2. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie doubicia (jak np na invori) 
3 max lvl to 99-180 wyzej nie chce bo nie lubie za duzo epikow.
4. Graczy 500+ online  ;)
Niestety wyzej wymienione 4 warunki sa obowiazkowe, reszta mnie nie interesuje  ;) z gory bardzo dziekuje
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* czy co tam chcecie  ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/4fun
Dodatkowe Info:  6/7 bonarrow-10x10.png klasowe  oraz żeby było online ponad 500 graczy latwy exo i latwe zdobycie eq
Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc:lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...