Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/4funDodatkowe Info:  6/7 bonarrow-10x10.png klasowe  oraz żeby było online ponad 500 graczy latwy exo i latwe zdobycie eqNagrodaarrow-10x10.png za pomoc:lajk

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4 FUN [Easy], bardzo łatwym expie, zdobywaniem itemów i yangami.
Dodatkowe Info:Grałem na XenoxMT2,ArgentusMT2 i Metek2.pl
Nagroda za pomoc:Plusiki :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4 FUN [Easy], bardzo łatwym expie, zdobywaniem itemów i yangami.

PandoraMT2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Glador.

Opublikowano

Dreikon, invoria, 4funmt2, ethana.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 
1 nie musze czekać na biologa tzn jak np oddaje zeby to moge wszystkie na raz a nie co godzinę itp 
2. Wolne pvp czyli z postami bedzie zabawa, dam radę zabić kogoś równego mi na3/4 skille jak dobrze wejdą a nie jak na niektórych serwerach ze jak ktoś używa potow jest praktycznie nie doubicia (jak np na invori) 
3 max lvl to 99-180 wyzej nie chce bo nie lubie za duzo epikow.
4. Graczy 500+ online  ;)
Niestety wyzej wymienione 4 warunki sa obowiazkowe, reszta mnie nie interesuje  ;) z gory bardzo dziekuje
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* czy co tam chcecie  ;) istnieje wgl taki serwer na tą chwilę?

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Fajnym pvp, szybkim expie
Dodatkowe Info: Totalny easy serwer przyjemny do grania oraz zeby bylo chopciaz te 500-800 osob. Odpada invoria, Shiva

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Fajnym pvp, szybkim expie

Dodatkowe Info: Totalny easy serwer przyjemny do grania oraz zeby bylo chopciaz te 500-800 osob. Odpada invoria, Shiva

Glador/Xenox.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, medium/easy, aby był to nowy server,duzo nowosci, epików nowych ulepek i ogólnie nowosci!!! aby gralo duzo ludzi. Proszę was o POMOC!!!

Opublikowano

Glador/Xenox.

Z tego co widze na gladorze gralo straaasznie malo osób patrze i ~130 osob wiec na xenoxie tez bedzie gralo malo osob :/

Opublikowano

Z tego co widze na gladorze gralo straaasznie malo osób patrze i ~130 osob wiec na xenoxie tez bedzie gralo malo osob :/

Na xenoxie będzie duużo więcej osób.

Opublikowano

Cześć , mam ochote zagrac z kuzynem w metka , grałem na tbd/astilli , ale jakoś się nie spodobało , poszukujemy serwera hard/medium/easy praktycznie kazdego , chcemy aby na serwerze grało ponad 1000 osób , lubie gdy dużo gra  , myśleliśmy nad Pandora/Virtual , ale te serwery już troszke mają i tam same 250lvl  , polecicie coś ? z góry dzięki :D

Opublikowano

Cześć , mam ochote zagrac z kuzynem w metka , grałem na tbd/astilli , ale jakoś się nie spodobało , poszukujemy serwera hard/medium/easy praktycznie kazdego , chcemy aby na serwerze grało ponad 1000 osób , lubie gdy dużo gra  , myśleliśmy nad Pandora/Virtual , ale te serwery już troszke mają i tam same 250lvl  , polecicie coś ? z góry dzięki :D

Zastosuj wzór!

Exalion.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium 
Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria

Opublikowano

Dodatkowe Info:  Zalezy mi bardziej na sewerze który ma max pół roku i jest minimum 400+ online i odrazu mówie , ze odpada dreikon i invoria

Batios.pl

Opublikowano

MPCforum2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do csyt2 lub chociaz zblizonym. Chodzi o serwer typu 4FUN gdzie nie trzeba sie meczyc podczas expienia.
Dodatkowe Info: Gralem na EliteMT2, PandoraMT2, XenoXMT2, ProMT2.
Nagroda za pomoc:Lajk 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze [Easy] bardzo łatwym expie, zdobywaniem itemów i yangami.  GŁÓWNIE ZALEŻY MI NA 500 OSÓB ONLINE+ I ŻEBY NP WYPAD NA INNE MIASTO SAMEMU BYŁO MOŻLIWE SERWER GDZIE LUDZIE (RÓWNI SOBIE) MOGĄ SIĘ ZABIĆ NA 2/3/4 SKILLE UŻYWAJĄC POTÓW. SZUKAM SERWERA Z SZYBKIM PVP 

+ fajnie by było gdyby miał max 180 lvl i bez zbędnych dupereli szukam dośc prostego serwera ;p
Dodatkowe Info:Grałem na XenoxMT2, DivineWorld
Nagroda za pomoc:Plusiki  :P

PS. Invoria, Dreikon odpada

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do csyt2 lub chociaz zblizonym. Chodzi o serwer typu 4FUN gdzie nie trzeba sie meczyc podczas expienia.

Dodatkowe Info: Gralem na EliteMT2, PandoraMT2, XenoXMT2, ProMT2.

Nagroda za pomoc:Lajk 

4funmt2, ew. hamachi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obowiązkowo 1000 graczy online. Bez znaczenia czy serwer zagraniczny czy polski, czy easy czy hard.

Dodatkowe Info: Jeśli możecie to wymieńcie wszystkie serwery jakie obecnie znacie z minimum 1k graczy online+, a ja sobie z nich już wybiorę ;)

Póki co znalazłem: Pandora, Virtual, (Balmora / Ravia - nie jestem pewien co do ilości graczy)

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do csyt2 lub chociaz zblizonym. Chodzi o serwer typu 4FUN gdzie nie trzeba sie meczyc podczas expienia.Dodatkowe Info: Gralem na EliteMT2, PandoraMT2, XenoXMT2, ProMT2.Nagroda za pomoc:Lajk
4Death

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Obowiązkowo 1000 graczy online. Bez znaczenia czy serwer zagraniczny czy polski, czy easy czy hard.Dodatkowe Info: Jeśli możecie to wymieńcie wszystkie serwery jakie obecnie znacie z minimum 1k graczy online+, a ja sobie z nich już wybiorę ;)Póki co znalazłem: Pandora, Virtual, (Balmora / Ravia - nie jestem pewien co do ilości graczy)Nagroda za pomoc: Lajk
Hmm... Dreikon, Ascarial, Invoria (+/- 900 graczy),@downExalion nie ma 1 k ludu...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obowiązkowo 1000 graczy online. Bez znaczenia czy serwer zagraniczny czy polski, czy easy czy hard.
Dodatkowe Info: Jeśli możecie to wymieńcie wszystkie serwery jakie obecnie znacie z minimum 1k graczy online+, a ja sobie z nich już wybiorę ;)
Póki co znalazłem: Pandora, Virtual, (Balmora / Ravia - nie jestem pewien co do ilości graczy)

Exalion.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, medium/easy, aby był to nowy server,duzo nowosci, epików nowych ulepek i ogólnie nowosci!!! aby gralo duzo ludzi. Proszę was o POMOC!!!

invoria.pl

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...