Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Hmmm .. 6/7 moze byc ale jak jest to bez klasy! troche broni i zbroji epickich nie za duzo i nie za malo, max lv obojetne byle nie max 90-.- troche graczy musi grac i zeby sie dalo grac bez is!

Dodatkowe Info: serwer medium/easy lub sam medium i byle nie serwer MarinerMt2
Nagroda za pomoc: LAJK :D

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hmmm .. 6/7 moze byc ale jak jest to bez klasy! troche broni i zbroji epickich nie za duzo i nie za malo, max lv obojetne byle nie max 90-.- troche graczy musi grac i zeby sie dalo grac bez is!

Polecę ci Helium2 :D Super serwer, nie expi się za szybko, ani nie za wolno. Misje są ważne po prostu dobry serwer :) Nie musisz wydawać na IS zeby cos osiagnac.

Opublikowano

co do mojego posta, prosze o jeszcze jakies propozycje :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Invoria / dreikon / teraz bedzie wychodzic Tinesh bodajze

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Helium2, Ethana

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sever pvp lub easy, old-school, 99-105max
Dodatkowe Info: bony max, 6/7 niekoniecznie
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i wysokiej grywalności.
Dodatkowe Info: Nie mam w co grać i chce przyjemnie spędzić czas. Chciałbym aby to był jeden z czołowych polskich serwerów. (bardzo popularny
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i wysokiej grywalności.

Dodatkowe Info: Nie mam w co grać i chce przyjemnie spędzić czas. Chciałbym aby to był jeden z czołowych polskich serwerów. (bardzo popularny

Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria, dreikon i ravia ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zapraszam na Ateron2, fajny serwer mili ludzie! kraj jinno gildjia Antidotum !

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1387652080-U1069933.png]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i wysokiej grywalności.Dodatkowe Info: Nie mam w co grać i chce przyjemnie spędzić czas. Chciałbym aby to był jeden z czołowych polskich serwerów. (bardzo popularnyNagroda za pomoc: Lajk

virtualMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i wysokiej grywalności.

Dodatkowe Info: Nie mam w co grać i chce przyjemnie spędzić czas. Chciałbym aby to był jeden z czołowych polskich serwerów. (bardzo popularny

Nagroda za pomoc: Lajk

Ravia, Concordia, Ethana, Helium2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze typu easy. Chcę aby grało się na nim przyjemnie ,szybko zdobywało się poziom oraz eq .I żeby grało ze 100typa :P
Dodatkowe Info: Grałem na SpotlineMT2,DariaMT2,Segoria.pl,ProMT2,Argentus,Xenox,Linaers
Nagroda za pomoc: Lajk :D

Proszę o szybką pomoc :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze typu easy. Chcę aby grało się na nim przyjemnie ,szybko zdobywało się poziom oraz eq .I żeby grało ze 100typa :P

Dodatkowe Info: Grałem na SpotlineMT2,DariaMT2,Segoria.pl,ProMT2,Argentus,Xenox,Linaers

Proszę o szybką pomoc :D

Laneris .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Witam , poszukuję serwer podobny do starego Candylongju , jaki był candy longju : max lv chyba 150 , każde królestwo miało swoje 2 m1 tylko że trochę inne np. jinno miało 2 m1 na red las i tam był specjalny npc w którym były wszystkie rodzaje rybek , kupowało się ryby i się otwierały a z nich małże i perły z tego i się sellało a perły były potrzebne na eq do 127lv , przy każdym ulepszeniu mogło spalić , a metali nie było ,było można je tylko zrobić u kowala lub kupić od innych graczy podobnie z tym do czyszczenia KD było to można dostać od graczy albo w is , ale przeważnie się tego nie kupowało bo każe ulepszenie broni te spalone kd znikały kasa , exp i drop był najprawdopodobniej MEDIUM , pochodzenie serwera może być obojętne :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości ludzi i miłej atmosferze .
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Na stabilnym serwerze medium /easy który wystartuje lub niedawno wystartował lub już jest xD
Nagroda za pomoc: Lajk.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

CHODZI O METIN2.PL
Zależy mi najbardziej na: Tanich itemach.
Dodatkowe Info: Chodzi mi o serwer Metin2.PL, na ktorym jest najtaniej. Najtansze KU, riby, fms.. itd.
Nagroda za pomoc: 5 lajk.

gx4c.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Na stabilnym serwerze medium /easy który wystartuje lub niedawno wystartował lub już jest xD

Helium2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze typu easy/medium. Chcę aby grało się na nim przyjemnie...
Dodatkowe Info: Planuje zacząć gre od nowa ! Max 250lv+../ żeby grało dużo osób../ bez 6/7 na klasy../

Proszę o szybką pomoc !

Najlepiej jak ty serwer dopiero wystartował albo dopiero wystartuje ...<<<<,,

Opublikowano

Invoria.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze typu easy/medium. Chcę aby grało się na nim przyjemnie...

Dodatkowe Info: Planuje zacząć gre od nowa ! Max 250lv+../ żeby grało dużo osób../ bez 6/7 na klasy../

Proszę o szybką pomoc !

Najlepiej jak ty serwer dopiero wystartował albo dopiero wystartuje ...<<<<,,

Ethana.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobny do starego Extreme s2
Dodatkowe Info: Chciałbym max 127 takie staty jak extreme s2 ten pierwszy i mało nowych dodatków 6/7 na klasy odp i silny moze byc lvl troche wiekszy ale 150 to jest max
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobny do starego Extreme s2

Dodatkowe Info: Chciałbym max 127 takie staty jak extreme s2 ten pierwszy i mało nowych dodatków 6/7 na klasy odp i silny moze byc lvl troche wiekszy ale 150 to jest max

Nagroda za pomoc:Lajk

Dreikon / Invoria.

Teraz taki jak Extreme nie spotkałem.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...