Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun na którym gra porównywalna liczba osób do ravii (nie musi być polski ) i żeby bez is dało się kosić
Dodatkowe Info: żeby był : handel w normie tzn nie tak jak np na promt2 gdzie nie ma ani jednego sklepiku i wszystko robi się samemu
Nagroda za pomoc: Laik +5 w profilu

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun na którym gra porównywalna liczba osób do ravii (nie musi być polski ) i żeby bez is dało się kosić

Dodatkowe Info: żeby był : handel w normie tzn nie tak jak np na promt2 gdzie nie ma ani jednego sklepiku i wszystko robi się samemu

HammerMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej polecam Ci HammerMT2, kiedyś był serwer 4funmt2 ,ale nie wiem czy jeszcze istnieje :P

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians.

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo xD

ProMt2 :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP z 250 lvl na start ( do roboty tylko eq i bony) oraz oczywiście PL

Nagroda: Lajk ?

NextMt2.pl

Serwer jest PŁATNY lecz to jedyne 1.23 Zł wiec to nie jest za duży wydatek..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/pvp NIE HAMACHI, na którym w dosyć krótkim czasie ( 1/2 noce) idzie rozwinąć postać. Niech to będzie serwer na którym idzie koxić na postaciach low lvl 55-95 lvl
Dodatkowe Info: Serwer, na którym można znaleźć wielu graczy do walk.
Nagroda za pomoc: Lajk

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi jak najbardziej na: bez is, pl, najlepiej bez 6/7, lvl 250 na start, do roboty tylko eq i bony

Nagroda: like :p

Dodatkowo : grałem już na NextMt2, Hammermt2, 4FunMt2 :) Prosiłbym o coś nowego :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/pvp NIE HAMACHI, na którym w dosyć krótkim czasie ( 1/2 noce) idzie rozwinąć postać. Niech to będzie serwer na którym idzie koxić na postaciach low lvl 55-95 lvl

Dodatkowe Info: Serwer, na którym można znaleźć wielu graczy do walk.

Nagroda za pomoc: Lajk

Dreikon/PandoraMT2/ProMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dreikon/PandoraMT2/ProMT2

Wszystkie trzy odpadają :D Na każdym grałem i.. Na Dreikonie jest nuda wielka. Na promt2 nie jest tak łatwo( nie idzie zdobyć full eq w 2 noce) Is'owcy są tam górą. A na Pandorę nie mam sposobu na zarobek, jakbyś mógł mi coś doradzić to masz limit ;D

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość szybkim, przyjemnym expie, 6/7 bonach, łatwym dropie, świeżości - easy, 4fun, pvp lekka nuta medium.

Dodatkowe Info: Nie mogą być to serwery z 12', płatne.

Nagroda za pomoc: Like / 5gwiazdek na profilu.

Przypomnę się ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalny 250Lv, który wbija się w 1-3dni, dużo lecz nie za dużo broni, zbroi. Łatwo o ulepki i kasę. I ogólnie to PvP.

Dodatkowe Info: Grałem na bardzooo dużej ilości serwerów i żaden nie przypadł mi do gusty np. Invoria, Eloth, Argentus, Xenox, Ventris, etc.

Najlepszym serwer na razie na jakim grałem to był Emperius, który spełniał wszystkie moje wymagania i dobrze gdybyście podali coś pod to samo.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalny 250Lv, który wbija się w 1-3dni, dużo lecz nie za dużo broni, zbroi. Łatwo o ulepki i kasę. I ogólnie to PvP.

Dodatkowe Info: Grałem na bardzooo dużej ilości serwerów i żaden nie przypadł mi do gusty np. Invoria, Eloth, Argentus, Xenox, Ventris, etc.

Najlepszym serwer na razie na jakim grałem to był Emperius, który spełniał wszystkie moje wymagania i dobrze gdybyście podali coś pod to samo.

MarinerMT2.

5v19hx.png

Opublikowano

Mariner nie wydaje mi się dość łatwy, chodzi mi o wbijanie lvl w 24h, albo troszeczkę dłużej, żeby ten 250 mieć bardzo szybko, ale nie odrazu, dość dużo broni i zbroi, ponawiam pytanie o serwer. ;)

Opublikowano

Mariner nie wydaje mi się dość łatwy, chodzi mi o wbijanie lvl w 24h, albo troszeczkę dłużej, żeby ten 250 mieć bardzo szybko, ale nie odrazu, dość dużo broni i zbroi, ponawiam pytanie o serwer. ;)

dariamt2

lanerismt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/150/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians, ProMT2, FunMT2, Dreikon, DeroX, NightCore.

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy . ! ;c

Zależy mi najbardziej na:Max lv 250 , easy , bez IS można też wymiatać . ;3

Dodatkowe info :Dużo osób online i fajnie by było gdyby body był połączony lekko z mentalem czyli aby mial duchowe . :D

Nagroda za pomoc:Przytule Like. xD

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy . !

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnej i łatwej grze. max 250lvl.

Dodatkowe info :Dużo osób online i łatwe eq do zrobienia . :D

Nagroda za pomoc: Like. xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard podobnym do pl'u z ulepszaczami nowymi misjami.
Dodatkowe Info: Ma grać na nim dużo osób ( Ravia odpada bo nie działa mi )
Nagroda za pomoc: Lajk bo co innego ;)

@UP Spróbuj XenoxMt2. Bardzo fajny serwer. Niby nie za dużo osób ale bardzo łatwo wbić 250lv i eq zrobić.

Opublikowano

@UP tak łatwo lv wbic jak na 120 lvlu idziesz na v9 a tam Ci walą do 100k hp a masz te np 500 ;>

@x2 UP Ja bym dał Virtuala , i jak sie nie mylę to DragonMT2 też jest łatwy .

Opublikowano

na 120lv to sie expi w av6 na 160 w av9... ja w ciagu 2 dni ( tak z 2h expienia dziennie) wbiłem z 215lv do 227lv Więc łatwo się expi...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lv 99 lub 105 podoony do globala ale zeby skile byly dosyc latwe do zrobienia najlepiej cos podobnego do balistia http://www.mpcforum.pl/topic/1098094-balistiapldedykhard-nowa-era/
Dodatkowe Info: najlepeiej żeby serwer był dosyć nowy ale jak już długo będzie stał to też może być i żeby był dosyć podobny do balistia bo ten serwer jest off a chce zagrać na takim serwerze bardzo prosze o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...