Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:

Max 140-160

6/7: Nie na klasy

Kupony sm dostepne na serwie

Bardziej do pvp.

Dodatkowe Info:Easy
Nagroda za pomoc: ++++

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grac Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: server hard exp 5x-15x cos okolo tego zarabianie na metkach(ku, kamyki duchowe itp) 10ku do G

Dodatkowe info: spora ilosc graczy bez konia na start lub jak juz cos to zwykly bez rad, zwoji itp u npc. Najlepiej cos w stylu BloodWar'a jak ktos gral

Nagroda za pomoc: Lajk!Lajk!Lajk!Lajk!Lajk

Balmora
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: expie w jeden max dwa dni do 250lvl , duzo zbroi ( bialy -> zloty -> szmaragdowy -> lesny -> jakis tam hwang ;d ) zeby system ulepszen byl bardzo rozbudowany. chodz mi o serwer 4fun/pvp
Dodatkowe Info: porsze nie podawać tych serwerów : Xenoxmt2, 4funmt2, promt2, funmt2.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: expie w jeden max dwa dni do 250lvl , duzo zbroi ( bialy -> zloty -> szmaragdowy -> lesny -> jakis tam hwang ;d ) zeby system ulepszen byl bardzo rozbudowany. chodz mi o serwer 4fun/pvp

Dodatkowe Info: porsze nie podawać tych serwerów : Xenoxmt2, 4funmt2, promt2, funmt2.

Senthia , zostal 255 dodany ale 250 ja wbilem w 4/5 h , bo miałem eq.. Ale eq do expa zrobić tam to 1/2 h dropu w red lesie pd sprzedajesz i masz w chuy hajsu na eq.... + do tego codziennie są oxy i zuo , ja w jeden dzień na OX sie wybiłem tyle ile 250 grali miesiąc.

5/10 kont i masz hajsu wiecej niz jeden 250 ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Eventach/ZUO/OX pomocy GMA, i żeby było +1k osób online ..Dodatkowe Info:Obojętnie tylko zeby byl fajny serwer bez bugów , i jak wspomniałem +1k osób lub wiecej i zeby była miła atmosferka Nagroda za pomoc: lubię to +++++ , i jak sie naprawde spodoba to smska puszczę do 15 zł ;p

VirtualMt2 ;)

Opublikowano

Senthia , zostal 255 dodany ale 250 ja wbilem w 4/5 h , bo miałem eq.. Ale eq do expa zrobić tam to 1/2 h dropu w red lesie pd sprzedajesz i masz w chuy hajsu na eq.... + do tego codziennie są oxy i zuo , ja w jeden dzień na OX sie wybiłem tyle ile 250 grali miesiąc.

5/10 kont i masz hajsu wiecej niz jeden 250 ;)

Chodz mi o konkretny serwer... grałem w niego z 2-3 lata temu ale niedawno go widziałem i zapomniałem jak się nazywa... tam się expiło do 95 w grocie v2 a później były mapy pustynne tzn w sumie jedna była pustynna od 95 i tam sie expilo gdzies do 130 potem mozna bylo sie przeniesc na inna mape ale to byla ta sama tylko ze inne moby i tak do 250 ;d wie ktos o co mi chodzi ? jak tak to prosze o odpowiedz bo zagralbym na tym serwie

edit: i jak dobrze pamiętam to mapa od 95 nazywała się zombie

Opublikowano

Chodz mi o konkretny serwer... grałem w niego z 2-3 lata temu ale niedawno go widziałem i zapomniałem jak się nazywa... tam się expiło do 95 w grocie  v2 a później były mapy pustynne tzn w sumie jedna była pustynna od 95 i tam sie expilo gdzies do 130 potem mozna bylo sie przeniesc na inna mape ale to byla ta sama tylko ze inne moby i tak do 250 ;d wie ktos o co mi chodzi ? jak tak to prosze o odpowiedz bo zagralbym na tym serwie

Hmm...Elitemt2??

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

glador

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużo ludzi online. ale to bardzo, bardzo, dużo. Łatwo zdobyć eq i wszystkie ulepszacze. Max level osiągnąć w kilka miesięcy np.2. Drop sztabek.

Dodatkowe info: bez bon 6/7, Albo możliwość kupienia u handlarzy za niską cenę. Może być też wysoka cena ale musi łatwo kasa dropić.

Serwer: Easy/ medium. Nie: EliteMt2, DragonMt2, Devux.

Nagroda za pomoc: Lajki profilowe.

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze MEDIUM/EASY, młodym, o wysokim współczynniku graczy ONLINE.
Dodatkowe Info: wachlarza mają być wachlarzami, a dzwony dzwonami.
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze MEDIUM/EASY, młodym, o wysokim współczynniku graczy ONLINE.

Dodatkowe Info: wachlarza mają być wachlarzami, a dzwony dzwonami.

Nagroda za pomoc: Like

Dreikon, ze swojego czasu jest młody - od września. Nic takiego nie jest najebane tam, a gra 1,5k luda, a gra się przednie, sam tam gram, polecam tylko ten.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: jakaś 250 około, eq jakieś robić, bossy nowe itp
Dodatkowe Info: grałem kiedyś na dragonmt2 coś w ten desejn
Nagroda za pomoc: 5like

93988298266825447943.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: expie w jeden max dwa dni do 250lvl , duzo zbroi rozbudowany system ulepszen bardzooo latwo o ulepki chodz mi o serwer 4fun/pvp easy/pvp
Dodatkowe Info: porsze nie podawać tych serwerów : Xenoxmt2, 4funmt2, promt2, funmt2. linares laneris aline2 segoria itp

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużo ludzi online. ale to bardzo, bardzo, dużo. Łatwo zdobyć eq i wszystkie ulepszacze. Max level osiągnąć w kilka miesięcy np.2. Drop sztabek.

Dodatkowe info: bez bon 6/7, Albo możliwość kupienia u handlarzy za niską cenę. Może być też wysoka cena ale musi łatwo kasa dropić.

Serwer: Easy/ medium. Nie: EliteMt2, DragonMt2, Devux.

Nagroda za pomoc: Lajki profilowe.

Virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 10 ku do G brak 6/7 i to chyba wszystko
Dodatkowe Info: Server Hard/Medium
Nagroda za pomoc: LAJK! :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/PVP
Dodatkowe Info: Serwer bardzo podobny do xenoxa, tylko żeby nie było wszędzie 250 lvli, żeby było kd luda itp.Łatwy exp. Nie:Xenox, Dreikon,Glador,Glandor,Extreme, Promt2.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/PVP

Dodatkowe Info: Serwer bardzo podobny do xenoxa, tylko żeby nie było wszędzie 250 lvli, żeby było kd luda itp.Łatwy exp. Nie:Xenox, Dreikon,Glador,Glandor,Extreme, Promt2.

Nagroda za pomoc: like

Argentus.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: expie w jeden max dwa dni do 250lvl , duzo zbroi rozbudowany system ulepszen bardzooo latwo o ulepki chodz mi o serwer 4fun/pvp easy/pvp

Dodatkowe Info: porsze nie podawać tych serwerów : Xenoxmt2, 4funmt2, promt2, funmt2. linares laneris aline2 segoria itp

Opublikowano

GladorMT2 , w 2 dni 180-210lv .

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Chodz mi o konkretny serwer... grałem w niego z 2-3 lata temu ale niedawno go widziałem i zapomniałem jak się nazywa... tam się expiło do 95 w grocie v2 a później były mapy pustynne tzn w sumie jedna była pustynna od 95 i tam sie expilo gdzies do 130 potem mozna bylo sie przeniesc na inna mape ale to byla ta sama tylko ze inne moby i tak do 250 ;d wie ktos o co mi chodzi ? jak tak to prosze o odpowiedz bo zagralbym na tym serwie

xenoxmt2?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD/MEDIUM , miła atmosfera

Dodatkowe Info: Poszukuje serwera HARD/MEDIUM na którym jest miła atmosfera . Chciałbym aby na nim był max 99 lv oraz ,aby gra nie nudziła się po 2 minutach. Abym na tym serwerze , który mi zaproponujecie zostane na dłużej.

Nagroda za pomoc:Lajk ? :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD/MEDIUM , miła atmosfera

Dodatkowe Info: Poszukuje serwera HARD/MEDIUM na którym jest miła atmosfera . Chciałbym aby na nim był max 99 lv oraz ,aby gra nie nudziła się po 2 minutach. Abym na tym serwerze , który mi zaproponujecie zostane na dłużej.

Nagroda za pomoc:Lajk ? :P

W sobote startuje Resthea, zobacz sobie w zapowiedziach.
Opublikowano

W sobote startuje Resthea, zobacz sobie w zapowiedziach.

Uhh Resthea . Ale ja chciałbym zagrać na serwerze który już wystartował ;/

Opublikowano

Uhh Resthea . Ale ja chciałbym zagrać na serwerze który już wystartował ;/

To zostaje ravia ale tam ostatnio sie dziwne rzeczy dzieja. Eq ludziom z topki kradna i to nie pojedyncze przypadki a ze tak powiem masowo.

Poza tym admini maja wyjebane na serwer. Ci co im eq ukradli to po 2 tygodnje na ts czekaja. Tam pomocy od administracji nie dostaniesz.

W tej chwili nie ma dobrego harda i licze ze rasthea wypali i bedzie sie dzialo;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...